- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Uzun zamandır ayriyiz. Birleşik olsakta hiç bir zaman gerçek bir çift olamadik. Uzun zamandır inişte hayatım huzurum yokNişanlınla aran şimdi iyi değil mi?
Herkesin hayatında böyle iniş çıkışlar oluyor. Bende bazen öyle bir hayattan bezmiş hissediyorum ki kendimi.. İmtihan işte. Sabretmeli..
Uzun zamandır ayriyiz. Birleşik olsakta hiç bir zaman gerçek bir çift olamadik. Uzun zamandır inişte hayatım huzurum yok
Kesinlikle canım. . 3 sene olmuştu. Mutlu da olmasam çok alismisim bunu farkettim. Şimdi hayat belirsiz bu da beni mutsuz ediyor. Bir an önce olsun bitsin istiyorum hersey yoruldum artikBenim de 7 yıllık bir ilişkim bitti.
Şunu farkettim ki, insan kendini çok yalnız hissediyor. Sudan çıkmış balık gibi.. Sanki tutunacak dallar yok olmuş gibi..Senin de uzun süreli bir ilişkin olduğunu tahmin ediyorum. Ama zaman iyi geliyor her şeye.. Belki bir anda, belki bir iki gün sonra hayatında çok güzel şeyler olacak. bilemeyiz. Umutlu olmak gerek..
Kesinlikle canım. . 3 sene olmuştu. Mutlu da olmasam çok alismisim bunu farkettim. Şimdi hayat belirsiz bu da beni mutsuz ediyor. Bir an önce olsun bitsin istiyorum hersey yoruldum artik
Çok çok çok teşekkür ederim. Evet böyle bir ihtimal de var ama öteki türlü de olabilir. Belki de gerçekten olmuyordur o zaman her iki tarafta boş yere yipranir bu ayrılıp birleşmelerle. Siz neden ayrildiniz özel olmazsa bahsetmek ister misin ?Bazen ara vermek de iyi geliyor.
Çevremde şahit oldum, yakın bir arkadaşım da nişanlısından ayrılmak durumunda kaldı. Anlatırken "biblo gibiydik" derdi. Yani amaç yok, icraat yok. Paylaşımları, merak etmeleri dahi bitmiş. Daha sonra 6 ay ayrı kalıp tekrar birleştiler. Şuan elhamdülillah çok mutlu ve evliler. Arkadaşım hep bu ayrılığın iyi geldiğini söyler. Yani demek istediğim her şeyde bir hayır var. Eminim en kısa zamanda toparlanacaksın. Güpgüzel şeyler olsun hayatında inşaallah. :)
Hayirli sahurlar herkes. Nerden başlasam bilmiyorum. Yaşadığım beni bir olay yok aslında. Ama sürekli huzursuzum. Kendimi 60 yaşında gibi hissediyorum. Eski konularimi bilenler nisanlimla sorunlarimi bilir. Boşa gitti gibi hissediyorum onca zamanım. Yasitlarimin küçük dertlerle uğraştığı bir zamanda ben nisanli görümce kv kp uğraştım. Ne gerek vardı? O kadar üzülüyorum ki.. Giden sadece zaman değildi aslında. .Benim eski neşem hevesim herşeyim bir bir söndü. Çok boş ve anlamsız hissediyorum. Kimseyle dertleşmek bile istemiyorum, kimse gerçekten anlayıp dinlemiyor çünkü ( burayı kastetmiyorum ) Ben neden böyle oldum? Hayır onunla da mutlu olmuycaktik bunuda biliyordum
