• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bot nasıl sizce :)

ysmgzldr

Guru
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
1.770
78
363
$Resim1.webp

topuğu 11 cm miş sizce zorlanır mıyım yürürken? ince gibi görünüyor ama :S kullanan var mı aranızda? :32:

Eklentiler

• $Resim1.webp
    $Resim1.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
hmm ben pek begenmedım:26:
herkesın tarzı farklı tabi
bu tür seyler gıyıyorsan al yani:ssz:

Modeli bende beğenmedim

Rahat yürürsünüz herhalde
:44: topuk kısmı ince de görünmüyor

Reptomim Öğretmen'im sana öğretmenler gününde gıcıklık olsun diye gidip bu botlardan alıcaammmmmmmmmmmm
:1:

Son düzenleme:
hmm ben pek begenmedım:26:
herkesın tarzı farklı tabi
bu tür seyler gıyıyorsan al yani:ssz:

ben aslında şu önleri ipli olan spor botlardan düşünüyordum yani spor alacaktım ama bunu da beğendim :) iş hayatında belki giyilir dedim ama acaba topukları kötü müdür rahat yürünür mü diye şüphede kaldım :31:

Modeli bende beğenmedim

Reptomim Öğretmen'im sana öğretmenler gününde gıcıklık olsun diye gidip bu botlardan alıcaammmmmmmmmmmm

:D ben de öğretmenim acaba okulda rahat olur mu diye düşündüm :) markafonide indirimde...

Modeli bende beğenmedim

her yazdıgım konuy geyige cevırıyorsun kz :52:
banlanacagız haberın yok:1:
al al hedıyeye saygımdan gıyerım ben:ssz:

ben aslında şu önleri ipli olan spor botlardan düşünüyordum yani spor alacaktım ama bunu da beğendim :) iş hayatında belki giyilir dedim ama acaba topukları kötü müdür rahat yürünür mü diye şüphede kaldım :31:

Keşke önleri iplikli modellerden birini alsaydınız bu harbiden kötü .. :34:

bence iş hayatı icin ideal canım. yani rahalık acısından
ben topugunu begendım
sadece seklı degişik geldi:26:

:D ben de öğretmenim acaba okulda rahat olur mu diye düşündüm :) markafonide indirimde...

Ooğğğğğ bi öğretmen hanım daha aramıza hoşgeldiniz :34:

Okul için rahat olur

Ama bir şey söyleyeyim ; ben öğrencilik hayatım boyunca özelliklede sınav anlarında topuklu giyen hocalara gerçekten sinir olurdum . Tak tak sesinden konsantre olamazdım sınava .Feci şekilde rahatsız olurdum

Son düzenleme:
Ooğğğğğ bi öğretmen hanım daha aramıza hoşgeldiniz :34:

Okul için rahat olur

Ama bir şey söyleyeyim ; ben öğrencilik hayatım boyunca özelliklede sınav anlarında topuklu giyen hocalara gerçekten sinir olurdum . Tak tak sesinden konsantre olamazdım sınava .Feci şekilde rahatsız olurdum

ben sınava girmiyorum şükür :D Rehber öğretmenim yani psikolojik danışma rehberlik işi yapıyorum :) :16:

sana deichman dan 5 ay önce aldığım kürklü botlarımı göstercektım
ama kutuyu bulamıyorum botlarda içindeydi :52::52::52:

Back
X