• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus doktor

leyam

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
70
Puanlar
13
Merhabalar 11 aya girdim vajinismus um dilatöru aldım aama evde yapamadım sonuçta doktora karar verdim şimdi 22 sinde gidicem ama biraz heyecanlı korkuyorum ya gene olmaszsa korkusu endişesi var üzerimde.lutfen doktora gidip gercten yendiniz mi ve benim gibi gitmeden önce sizde Korkup gittikten sonra yendiniz mi . çok gerginim bunca ay yapamadım ya gene olmzsa ve ayrıca madi anlamda imkanım kısıtlı ama seans başına uygun bütçeli ama iyi denilecek bir doktor buldum ama yanlış doktora da inşallah gitmiyor indir lütfen deneyimlerinizi yazarmisiniz hanımlar.,

Tecrublerinizi yazarmisiniz

Doktorun size davranış şekli çok önemli. Eğer iyi bir doktorsa ve onunla devam ederseniz başaracağınızı umuyorum.

Gercten doktora giden yeniyor mu ya çok merak ediyorum inşallah Yener'in de biraz teredit ediyorum kendi kendime olmadı ya diyorum doktorda nasıl olckki

Gercten doktora giden yeniyor mu ya çok merak ediyorum inşallah Yener'in de biraz teredit ediyorum kendi kendime olmadı ya diyorum doktorda nasıl olckki
Doktor eşliğinde yendim dilator çalışması yaptı bir hafta aynısı evde ödev olarak uyguladım yendim Allah bin şükür kabuz karanlık günler bitti eşimden Allah razı olsun desteği için

Ay bide bu haftada maslaah ya darısı başıma olsun kaç seansti Peki 1 seansta mivalahi aklım almıyor o kadar ki inancım zayıfladı ki aklım almıyor ki diyorum nasıl olucak gerginim sürekli

Ay bide bu haftada maslaah ya darısı başıma olsun kaç seansti Peki 1 seansta mivalahi aklım almıyor o kadar ki inancım zayıfladı ki aklım almıyor ki diyorum nasıl olucak gerginim sürekli
Her doktorun tedavi yöntemi farkli oluyor benim gittiğim dilator uygulaması aynı gün başlattı uzun süre seans vermiyordu bir hafta tüm boyunu öğretti evde aynı şeyleri ödevleri olarak verdi egzersizler yaparak

Merhaba bende vajinismus hastalığını atlatmış biri olarak size cevap vermek istiyorum Evet doktora giden biri olarak yendim şuan çok iyi durumdayız.kisaca bahsedeyim size 3 yıllık evliligim vardı bu süreçte psikolog kadin dogum doktorlari hocalar muskalar vs aklınıza ne gelirse herseyi denedik olmadı bu dönemde eşim benden asla vazgecmedi hep yanımda oldu Sonra böyle sayfada biri bir doktor önerdi araştırdım kendisi ile iletişime geçtim konuştuk randevu aldım ve gittim giderken öyle korkuyordum ki yine olmayacak yine hersey baştan.baslaycak kaldıracak gücüm yok deyip durdum ve kliniğe vardım doktorla konuştuk ve tedaviye karar verdik ve inanın o ozguvenim tekrar geldi ve doktorum beni asla yariyolda bırakmadı ya olacak ya olacak dedi tek şartı ne dersem yapacaksın dedi aynen neler söyledi ise yaptım tek tek uyguladım 4 seans gittim ve sonunda bende başardım sadece kendinize inanın ve doktorunuz ne derse aynısını yapın asla vazgeçmeyin kendinize güvenin ben yaptım ise herkes yapar bende çok korkuyordum nefesim kesiliyor kalbim duracak gibi oluyordu şimdi hersey gayet güzel size tavsiyem herseyi bir kenara bırakın ve sadece kendinize eşinize ve evliliginize odaklanın ve asla pes etmeyin

Merhaba bende vajinismus hastalığını atlatmış biri olarak size cevap vermek istiyorum Evet doktora giden biri olarak yendim şuan çok iyi durumdayız.kisaca bahsedeyim size 3 yıllık evliligim vardı bu süreçte psikolog kadin dogum doktorlari hocalar muskalar vs aklınıza ne gelirse herseyi denedik olmadı bu dönemde eşim benden asla vazgecmedi hep yanımda oldu Sonra böyle sayfada biri bir doktor önerdi araştırdım kendisi ile iletişime geçtim konuştuk randevu aldım ve gittim giderken öyle korkuyordum ki yine olmayacak yine hersey baştan.baslaycak kaldıracak gücüm yok deyip durdum ve kliniğe vardım doktorla konuştuk ve tedaviye karar verdik ve inanın o ozguvenim tekrar geldi ve doktorum beni asla yariyolda bırakmadı ya olacak ya olacak dedi tek şartı ne dersem yapacaksın dedi aynen neler söyledi ise yaptım tek tek uyguladım 4 seans gittim ve sonunda bende başardım sadece kendinize inanın ve doktorunuz ne derse aynısını yapın asla vazgeçmeyin kendinize güvenin ben yaptım ise herkes yapar bende çok korkuyordum nefesim kesiliyor kalbim duracak gibi oluyordu şimdi hersey gayet güzel size tavsiyem herseyi bir kenara bırakın ve sadece kendinize eşinize ve evliliginize odaklanın ve asla pes etmeyin
Teşekürler.tebrikler bu arada bende gitim 3 senas çok şükür dilatlru hepsini alabiliyorum parmakta 2 aldım eşim şehir dışında olduğu için deneme yapamadım ama inşallah olur

Kaçıncı boya kadar denedin 3 ü denemedin mi evde?

Kaçıncı boya kadar denedin 3 ü denemedin mi evde?
4 de yaptım çok şükür dilatör le problem kalmadı iki parmakla da denedim oldu sadece eşli kaldı korkum bazıları dilatör yapıp hala eski olmiyor

Bak sana şöyle diyi dilatör daha zor giriyor içeri penis akıp gidiyor yolunu bulup hiç korkma aynı korkuyu ilk denediğimiz gece bende acaba girmez mi dedim şak diye hemen girmişti. Dilatör yapay ve plastik sonuçta

Bak sana şöyle diyi dilatör daha zor giriyor içeri penis akıp gidiyor yolunu bulup hiç korkma aynı korkuyu ilk denediğimiz gece bende acaba girmez mi dedim şak diye hemen girmişti. Dilatör yapay ve plastik sonuçta
İnşallah çocuk çok istiyorum çok yani bundan çok cocugum olmasını istiyorum.yani insalah oda olur çünkü bı kaç yerde okudum dikstur var eşli olmuyor ya ondan bende gerildim . bakalım her gün deniyorum ama oluyor çok şükür.bide şey mesela dikstur alırken sadece uzanarak alabiliyorum bu normal mi acaba üstyemisim gibi dilatör almaya çalışıyorum olmadı

İlk zamanlar en rahat nasıl oluyorsan öyle yap sonra alışırsın

Tamm.sen hiç dilatör denerken başka pozisyonda aldın mı peki

Back
X