s3lin07 Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2018 894 853 103 34 26 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi s3lin07 #1 Kızlar ovulasyon doneminde botox yaptıran ve doğum yapan var mı biraz tedirgin oldum eğer bebis tutarsa sorun olur mu diye
Kızlar ovulasyon doneminde botox yaptıran ve doğum yapan var mı biraz tedirgin oldum eğer bebis tutarsa sorun olur mu diye
devrekanili Üye Kayıtlı Üye 1 Aralık 2023 139 329 23 32 26 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi s3lin07 #2 s3lin07 .!.: Kızlar ovulasyon doneminde botox yaptıran ve doğum yapan var mı biraz tedirgin oldum eğer bebis tutarsa sorun olur mu diye Genişletmek için tıkla... Canım yaptırsan da max 7-8 ay dayanıyor önümüz yaz zaten terleme ile cok daha hızlı gidiyor etkisi botoxun.emzirdiğin süre boyunca da botox yaptıramayacaksın zaten. Bence hiç girişme ne olur ne olmaz. Hanile kalmazsan yaptırırsın
s3lin07 .!.: Kızlar ovulasyon doneminde botox yaptıran ve doğum yapan var mı biraz tedirgin oldum eğer bebis tutarsa sorun olur mu diye Genişletmek için tıkla... Canım yaptırsan da max 7-8 ay dayanıyor önümüz yaz zaten terleme ile cok daha hızlı gidiyor etkisi botoxun.emzirdiğin süre boyunca da botox yaptıramayacaksın zaten. Bence hiç girişme ne olur ne olmaz. Hanile kalmazsan yaptırırsın