Pek bi Bilgim Yok ama ben olsam yaptırmazdım. cünkü Yani böyle Bakımsız Duruyor bana göre Uzuyor sac Örgü aşagıya iniyor falan. Şöyle Duş Aldıgımda Şampuanlar Masaj yapamamak Cok koyar Heralde BilemedimKimse bilmiyo mu?
Merhaba kızlar..Saçlarımı ördürmek istiyorum ve arastirmaya basladim kafamda deli sorular
Saçlarım cok dökülüyor acaba dahada artarmı dökülmesi en önemlisi bu,sac dinlenir diyorlar hava alir mi, ek sac da olacak sonucta kurutması zor mu??Saclarini ördürenler gören duyan varmi yardımcı olun lütfen
Canım ben bu işi yapıyorum eğer saçların çok dökülüyorsa dinlendirip bakım yapman gerek ama dökülmesi azaldı saçlarıma yeni bi hayat vermek istiyorum diyosan örgü birebir çünkü saçına örgünün içindeyken hiçbir kimyasal madde sürmediğinden maşa düzleştirici kullanamadığından ve şampuanı bıle haftada bir kullandığından saçların zaten sağlıklı uzamaya başlıyor benımde troid bezlerım yüzünden saçlarım döküldü kel kaldım diyebılırım ama saçlarım çıkmaya başlayınca iki sene once örgüye başladım şuan sana özdlden fotograf atabılırım saçlarım gürleşti eskisinden daha güzdl saçlarım var iki gün önce yine ördük :))Merhaba kızlar..Saçlarımı ördürmek istiyorum ve arastirmaya basladim kafamda deli sorular
Saçlarım cok dökülüyor acaba dahada artarmı dökülmesi en önemlisi bu,sac dinlenir diyorlar hava alir mi, ek sac da olacak sonucta kurutması zor mu??Saclarini ördürenler gören duyan varmi yardımcı olun lütfen
Boy ve uzunluk olarak fiyatlar değişmekle birlikte ben 300 den açılış yapıylrum düşünenler iletişime geçebılirbaya kafayı taktım ben yine saçlarıma, galiba bu afrika örgüsünden ya da burgu örgüden yaptıracağım yanık saçlara da iyi geliyormuş hem..
biraz araştırma yaptım nette ilk önce karşıma ARZU ARYKANDA çıktı 5 yıldır sadece bu işle uğraşıyormuş güvenilir bir yere benziyor ama pahalı ek saç dahil nakitte 650 diyor ki bu saçlar dipten saç geldikçe açılıp tekrar yapılması gereken bir işlem yani kullanım süresi en fazla 5-6 ay.. bu kadarlık bir zaman dilimi için çok pahalı bence..
neyse sonra SELCHUK RASTAyı gördüm ve onunla konuştum fiyat bilgisi için onun da güzel işleri var görünüyor ama o da malesef 550den bir gıdım aşağı inmedi yine nakit dememe rağmen..
şu anda bu IBIZA kuaförle konuşmaktayım fiyat için bakalım o ne diyecek..
Canım ben bu işi yapıyorum eğer saçların çok dökülüyorsa dinlendirip bakım yapman gerek ama dökülmesi azaldı saçlarıma yeni bi hayat vermek istiyorum diyosan örgü birebir çünkü saçına örgünün içindeyken hiçbir kimyasal madde sürmediğinden maşa düzleştirici kullanamadığından ve şampuanı bıle haftada bir kullandığından saçların zaten sağlıklı uzamaya başlıyor benımde troid bezlerım yüzünden saçlarım döküldü kel kaldım diyebılırım ama saçlarım çıkmaya başlayınca iki sene once örgüye başladım şuan sana özdlden fotograf atabılırım saçlarım gürleşti eskisinden daha güzdl saçlarım var iki gün önce yine ördük :))
merhaba bende yaptırmayı düşünüyorum ama size sormak istediğidm birşey var.bu örgü çıkarken saçı kesiyorlarmı yoksa rahatca açılıyormuş örgüler?tek korkum o çok zor uzadılar saçlarım giderse üzülürümCanım ben bu işi yapıyorum eğer saçların çok dökülüyorsa dinlendirip bakım yapman gerek ama dökülmesi azaldı saçlarıma yeni bi hayat vermek istiyorum diyosan örgü birebir çünkü saçına örgünün içindeyken hiçbir kimyasal madde sürmediğinden maşa düzleştirici kullanamadığından ve şampuanı bıle haftada bir kullandığından saçların zaten sağlıklı uzamaya başlıyor benımde troid bezlerım yüzünden saçlarım döküldü kel kaldım diyebılırım ama saçlarım çıkmaya başlayınca iki sene once örgüye başladım şuan sana özdlden fotograf atabılırım saçlarım gürleşti eskisinden daha güzdl saçlarım var iki gün önce yine ördük :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?