• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşuna kendimi üzmüşüm nasıl unuturum

derinn95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2021
374
179
33
30
Sevgili üyeler beni hatırlarsınız evlendim 6 ay oldu suan hamileyim daha yeni öğrendim eşim bakir ben değilim diye kendimi vicdanen kötü hissetimiştim eşime bu durumu anlattım hormonlar gereği iyice o konu aklıma gelmişti o zamanda öpüştün hadi anlarım demişti ama onu nasıl yaptın diye o benşm gözümde masum du onu aşırı seviyorum ama bugün söyledim kötüyüm diye şimdi dedi geçmiş geçmişte kaldı ben de yaşadım çoğu şeyi son nokta olmadı tek şimdi daha sa kötüyüm o o zaman hiç açıklama bile yapmamıştı sadece ben niye yapmadım ben salakmıyım demişti aklıma geldikçe deliriyorum bana pişman mısın diyen adam neden kendi geçmişimden pişmanlık duymuyor Hersey zar mı demekki tek Zara önem vermiş o dedi sonra düşündüm de tek orası kalmış önemli değil bana o zaman anlatsaydı keşke ben kaç aydır yedim kendimi keşke ilkim olsa diye şimdi soruyorum da eski sözlerini hatırlamıyor konuyu kapatalım diyor kızlar konuyu açan benim ben kaşındım ama hissetmiştim ondan sordum nasıl unutacağım

Karışık yazmışsınız ama anladığım kadarıyla gereksiz yere takıyorsunuz. Bırakın bunları düşünmeyi. Hayırlı olsun bebeğiniz😊

Türkçe yazdigin halde yazdiklarin o kadar anlasilmaz ki,okurken zorlandim ben..
Kiyisindan kosesinden anladigim kadariyla da hamilesin.
Surekli eskiye deserek suanki duzenini bozarsin.Bence gecmisi kapatin artik.
Tabi ben dogru anlamissam.

Türkçe yazdigin halde yazdiklarin o kadar anlasilmaz ki,okurken zorlandim ben..
Kiyisindan kosesinden anladigim kadariyla da hamilesin.
Surekli eskiye deserek suanki duzenini bozarsin.Bence gecmisi kapatin artik.
Tabi ben dogru anlamissam.
Eskiyi karıştırmak çöpü karıştırmak gibi kendime çok kızıyorum

Back
X