Boşuna mı carladım adama?

Ben bazen boyle konularin sahibinin hikaye yazdigini bile dusunuyorum. Bazen hayalindeki evliligi yazanlar oluyor. :))) bizimde dogum gunu yildonumu vs yemek yeriz bi kolye bi ucan balon derken gecer gider. Cicek de alir sagolsun. Ama ben onun utusunu yaparım o benim icin aksam 5 e kadar calisir. Ben ona sevdigi yemekleri yaparım. O ekmek alirken benim sevdigim 25 kurusluk ufak cikolata alir. Bana alerji yapan agri kremini kullanmaz. Ben o evdeyken lahana haslamam cunky kokusunu sevmez. Omzum hep tutuluyor diye her yanimdan geciste omzuma 1 2 dk masaj yapar. Camasirlari makimeye atar muazzam asar. Simdi konu sahibini geçtik nasil olacak :KK70:

Bu gazlara gelmeyelim arkadaşlar. Hepimizinki harika herkesin evliligi kaka hep b.mb.k :KK70: :KK70:
Kız ne güzel bak bız de boyleyız genelde.. benımkı duygu patlaması oldu dun.. hormonlardan hırmonlardan.. boyle ıncelıklerı o da yapar sagolsun,ben de yaparım .. ınsan bıraz daha fazla ılgı beklıyor bu donemde.. sızın evlılık on numara bes yıldız ama ;)

Kız hangı cevabımı taam taam kıskanmayın anldın sen? Her cevabımda evet haklısınız ben abartmısım mınvalinden yazıyorum rica ederim :KK66: çoook yanlıs anlamıssınız beni siz.. hediyenin buyugunu degıl kucugunu tercıh ettıgımı belırttım zaten orada da.. ben sevmem oyle buyuk hedıyelerı cekırdek ıstedım kız :)

Tisikkirlir sipirmin demissin sekerim yazanlarin yalancisiyiz :))) tisirkkirlir yazdi dediler. Ben hediye istemem hic kendi gelen hediyedir. Evin eksiğini isterim. Cekirdek olaydi citlerdik derim oda gideyim alayim da yiyem der :D sen bunlari saydigin icin taşlara geldin kardes. Ofkeliyiz anliyon mu ofkeliyizzz :D :D :D hep boyle konular gördükçe insanlar sonuncuyu gunah keçisi yapabiliyor. Fake zannedebiliyor. Burada 4 yildir kadin gibi yazan erkek gördük. Insanlarin guveni düşük. 86 bileziği nereme koyayim diyeni gorduk ne bileyim kocam peşi.den ayrilmiyor diyenleri gorduk(evli değildi hayalmis) psikojiler bozuk sende tuz biber oldun :))))

Tisikkirlir sipirmin demissin sekerim yazanlarin yalancisiyiz :))) tisirkkirlir yazdi dediler. Ben hediye istemem hic kendi gelen hediyedir. Evin eksiğini isterim. Cekirdek olaydi citlerdik derim oda gideyim alayim da yiyem der :KK70: sen bunlari saydigin icin taşlara geldin kardes. Ofkeliyiz anliyon mu ofkeliyizzz :KK70: :KK70: :KK70: hep boyle konular gördükçe insanlar sonuncuyu gunah keçisi yapabiliyor. Fake zannedebiliyor. Burada 4 yildir kadin gibi yazan erkek gördük. Insanlarin guveni düşük. 86 bileziği nereme koyayim diyeni gorduk ne bileyim kocam peşi.den ayrilmiyor diyenleri gorduk(evli değildi hayalmis) psikojiler bozuk sende tuz biber oldun :))))
Yok kardes valla yalan yok tek kelıme,benım adam romantıktır sagolsun cogu seyı kendı dusunur yapar azcık sımartmıs benı evet,ablalara karsı gelmıyom fazla costum acık farkındayım,esınle konustum duzelttık ondan da rahatım,gercekten evlılık yıldonumunu bıle unutan adamlar varken halıyle ben bıraz topa tutuldum tabı :) olsun ama onemlı degıl bak ama evlılk hakkında soyledıklerın hosuma gitti boyle de olmasıngerekır zaten,biz de oyleyız genelde de benım hırmonlar tavan yaptı

Kız ne güzel bak bız de boyleyız genelde.. benımkı duygu patlaması oldu dun.. hormonlardan hırmonlardan.. boyle ıncelıklerı o da yapar sagolsun,ben de yaparım .. ınsan bıraz daha fazla ılgı beklıyor bu donemde.. sızın evlılık on numara bes yıldız ama :KK66:

:KK23:Yok tatlim ne mükemmeli. Kiminki mukemmel bizimki olsun. Gecinilip gidiyor iste ama gul yaprağı doksun siirler yazsin hic sevmem. Oyle biriyle tanismistik. Ilk kez gorustuk cay iciyoruz bi sey soyleyeyim kulagina diyor caya siir yaziyor gozun beni denizlere atti filan. Evlenirsek her animiz boyle olur dedi birde. Allah esirgesin insan dayanamaz. Hediye olayina takilma. Hediyelesmek sünnettir ama bu zaten bir cok konuda oluyor. Sana hamilesin diye bi merhametli bakisi bile hediye. Varligi sana hediye. Hamile halinle dul kalmak da var allah esirgesin. Bak kar kis disarsi sicacik evimizdeyiz isimizdeyiz yada buda hediye. Yapacak tabi diyen olursa hamule hamile yolarim valla hoytt duygusal yapiyoruz surda bak cildirtmayin:KK62:

Yok kardes valla yalan yok tek kelıme,benım adam romantıktır sagolsun cogu seyı kendı dusunur yapar azcık sımartmıs benı evet,ablalara karsı gelmıyom fazla costum acık farkındayım,esınle konustum duzelttık ondan da rahatım,gercekten evlılık yıldonumunu bıle unutan adamlar varken halıyle ben bıraz topa tutuldum tabı :) olsun ama onemlı degıl bak ama evlılk hakkında soyledıklerın hosuma gitti boyle de olmasıngerekır zaten,biz de oyleyız genelde de benım hırmonlar tavan yaptı

Allah geçim dirlik duzen versin :)

Üslubunuz çok cıvık geldi bana sıkıntı icin konu açmak için değil de insanlarla geyik muhabbet etmek için konu açmışsınız izlenimi verdiniz. Yorumlarınız ve konunuz çok laçka.
Kicicim hir ay ay dinimimizi kitlr bini bisilir ilirdi imi yipmidi . Çok üzüldük gerçekten kahroldum . Burda binbir dertle sıkıntıyla uğraşan insanlar konu açıyor onlara saygımdan böyle bir konu açıp da herkesle kiz kiz diye konusmazdim sahsen. Irite oldum demiş bir arkadaş. Bende aynı şeyi hissettim nedense.

Üslubunuz çok cıvık geldi bana sıkıntı icin konu açmak için değil de insanlarla geyik muhabbet etmek için konu açmışsınız izlenimi verdiniz. Yorumlarınız ve konunuz çok laçka.
Kicicim hir ay ay dinimimizi kitlr bini bisilir ilirdi imi yipmidi . Çok üzüldük gerçekten kahroldum . Burda binbir dertle sıkıntıyla uğraşan insanlar konu açıyor onlara saygımdan böyle bir konu açıp da herkesle kiz kiz diye konusmazdim sahsen. Irite oldum demiş bir arkadaş. Bende aynı şeyi hissettim nedense.
Aynen sevimli oluyorum sanıp itici olmuş

Aynen sevimli oluyorum sanıp itici olmuş
Cıvık mudurum afedersin

Back
X