• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlköğretim Yorum ve Soruları Bostanci/maltepe arasinda olan ilkogretim okullari..

caffe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
82
6
86
- Yurtdışı
arkadaslar su an bu bolgeler arasinda cocuklarini okula gonderen yada o bolgelerde ki ilkogretim okullarindan cocuklari mezun olmus ,veli ve gorev yapan ogretmenlerin fikirlerine ihtiyacim var!!
cocuklarim italyanca ve almanca yurtdisinda egitim almis ,orta ve ilkokul ogrencileridir .seneye turkiyede egitim almaya basliyacaklar.ozel okul dan ziyade tercigimiz devlet okulundan yanadir ,yanliz cocuklarin burdaki basari derecesini goz onunde tutarak kendi ulkelerinde cok daga basarili olacaklarina inaniyoruz ,tabi okul ve ogretmenin onemini goz ardi edemiyoruz coook onemli ,okul arastirmasindayim lutfen bilgisi olan arkadaslar bilgilerini benimle paylasirlarsa cok minnetkar kalacagimi belirtmek isterim .bir cok okul hakkinda arastirma yapmaktayim ornek verecek olursak bostanci ilkogretim,bostanci ataturk ,maltepedeki bir kac okul yanliz sitelerden ne kadar bilgi alacagimiz supheli..tecrubelerini ,fikirlerini bekliyorum sevgiler..

Back