- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
- Konu Sahibi gecekirpik
-
Arkadaşlar konuyu buraya açmak zorunda kaldim. Asıl konu yerinde günlerce cevap gelmiyor. Benim durum biraz acil . Konu hakkinda fikir sahibi olan arkadaslarim bilgi verirse cok sevineceğim. ❤
Yarin öğlen 12 de botoks uygulanacak yüzüme. Yaşım henuz 30 fakat birtakim rahatsız eden çizgilere doktorum botoks uygulayacak.
Benim merak ettiğim şudur ki; 6 ay kadar bir süresi olacak, yapılan uygulamanin yüzümdeki etkisi. Bu 6 ay sonunda tekrar yaptirmaz isem eski halime yani simdiki halime geri mi döneceğim. Oyle olursa sorun yok.. Yoksa daha kötü bir görüntü mu olacak. Su an rahatsız eden minik cizgiler icindeki madde eriyince daha kotu olur mu acaba. Doktorum bir şey olmayacak dedi ama bilirsiniz insan yine de kuskuya düşüyor. Sizlere danismak istedim. Umarim fikriniz vardir.
Sevgiler diliyorum okuyan herkese.
Eskisi gibi olur diye dusunuyorum. Verilen madde sinir blokaji yapiyor. Etkisi gecince de sinir blokaji sona eriyor, ama daha kotu yapmaz, sadece hic kullanmamis gibi olursun.2.sinifta odevim bi ara botokstu yaw. Hey gidi günler:)
Slm benim 6 ay doldu eski haline döndü. Daha kötü olmadı ve tekrar yaptırmayı düşünüyorum korkmana gerek yok benceArkadaşlar konuyu buraya açmak zorunda kaldim. Asıl konu yerinde günlerce cevap gelmiyor. Benim durum biraz acil . Konu hakkinda fikir sahibi olan arkadaslarim bilgi verirse cok sevineceğim. ❤
Yarin öğlen 12 de botoks uygulanacak yüzüme. Yaşım henuz 30 fakat birtakim rahatsız eden çizgilere doktorum botoks uygulayacak.
Benim merak ettiğim şudur ki; 6 ay kadar bir süresi olacak, yapılan uygulamanin yüzümdeki etkisi. Bu 6 ay sonunda tekrar yaptirmaz isem eski halime yani simdiki halime geri mi döneceğim. Oyle olursa sorun yok.. Yoksa daha kötü bir görüntü mu olacak. Su an rahatsız eden minik cizgiler icindeki madde eriyince daha kotu olur mu acaba. Doktorum bir şey olmayacak dedi ama bilirsiniz insan yine de kuskuya düşüyor. Sizlere danismak istedim. Umarim fikriniz vardir.
Slm benim 6 ay doldu eski haline döndü. Daha kötü olmadı ve tekrar yaptırmayı düşünüyorum korkmana gerek yok benceben 36 yaşındayım 30 erken gibi ama genetik olarak erken başlamışsa yaptır tabii çizgiler kişiden kişiye değişir
Sevgiler
Slm benim 6 ay doldu eski haline döndü. Daha kötü olmadı ve tekrar yaptırmayı düşünüyorum korkmana gerek yok benceben 36 yaşındayım 30 erken gibi ama genetik olarak erken başlamışsa yaptır tabii çizgiler kişiden kişiye değişir
Sevgiler
6ay sonra eski haline geliyor bir artısı yada eksi si yok benim doktorum karşıyakada newlife estetikte dr.önerArkadaşlar konuyu buraya açmak zorunda kaldim. Asıl konu yerinde günlerce cevap gelmiyor. Benim durum biraz acil . Konu hakkinda fikir sahibi olan arkadaslarim bilgi verirse cok sevineceğim. ❤
sonucu merak ettim yaptırdınız mı botoksArkadaşlar konuyu buraya açmak zorunda kaldim. Asıl konu yerinde günlerce cevap gelmiyor. Benim durum biraz acil . Konu hakkinda fikir sahibi olan arkadaslarim bilgi verirse cok sevineceğim. ❤
sonucu merak ettim yaptırdınız mı botoks
Maalesef hayirgrip olduğum için ertelenmesi gerektiğini söyledi. Ben bir anlam veremedim fakat vücutta enfeksiyon varken riskli dedi. Bekliyorum şimdilik. Haber vereceğim . Ilginize tesekkur ediyorum canim
Rahat ol.Tekrar yaptırmazsan hiçbişey olmaz ama imkanın varsa 6 ay bitiminde tekrarla ve hep devam et ki etkisi tam geçmeden yaptıracağın için daha uuzn süreli güzel sonuçlar al. Botoks ve dolgu sürekli yapılması gerekn uygulamalar değil ama zamanı geldiğinde tekrarlanırsa çok iyi olur. Sevgiler.Arkadaşlar konuyu buraya açmak zorunda kaldim. Asıl konu yerinde günlerce cevap gelmiyor. Benim durum biraz acil . Konu hakkinda fikir sahibi olan arkadaslarim bilgi verirse cok sevineceğim. ❤
Çok geçmiş olsun... bende bir çok kez ufak ufak yaptırdım botoks sonuçlardan memnun kaldım... sadece abartmamak gerekiyor:))
Rahat ol.Tekrar yaptırmazsan hiçbişey olmaz ama imkanın varsa 6 ay bitiminde tekrarla ve hep devam et ki etkisi tam geçmeden yaptıracağın için daha uuzn süreli güzel sonuçlar al. Botoks ve dolgu sürekli yapılması gerekn uygulamalar değil ama zamanı geldiğinde tekrarlanırsa çok iyi olur. Sevgiler.
