Boşuna mı carladım adama?

herkese selamlaaar hanımlar..
Şincik söyle oluyor: benim herif her ay dönümğmğzde çiçek vs ufak bişey alır kutlar unutmaz.. (evliyiz bu arada,çıkmak dediğimse olmus yuz bılmem kacıncı ay)
Ay dönümü mü kaldı ayol o ne bilmemne demeyin kendisi alıştırdı beni seve seve yapar atlamazdı.. geçenlerde yine sabah konustuk opustuk aaa ayın .... si gelmiş dedik kutlastık..
Fakat benım adam aksam eve sallana sallana geldi. Bi de aşağıdan apartman girişinden fatura almış eline sallaya sallaya ehi ehi al demesin mi..
Şimdi derdin bu olsun aman bilmem ne diyeceksiniz deyin tabi de,bu adam romantıktı,kendısı ıstedıgı ıcın yapardı.. ben de hep çiçek beklemezdım zaten,bazen bir cıkolata alırdı.. geçenlerde de canım cekırdek ıstemıstı ha bak onu da alıp gelseydı sorun yoktu..
Her neyse ben tabii tepki verdim üzüldüm vs.. saglık ocagına tahlıllerımı almaya gıttım de ondan unuttum vs dedi.. baktım cıkmıyor da evden,bi telafı edeyım diye.. ıyıce sınırlendım.. bir de hamıleyım sımdı de bebegıme bır sey olur dıye korkuyorum..
Ben de sen ıyıce pıntılestın vs o yuzden almıyorsun deyınce onda da fılm koptu.. bu ay da dogumgunum vardı cunku,pinti sayılmazdı aslında ama hayata karsı genel tutumunu da bılıyorum..
Neyse aksam cıktı bırseyler almıs ama zorla gıbı oldu.. bu sabah da konusmaya calısıyor.. ama ne bileyim..
Canım ne mutlu sana kocanın kıymetini bil...
Biz tüm özel günleri pas geçiyoruz...

Evet boyle sorunca kotu olmus :sinirli: ama ben de ona gıre epey az olsa da arada sevdıgı yemegı yapıyorum vs
şimdi siz hamilesiniz ya hormonlar horon tepiyor ya bu sebeple yorum yapamıyorum ,maşallah arada canınız isterse sevdiği yemeği yapın ama nadiren alışmasın sakın yemek yapmanıza ;)

Benim bir tanıdığım bir kızla çıkıyordu, çocuk o kadar romantık ki her sabah günaydın möesajını en güzelinden en özelinden atardı sevgilisine..ikisinide tanıyorum gördüm mesajları..bir gün bu çocuk atmamaış günaydın mesajı...vayyy sen beni artık sevmiyorsun bla bla..o gün çocuk bir dert yandı resmen tam bir hayal kırıklığı yaşadı..çünkü onu istediği sevdiği için yapıyordu ama karşı taraf baya şımarmış demek ki..sonraları ayrıldılar zaten..

Kısacası..bir insan size istemediğiniz halde sizin mutluluüunıuz için bir şeyler yapıyorsa, ve siz en ufak bir duraksamada unutmada bunu onun burnundan getiriyorsanız..kusura bakmayın ama benım eşim bana böyle dese kusura bakma çok nankörsün derim..Çünkü evlilik yıldönümünü bile hatırlamayan o kadar öküz varken size biraz rahat batmış:KK53:

kendısı ıstedıgı ıcın yapardı.. ben de hep çiçek beklemezdım zaten,bazen bir cıkolata alırd

Kındisi istidiği için yıpırdı. 'le havleeeeee...
Demek ki adam istememiş o gün almamış. Unutsa ne olur başka şeyden olsa ne olur kendi bileceği iş adama neden cimri diye cemkiriyorsunuz. Tamam hormonlar karman çorman ama hamilesiniz diye şımarıklık yapmaya gerek yok bence kusura bakmayın. Güle oynaya komikmiş gibi anlatacaginiza bi özürdileyin eve ekmek getirmeye çalışıp üstüne hediye düşünüp üstüne pintilestin sen diye suçlanan adamdan.

Back
X