Boşuna mı carladım adama?

Düzeltme; konu sahibi "herkese tişikkirlir" demiş ve konu bir sonraki ay açılmak üzere rafa kaldırılmış. Dağılabiliriz.. :KK50:

Akşam bu konuyu eşime okuyup bak ne hatunlar var yat kalk benimle evli olduğuna şükret diyeceğim :KK70:

Ben istesem de göstermem arada laf çarparım sadece.
Bazen evde yaptığı işi eleştirince bana "şükret yapıyorum başkaları bla bla.." söylendiği ve ben de "öküzlerle kıyaslama kendini o normal olan değil" diye kızdığım için bu konu kıyasa kıyas zemin hazırlamaktır o yüzden tercih etmem göstermeyi.. :KK48:
Uyuyan devi uyandırmam..

Böyle konularda konu sahibi birde "taam taam kiskanmayin yeaa" moduna girmiyor mu acayip sinir edici oluyor. Yahu millet niye kiskansin seni. Her ay hediye dedigin çikolata imis cogu zaman zaten. Millet o icten gelenleri saysa siz aglayacaksiniz belki de benim niye hediyem az diye. Bu bi sorun ama tam adini bilmiyorum. Psikoloji dalinda egitim gören görmüş olan arkadaslari goreve davet ediyorum. Aklima bilezikleri icin iki kere konu acan bayan geldi :D kiziyoruz ediyoruz qma sizde olmasaniz gülemiyoruz bdv de

Bence bizim eşlerimize şükür sebebi için açılmış bir konu bu.. :KK48:

Aklimiza su karikaturu getirdi
images (13).webp

Hamilesin seni üzmek istemem ama,çok şımarıkça bir davranış sergiledin :)
Her mevzuda böyle tepki vermiyorsundur umarım?

Jameya hanim sizi daha sert cumlelerin kadini olarak tanimistim. Su anda nasilsiniz efenim filan yazasim geldi. Ban korkusu mu ? Valla bende de var :) severek takip ediyorum sizi

Ben istesem de göstermem arada laf çarparım sadece.
Bazen evde yaptığı işi eleştirince bana "şükret yapıyorum başkaları bla bla.." söylendiği ve ben de "öküzlerle kıyaslama kendini o normal olan değil" diye kızdığım için bu konu kıyasa kıyas zemin hazırlamaktır o yüzden tercih etmem göstermeyi.. :KK48:
Uyuyan devi uyandırmam..

Benimki yapar sağolsun ya o kadar da öküz değil :P

:KK70::KK70:
Hepimizinki b.mb.k :KK71:

Vallahi içeriden yeni çıktım yine ban yemeyeyim. Ama konu sahibinin kıskanmayın tarzı gelen son mesajları amaca ulaştığının kanıtı değil mi bana mı öyle geliyor?

O değil de ben çok mu enayiyim ya? İlk zamandan bu yana "sevgililer günü gibi saçma kutlamalar istemem" diye ben demiştim adama..
Yıldönümümüzde bana bir çiçek ona yemek, nikah yıldönümümüzde bir öpücük (düğünden önceydi çünkü), doğumgünlerimizde hediye bitti.. :KK30:

Vallahi içeriden yeni çıktım yine ban yemeyeyim. Ama konu sahibinin kıskanmayın tarzı gelen son mesajları amaca ulaştığının kanıtı değil mi bana mı öyle geliyor?

O değil de ben çok mu enayiyim ya? İlk zamandan bu yana "sevgililer günü gibi saçma kutlamalar istemem" diye ben demiştim adama..
Yıldönümümüzde bana bir çiçek ona yemek, nikah yıldönümümüzde bir öpücük (düğünden önceydi çünkü), doğumgünlerimizde hediye bitti.. :KK30:

Ben bazen boyle konularin sahibinin hikaye yazdigini bile dusunuyorum. Bazen hayalindeki evliligi yazanlar oluyor. :))) bizimde dogum gunu yildonumu vs yemek yeriz bi kolye bi ucan balon derken gecer gider. Cicek de alir sagolsun. Ama ben onun utusunu yaparım o benim icin aksam 5 e kadar calisir. Ben ona sevdigi yemekleri yaparım. O ekmek alirken benim sevdigim 25 kurusluk ufak cikolata alir. Bana alerji yapan agri kremini kullanmaz. Ben o evdeyken lahana haslamam cunky kokusunu sevmez. Omzum hep tutuluyor diye her yanimdan geciste omzuma 1 2 dk masaj yapar. Camasirlari makimeye atar muazzam asar. Simdi konu sahibini geçtik nasil olacak :D

Bu gazlara gelmeyelim arkadaşlar. Hepimizinki harika herkesin evliligi kaka hep b.mb.k :D :D

Bu durumunu hamileliğine yoruyorum. Sayfalarca gelen yorum da genel olarak bu olmuştur muhtemelen.

Yoksa fena gömerlerdi, ki bende dahil. Normal durumda bir insana rahat batmalı ki böyle bir kavga çıkarsın.

Bir de yemek yapmanin lutuf olmasi :KK53: bu durumda yemek sepeti mabed :KK53:
Hamileligi kullaniyorsun gibi gorunuyor buradan, aksam cikmakla ya da hediye almamakla bebege bir sey olmaz.. offff anne baba olmadan once bir sertifika programi olmali ya..
Aa lütfen, arada sevdiği yemeği yapıyor, bundan öte bir jest olabilir mi ya?? :KK53:

Kesinlikle aynı ambargo bizde de var. Evlilik yıl dönümü sevgililer günü saçmalığı kutlanmayacak. Sadece doğum günlerimiz dikkate alınacak diye söyledim en baştan, pişman da değilim.

Ama bak böyle alışınca da olmuyor işte, sakızdan çekirdekten (ottan b.ktan) kavga çıkıyor.

Boşver en azından huzurluyuz kafamız rahat :))

Böyle konularda konu sahibi birde "taam taam kiskanmayin yeaa" moduna girmiyor mu acayip sinir edici oluyor. Yahu millet niye kiskansin seni. Her ay hediye dedigin çikolata imis cogu zaman zaten. Millet o icten gelenleri saysa siz aglayacaksiniz belki de benim niye hediyem az diye. Bu bi sorun ama tam adini bilmiyorum. Psikoloji dalinda egitim gören görmüş olan arkadaslari goreve davet ediyorum. Aklima bilezikleri icin iki kere konu acan bayan geldi :KK70: kiziyoruz ediyoruz qma sizde olmasaniz gülemiyoruz bdv de
Kız hangı cevabımı taam taam kıskanmayın anldın sen? Her cevabımda evet haklısınız ben abartmısım mınvalinden yazıyorum rica ederim ;) çoook yanlıs anlamıssınız beni siz.. hediyenin buyugunu degıl kucugunu tercıh ettıgımı belırttım zaten orada da.. ben sevmem oyle buyuk hedıyelerı cekırdek ıstedım kız :)

Back
X