kim kiminle ne istiyorsa yaşasın demişsiniz? yanı aralarında birşey olursa ben bunu gayet normal karşılamam gerekir öylemi?
İkisindende uzak duramam çünkü bahsettigim kız benım çok yakın arkadaşım, ve öyle ki akrabam.
Dikkatımı çeken birşey dahada olduki sevdiğim kişi 'iç dünyamla savaştayim buaralar' demiş..
iki nedeni olabilir bence bu durumum
1-Size sırf o kişi için yakınlaşmışki onunla tanışabilme ortamı olsun.
2-düşük bir ihtimale olsa tepkilerinizi ölçme ve ne yapacağınızı bilmek istemesidir.
ama birnicisi daha çok ağır basıyor.
Sizin yapacağınız birşey yok çunku size karşı bunu bile bile bu tarz bir terbiyesizlik yapan birileri sizi mutsuz edecektir.
bana sırf o kişi için yakınlaşmış olamaz çunkü onu tanımıyordu benım sayemde tanışmıştı. ikinci içinde bişey diyemicem ama bilemiyorum neden tepkimi ölçmek istesinkii..
kim kiminle ne istiyorsa yaşasın demişsiniz? yanı aralarında birşey olursa ben bunu gayet normal karşılamam gerekir öylemi?
İkisindende uzak duramam çünkü bahsettigim kız benım çok yakın arkadaşım, ve öyle ki akrabam.
Dikkatımı çeken birşey dahada olduki sevdiğim kişi 'iç dünyamla savaştayim buaralar' demiş..
Hoşlandıgım 24 yaşında biri vardı. Kendiside benden hoşlandığını ilişki istemediği söylemişti. Kendisiyle arkadaş olarak kaldık. görüşmeye devam ettik ancak tek değildik. Arkadaş grupu halinde görüşüyorduk. Başlarda benden hoşlandıgı belliydi, bende farkediyordum. Yanımda arkadasımı getiriyordum oda bi baska arkadsını. bana merve adında arkadasını getirsen olmazmı diyordu,bende oyüzden onu getiriyodum. Bazen masada sadece ikisi varmış gibi muhabbet ediyolardı hoşlandıgım kişi hep merveye takılıp duruyordu. Merve herkezle çabuk samimi olan bi kız ama bana ve ona karşı davranışları çok farklıydı. Bunu mervede farketti hatta kendisi bile dedi hep bana takılıyor ''gel beraber şöyle yapalım böyle yapalım'' diyor.
Yanı arkadaşlar bilemiyorum acaba ben mi paranoya yapıyorum, yada gönlü kaymışta olabilir benım bu durumda saygımı duymam lazım, kaç gecedir rüyalarıma giriyor gercekten bu konu çok kafama takıldı...
Arkadasım onu sevdiğimi biliyor bana unut onu diyor. Hep aralarında geçen muhabbetleri anlatıyor ''bana şöyle böyle dedi'' bu beni dahada gıcık ediyor . İlk başlarda bana güzel bakan dikkatını üzerime veren hoşlandığını anladıgım kişi görüştükçe dikkatını benım üzerimden aldı,bunuda farkettim. şimdi ne yapmam lazım hiç bilemedim....
Arkadaşınız Merveyi getir demiş sana neden Merve demedin mi?
Bana ikiside pek samimi gelmedi açıkçası uzak durun derim ben..
Bence siz ilgiyi kaybedince kıskanmışsınız.
Bırakın kim kiminle ne istiyorsa yaşasın.
İki taraftan da uzak durmak sizin psikolojinize iyi gelecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?