Merhaba bende vajinismus hastalığını atlatmış biri olarak size cevap vermek istiyorum Evet doktora giden biri olarak yendim şuan çok iyi durumdayız.kisaca bahsedeyim size 3 yıllık evliligim vardı bu süreçte psikolog kadin dogum doktorlari hocalar muskalar vs aklınıza ne gelirse herseyi denedik olmadı bu dönemde eşim benden asla vazgecmedi hep yanımda oldu Sonra böyle sayfada biri bir doktor önerdi araştırdım kendisi ile iletişime geçtim konuştuk randevu aldım ve gittim giderken öyle korkuyordum ki yine olmayacak yine hersey baştan.baslaycak kaldıracak gücüm yok deyip durdum ve kliniğe vardım doktorla konuştuk ve tedaviye karar verdik ve inanın o ozguvenim tekrar geldi ve doktorum beni asla yariyolda bırakmadı ya olacak ya olacak dedi tek şartı ne dersem yapacaksın dedi aynen neler söyledi ise yaptım tek tek uyguladım 4 seans gittim ve sonunda bende başardım sadece kendinize inanın ve doktorunuz ne derse aynısını yapın asla vazgeçmeyin kendinize güvenin ben yaptım ise herkes yapar bende çok korkuyordum nefesim kesiliyor kalbim duracak gibi oluyordu şimdi hersey gayet güzel size tavsiyem herseyi bir kenara bırakın ve sadece kendinize eşinize ve evliliginize odaklanın ve asla pes etmeyin