- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi ziplamayireddedentavsan
Düzeltme; konu sahibi "herkese tişikkirlir" demiş ve konu bir sonraki ay açılmak üzere rafa kaldırılmış. Dağılabiliriz.. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Forumca kiskandik bence :)))Yeminle benim aklıma geldiydi![]()
Akşam bu konuyu eşime okuyup bak ne hatunlar var yat kalk benimle evli olduğuna şükret diyeceğim![]()
Bunu kendine dert etmeye insan allahtan korkar
Bence bizim eşlerimize şükür sebebi için açılmış bir konu bu..![]()
Hamilesin seni üzmek istemem ama,çok şımarıkça bir davranış sergiledin :)
Her mevzuda böyle tepki vermiyorsundur umarım?
Ben istesem de göstermem arada laf çarparım sadece.
Bazen evde yaptığı işi eleştirince bana "şükret yapıyorum başkaları bla bla.." söylendiği ve ben de "öküzlerle kıyaslama kendini o normal olan değil" diye kızdığım için bu konu kıyasa kıyas zemin hazırlamaktır o yüzden tercih etmem göstermeyi..
Uyuyan devi uyandırmam..
Aklimiza su karikaturu getirdiEki Görüntüle 2099237
Hepimizinki b.mb.k
Vallahi içeriden yeni çıktım yine ban yemeyeyim. Ama konu sahibinin kıskanmayın tarzı gelen son mesajları amaca ulaştığının kanıtı değil mi bana mı öyle geliyor?
O değil de ben çok mu enayiyim ya? İlk zamandan bu yana "sevgililer günü gibi saçma kutlamalar istemem" diye ben demiştim adama..
Yıldönümümüzde bana bir çiçek ona yemek, nikah yıldönümümüzde bir öpücük (düğünden önceydi çünkü), doğumgünlerimizde hediye bitti..![]()
Aynı kapıya çıkarOndan değil kuz sınırlendım dıye
Aa lütfen, arada sevdiği yemeği yapıyor, bundan öte bir jest olabilir mi ya??Bir de yemek yapmanin lutuf olmasibu durumda yemek sepeti mabed
Hamileligi kullaniyorsun gibi gorunuyor buradan, aksam cikmakla ya da hediye almamakla bebege bir sey olmaz.. offff anne baba olmadan once bir sertifika programi olmali ya..
Hepimizinki b.mb.k
Vallahi içeriden yeni çıktım yine ban yemeyeyim. Ama konu sahibinin kıskanmayın tarzı gelen son mesajları amaca ulaştığının kanıtı değil mi bana mı öyle geliyor?
O değil de ben çok mu enayiyim ya? İlk zamandan bu yana "sevgililer günü gibi saçma kutlamalar istemem" diye ben demiştim adama..
Yıldönümümüzde bana bir çiçek ona yemek, nikah yıldönümümüzde bir öpücük (düğünden önceydi çünkü), doğumgünlerimizde hediye bitti..![]()
İşte ben kızımı böyle yetiştirmemek için çabalıyorum. Yani sizin gibi. Yani bencilce. Biraz da şımarık. Haksızsa haksızım deyip büküp boynunu özür dileme yüceliğini gösterebilecek bireyler lazım.
Allh sıfanızı versin. Ben de çok yasadım o korıdorlarda..Allahım bu dertse şu an hastane koridorlarında benim yaşadığım ne :/
SağolunAllh sıfanızı versin. Ben de çok yasadım o korıdorlarda..
Kız hangı cevabımı taam taam kıskanmayın anldın sen? Her cevabımda evet haklısınız ben abartmısım mınvalinden yazıyorum rica ederimBöyle konularda konu sahibi birde "taam taam kiskanmayin yeaa" moduna girmiyor mu acayip sinir edici oluyor. Yahu millet niye kiskansin seni. Her ay hediye dedigin çikolata imis cogu zaman zaten. Millet o icten gelenleri saysa siz aglayacaksiniz belki de benim niye hediyem az diye. Bu bi sorun ama tam adini bilmiyorum. Psikoloji dalinda egitim gören görmüş olan arkadaslari goreve davet ediyorum. Aklima bilezikleri icin iki kere konu acan bayan geldikiziyoruz ediyoruz qma sizde olmasaniz gülemiyoruz bdv de