boşuna yaşıyormuş gibi :(

Ekimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
776
177
73
Ankara
merhaba herkese..
sanki hayat boş gibi ..
üç hafta önce işe girdim müdürümle pek anlasamiyorum sanki hatalarimi bulmak için firsat kolluyo gibi.(.40 li yaslarda evli bi adam..) dogru duzgun arkadasim yok varsa da gercek degil sanki.hayatimda kimse yok olmasada olur..ama ters giden biseyler var gibi
bi tuhafim oyle,saçma sapan işte içimi dökmek istedim.

Geçindirmen gereken bir ev, bakmakla yükümlü olduğun biri yoksa eğer maaşını yapmayı hayal ettiğin şeyleri yapmak için harca, gez dolaş, görmek istediğin yerleri gör. Patronu kafaya takmazsın o zaman.

benden önce giren kizla da cok ugrasmis kiz ayrilmis isten..
Bazı insanlarda şey vardır hani " ayı yavrusunu severken öldürür" misali, beğendikleri memnun oldukları kişilere daha acımazsız davranırlar. Acaba öyle birşey mi? Yani neyi eksik yapıyorsun da bu kadar söyleniyor adam? İlginçmiş.
Azıcık diş mi göstersen acaba?

Al benden de o kadar.

Bence sen güzel bir duş al,ılık bir süt iç ve erkenden yat uyu.Hiç gününde değilsin.Bir hallerdesin anlamadım gitti

bu ara depresyonda falansın herhalde üstüne patron tuz biber olmuş...zamanla alışırsınız bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…