botanik köşemin önceki hali...
evinde botanik keşesi yapmak isteyenlere örnek olur belki...
üzerinden bir yaz geçti ve çiçeklerim gelişti güzelleşti...
şimdi yeni hallerini paylaşmak istiyorum...
çilli begonyam...
arap saçım yerini çok seviyor...
hangi birini sayayım ki favori çiçeğim difanbahyadır..
yapraklarının geniş ve güzel olması boyunun uzayıp bir ağaç görünümü alması...
bunun dışında çok sayıda lilyumum,yuccam,Syngoniumum,schefflaram,kolonşem,huzur çiçeklerim,kılıcım,arapsaçım,eporbia milim, çekirdekten büyüttüttüğüm şu anda boyu 1 metre olan limonum ağaç olma yolunda...bana huzur veren botanik köşem...

onlara gözüm gibi bakıyor sürekli ilgileniyorum...yazın her hafta kışın 15 günde bir suluyorum..
sabah güneşi görüyorlar,yerlerini seviyorlar,cam çiçeği pek sevmiyorum onun onun için salon bitkileriyle ilgiliyim..
balkonumda sardunyalarım,aslanağızlarım,yoncalarım ile dolu..
her ne kadar cam çiçeği pek sevmiyorum desemde aloe veram,kolonşelerim,vs cam çiçeklerimde mevcut...

evinde botanik keşesi yapmak isteyenlere örnek olur belki...

üzerinden bir yaz geçti ve çiçeklerim gelişti güzelleşti...
şimdi yeni hallerini paylaşmak istiyorum...

çilli begonyam...

arap saçım yerini çok seviyor...
hangi birini sayayım ki favori çiçeğim difanbahyadır..
yapraklarının geniş ve güzel olması boyunun uzayıp bir ağaç görünümü alması...
bunun dışında çok sayıda lilyumum,yuccam,Syngoniumum,schefflaram,kolonşem,huzur çiçeklerim,kılıcım,arapsaçım,eporbia milim, çekirdekten büyüttüttüğüm şu anda boyu 1 metre olan limonum ağaç olma yolunda...bana huzur veren botanik köşem...

onlara gözüm gibi bakıyor sürekli ilgileniyorum...yazın her hafta kışın 15 günde bir suluyorum..
sabah güneşi görüyorlar,yerlerini seviyorlar,cam çiçeği pek sevmiyorum onun onun için salon bitkileriyle ilgiliyim..
balkonumda sardunyalarım,aslanağızlarım,yoncalarım ile dolu..
her ne kadar cam çiçeği pek sevmiyorum desemde aloe veram,kolonşelerim,vs cam çiçeklerimde mevcut...