Tabi ki uğraşacaksın:) bi kere yaptır 5 sene git olsa çok kolay ve ucuz olurdu ve ne güzel olurdu hayat de mi:) bunda yılacak bişey yok.Sen uğraşmıyosun.Para veriyosun.Sonuçta ameliyat değil ki:)m botoks ne yazık ki geçici.Her tedavi geçici.yüzünü de gerdirsen sen yaşlandıkça o da yaşlanacak belli zaman sonra.Burda önemli olan mümkün olduğunca yaşlanmayı geciktirmek ve güzel yaşlanmak. eğer imkanın varsa dolgu, botoks gibi medikal estetik nimetlerinden kesinlikle faydalanmanı tavsiye ederim. Zaten her tarafın kırışıp yaptırınca botoks dolgu fayda etmez ki:) insanlar istiyo ki bi kere yaptırsınlar ve sürekli gitsin.keşkeeeee.ben de çok isterdim.Dolgunun yaşı olmaz bana göre. Tabi ki 18 yaşında yaptırın demiyorum.Ama göz altları çok çökükse ve 30 yaşındaysanız da çok rahatlıkla yaptırabilirsiniz.Sadece sırf moda diye egreksiz uygulamalar yaptırmayın.Sevgiyle kalın.6 ay tekrarla nasil ugrasacaksin diyorlar . Bence ugras verecek bir sey degil diyorum oyle diyenlere.. insanlar yıldırmaya calisiyor bu gibi durumda diğerlerini. Bence ihtiyacı olan herkes yaptirmali. Ve kesinlikle omur boyu bunu kendime adayacagim belirli araliklarla sanirim :) yaşlanma belirtilerinden büyük korkum var. Dolguyu ileriki yaşlarda önerebilirim size dedi doktorum. Cunku dudak üstündeki cizgilere dolgu yapılıyormus. Botoks ise goz kenarlarina ve alna. . Siz benden iyi biliyorsunuzdur. Ben daha henuz yeni ogrendim bu ayrimi bile.
Cevabiniz icin tesekkur ediyorum. Sevgiler benden..
Tabi ki uğraşacaksın:) bi kere yaptır 5 sene git olsa çok kolay ve ucuz olurdu ve ne güzel olurdu hayat de mi:) bunda yılacak bişey yok.Sen uğraşmıyosun.Para veriyosun.Sonuçta ameliyat değil ki:)m botoks ne yazık ki geçici.Her tedavi geçici.yüzünü de gerdirsen sen yaşlandıkça o da yaşlanacak belli zaman sonra.Burda önemli olan mümkün olduğunca yaşlanmayı geciktirmek ve güzel yaşlanmak. eğer imkanın varsa dolgu, botoks gibi medikal estetik nimetlerinden kesinlikle faydalanmanı tavsiye ederim. Zaten her tarafın kırışıp yaptırınca botoks dolgu fayda etmez ki:) insanlar istiyo ki bi kere yaptırsınlar ve sürekli gitsin.keşkeeeee.ben de çok isterdim.Dolgunun yaşı olmaz bana göre. Tabi ki 18 yaşında yaptırın demiyorum.Ama göz altları çok çökükse ve 30 yaşındaysanız da çok rahatlıkla yaptırabilirsiniz.Sadece sırf moda diye egreksiz uygulamalar yaptırmayın.Sevgiyle kalın.
Arkadaşlar konuyu buraya açmak zorunda kaldim. Asıl konu yerinde günlerce cevap gelmiyor. Benim durum biraz acil . Konu hakkinda fikir sahibi olan arkadaslarim bilgi verirse cok sevineceğim. ❤
canım mrb bende araştırma yapıyorumda yaptırdınmı ?Arkadaşlar konuyu buraya açmak zorunda kaldim. Asıl konu yerinde günlerce cevap gelmiyor. Benim durum biraz acil . Konu hakkinda fikir sahibi olan arkadaslarim bilgi verirse cok sevineceğim. ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?