- 5 Aralık 2009
- 586
- 30
- Konu Sahibi FairyTaleJoy
38 numara topuksuz bot ve klasik düz ayakkabı arıyorum ( babet istemiyorum )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tam istediğim model ama kalın taban böle istemiyorum aldım bitane ama kullanamadım teşekkür edrimEki Görüntüle 1399066 Oxford ayakkabı 38 numara pembe potin hiç kullanmadım
modeli güzel ama ben kısa istiyrum çizme değil saolPierre cardin yağmur çizmesi 39 no sadece bir tarafın Pierre yazısı yok ama hiç bir iz vs yok sırıtmıyor çok az kullanıldı 50 tl
Eki Görüntüle 1399066 Oxford ayakkabı 38 numara pembe potin hiç kullanmadım
Tamam canım bulursun inştam istediğim model ama kalın taban böle istemiyorum aldım bitane ama kullanamadım teşekkür edrim
Canm bunu begendim bi sorunu var mi ne kadar fiyati inciyide gorebilir miyimBiraz tozlu kusura bakmayin bi tanede inci marka var ama biraz deforme olmus eklemedim
Bu tarz bise degil biraz daha klasik olursa ayakbileginden az yukarda 4 parmak falanBu var bende 38 numara gri süet cok uzun degil ara bir boyda
Cok pahali bisey olmasn tabi topuksuz ayak bileginden 4 parmak falan yukarda olsun isdeAradiginiz bot nasil olmali, fiyat araligi nedir?