Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm ben pek begenmedım:26:
herkesın tarzı farklı tabi
bu tür seyler gıyıyorsan al yani![]()
Modeli bende beğenmedim
Rahat yürürsünüz herhalde :44: topuk kısmı ince de görünmüyor
Reptomim Öğretmen'im sana öğretmenler gününde gıcıklık olsun diye gidip bu botlardan alıcaammmmmmmmmmmm![]()
Modeli bende beğenmedim
Rahat yürürsünüz herhalde :44: topuk kısmı ince de görünmüyor
Reptomim Öğretmen'im sana öğretmenler gününde gıcıklık olsun diye gidip bu botlardan alıcaammmmmmmmmmmm![]()
ben aslında şu önleri ipli olan spor botlardan düşünüyordum yani spor alacaktım ama bunu da beğendim :) iş hayatında belki giyilir dedim ama acaba topukları kötü müdür rahat yürünür mü diye şüphede kaldım![]()
bence iş hayatı icin ideal canım. yani rahalık acısındanben aslında şu önleri ipli olan spor botlardan düşünüyordum yani spor alacaktım ama bunu da beğendim :) iş hayatında belki giyilir dedim ama acaba topukları kötü müdür rahat yürünür mü diye şüphede kaldım![]()
ben de öğretmenim acaba okulda rahat olur mu diye düşündüm :) markafonide indirimde...
Keşke önleri iplikli modellerden birini alsaydınız bu harbiden kötü ..![]()
Ooğğğğğ bi öğretmen hanım daha aramıza hoşgeldiniz
Okul için rahat olur
Ama bir şey söyleyeyim ; ben öğrencilik hayatım boyunca özelliklede sınav anlarında topuklu giyen hocalara gerçekten sinir olurdum . Tak tak sesinden konsantre olamazdım sınava .Feci şekilde rahatsız olurdum![]()
sana deichman dan 5 ay önce aldığım kürklü botlarımı göstercektım
ama kutuyu bulamıyorum botlarda içindeydi![]()
kürklüleri seviyorum ama kumaş pantolonla zor giyerim sanırım![]()
hımmm,,, sen kumaş pantolon giyeceksın
anladım canım. kumaş pantolonun altından botlar nasıl olsa gözükmeyecek
bence bu botlar çok iyi![]()
evet kotla da kumaşla da gider gibi geldi :) teşekkürler canım![]()