seni böyle hissettiren kişileri hayatından çıkar. nişanlını çok sevsen bileHayirli sahurlar herkes. Nerden başlasam bilmiyorum. Yaşadığım beni bir olay yok aslında. Ama sürekli huzursuzum. Kendimi 60 yaşında gibi hissediyorum. Eski konularimi bilenler nisanlimla sorunlarimi bilir. Boşa gitti gibi hissediyorum onca zamanım. Yasitlarimin küçük dertlerle uğraştığı bir zamanda ben nisanli görümce kv kp uğraştım. Ne gerek vardı? O kadar üzülüyorum ki.. Giden sadece zaman değildi aslında. .Benim eski neşem hevesim herşeyim bir bir söndü. Çok boş ve anlamsız hissediyorum. Kimseyle dertleşmek bile istemiyorum, kimse gerçekten anlayıp dinlemiyor çünkü ( burayı kastetmiyorum ) Ben neden böyle oldum? Hayır onunla da mutlu olmuycaktik bunuda biliyordum
Oncelikle teşekkür ederim cevabınız için. Çok Şey farkettim evet. Çok olgunlastim ama çokta yiprandim. 3 sene mi saçma sapan bir şeye harcadım ve artık hayatıma o kadar nüfuz etmişki kolay kolay kurtulamıyorum. Onu sevmiyorum da artık bundan eminim ama hala içim burukZararın neresinden dönseniz kardır. 3 yıl kaybettiniz diye üzülmeyin. Hayatınızın geri kalanını kazandınız diye sevinin. Şimdi üzgün olmanız çok normal. Arada kötü hissetsenizde zamanla iyileşeceksiniz. Ayrıca 3 yılı tamamen kaybetmediniz. 3 yılda bir ilişkide ne istediğinizi, ne istemediğinizi daha iyi anlamış oldunuz. İleriki mutlu günlerinize hazırlandınız. Sadece kendinize mutlu olma fırsatı verin.
Kişiliği benden çok çok farklıydı. Anlasamıyorduk. Bi süre sonra bende ona benzedim. Onun gibi bencil oldum.Mutlu olamayacaktık"demissin.Seni mutlu edemeyen kişiliği mi yoksa yaşayabileceğini düşündüğün evlilik sorunları mı??
Şimdi konuşmuyoruz konussakta hiçbir değişiklik yok. Beni üzüyor çünkü hala umut besliyorum içimde aptalcaseni böyle hissettiren kişileri hayatından çıkar. nişanlını çok sevsen bile
Evet kesinlikle öyle. Ama çok büyütüyorum ben içimde herseyi. Sürekli geçmişle yaşıyorum hersey aklımda bir yanım geçmişte kalmış. .Gelecekte bir ömür o dertlerle uğraşmayın diye, genç yaşınızda büyük bir tecrübe kazanmışsınız.
Bu açıdan bakmayı deneyin ve unutmayın; ölüm acısına bile alışıyorken insan, her şeyle başa çıkabilir.
Çok sevince bile olmuyor.iyi.dusunun çabaliyorsunuz ama olmuyor gibi evlilikten sonra ayrilik olacaksa şimdi olsun.Kişiliği benden çok çok farklıydı. Anlasamıyorduk. Bi süre sonra bende ona benzedim. Onun gibi bencil oldum.
Kafam çok karışık. Biriyle uyusmak zor birsey bunu anladımÇok sevince bile olmuyor.iyi.dusunun çabaliyorsunuz ama olmuyor gibi evlilikten sonra ayrilik olacaksa şimdi olsun.
Hesaplaşmanızı bitirmeniz lazım.Evet kesinlikle öyle. Ama çok büyütüyorum ben içimde herseyi. Sürekli geçmişle yaşıyorum hersey aklımda bir yanım geçmişte kalmış. .
J
Çok çok çok teşekkür ederim. Evet böyle bir ihtimal de var ama öteki türlü de olabilir. Belki de gerçekten olmuyordur o zaman her iki tarafta boş yere yipranir bu ayrılıp birleşmelerle. Siz neden ayrildiniz özel olmazsa bahsetmek ister misin ?
Zamana bırak kendini bu kadar yıpratma uzun bir zaman düşün taşın kararını ver.Kafam çok karışık. Biriyle uyusmak zor birsey bunu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?