Boşuna mı carladım adama?

herkese selamlaaar hanımlar..
Şincik söyle oluyor: benim herif her ay dönümğmğzde çiçek vs ufak bişey alır kutlar unutmaz.. (evliyiz bu arada,çıkmak dediğimse olmus yuz bılmem kacıncı ay)
Ay dönümü mü kaldı ayol o ne bilmemne demeyin kendisi alıştırdı beni seve seve yapar atlamazdı.. geçenlerde yine sabah konustuk opustuk aaa ayın .... si gelmiş dedik kutlastık..
Fakat benım adam aksam eve sallana sallana geldi. Bi de aşağıdan apartman girişinden fatura almış eline sallaya sallaya ehi ehi al demesin mi..
Şimdi derdin bu olsun aman bilmem ne diyeceksiniz deyin tabi de,bu adam romantıktı,kendısı ıstedıgı ıcın yapardı.. ben de hep çiçek beklemezdım zaten,bazen bir cıkolata alırdı.. geçenlerde de canım cekırdek ıstemıstı ha bak onu da alıp gelseydı sorun yoktu..
Her neyse ben tabii tepki verdim üzüldüm vs.. saglık ocagına tahlıllerımı almaya gıttım de ondan unuttum vs dedi.. baktım cıkmıyor da evden,bi telafı edeyım diye.. ıyıce sınırlendım.. bir de hamıleyım sımdı de bebegıme bır sey olur dıye korkuyorum..
Ben de sen ıyıce pıntılestın vs o yuzden almıyorsun deyınce onda da fılm koptu.. bu ay da dogumgunum vardı cunku,pinti sayılmazdı aslında ama hayata karsı genel tutumunu da bılıyorum..
Neyse aksam cıktı bırseyler almıs ama zorla gıbı oldu.. bu sabah da konusmaya calısıyor.. ama ne bileyim..
Ahh şu hormonlar... kızma kuşum kocişine. Belki işyerinde üzülmüştür. Takma bunları. Bebişine odaklan sen hamile imişsinde bak.

Kaç tane erkek evliyken ay dönümü kutluyordur ya? Adam o kadar yapsın, bir kez yapmayınca ne pintiliği kalsın ne başka bir şeyi... Belki de adamlar böyle şeyler olmasın diye odun davranıyordur :işsiz:
Aşırı iticisiniz.

Şaka gibi diyeceğim de olmadığını biliyorum. Bakın artık flörtleşme dönemleri geride kaldı, onun ay dönümüyse sizin de ay dönümünüz. Ki ben 4 yıllık ilişki içindeyim şu zaman bile ay dönümü kutladığımı bilmem, kaldı ki adam evliyken dahi kutluyor. Tek taraflı beklentiler hoş değil. Karşı taraftan hediye bekliyorsunuz ama kendinize gelince "Sevdiği yemeği yapıyorum". Eee aynı şey mi? Üstüne üstlük "Beni alıştırdı" diye kavga çıkarmak? Hediye alsın diye bildiğin zorlamışsınız adamı. Böyle aşk, sevgi olmaz. Yaptığınızı tabiri caizse şımarıkça ve çok ergence buldum, kusura bakmayın. Lisedeyken kızlar sevgilileriyle böyle kavga ediyorlardı.

Ama o da bayagı sınırlendı yani.. o da bana bagırdı pıntı muhabbetınden sonra.. hem suclu hem guclu gıbı tavırlar sergıledı.. sımdı benn de o bagırmasını hazmedemıyorum

Ayıp etmişsiniz kendinize gelin lutfen.
İnsan oğlu beşer şaşar unutur niye takıldınız buna bukadar.
O sizin yanınızda ve herşeye bedel bu olsa gerek.
Her ay alması ne demek onuda anlamadım ha şimdiye kadar almış olabilir şimdiden sonrada yavrusu için toplamak istemiştir.
Millet yılda bir hatırlamıyor eşiniz her ay hatırlayarak almış almadığını onlara sayın.

herkese selamlaaar hanımlar..
Şincik söyle oluyor: benim herif her ay dönümğmğzde çiçek vs ufak bişey alır kutlar unutmaz.. (evliyiz bu arada,çıkmak dediğimse olmus yuz bılmem kacıncı ay)
Ay dönümü mü kaldı ayol o ne bilmemne demeyin kendisi alıştırdı beni seve seve yapar atlamazdı.. geçenlerde yine sabah konustuk opustuk aaa ayın .... si gelmiş dedik kutlastık..
Fakat benım adam aksam eve sallana sallana geldi. Bi de aşağıdan apartman girişinden fatura almış eline sallaya sallaya ehi ehi al demesin mi..
Şimdi derdin bu olsun aman bilmem ne diyeceksiniz deyin tabi de,bu adam romantıktı,kendısı ıstedıgı ıcın yapardı.. ben de hep çiçek beklemezdım zaten,bazen bir cıkolata alırdı.. geçenlerde de canım cekırdek ıstemıstı ha bak onu da alıp gelseydı sorun yoktu..
Her neyse ben tabii tepki verdim üzüldüm vs.. saglık ocagına tahlıllerımı almaya gıttım de ondan unuttum vs dedi.. baktım cıkmıyor da evden,bi telafı edeyım diye.. ıyıce sınırlendım.. bir de hamıleyım sımdı de bebegıme bır sey olur dıye korkuyorum..
Ben de sen ıyıce pıntılestın vs o yuzden almıyorsun deyınce onda da fılm koptu.. bu ay da dogumgunum vardı cunku,pinti sayılmazdı aslında ama hayata karsı genel tutumunu da bılıyorum..
Neyse aksam cıktı bırseyler almıs ama zorla gıbı oldu.. bu sabah da konusmaya calısıyor.. ama ne bileyim..
BOŞANIN.

Back
X