Boy farki ....z

Evliler arasinda boy farki varsa mi daha mutlu oluyorlar, ya da boylar birbirine yakin olursa mi ?

Her gruptan da cevap alabilirsem sevinirim
Hem esiyle arasinda boy farki olanlar,hem birbirine yakin boyda olanlar....Eksileri,artilari her yonden , disarda gezme , yatak odasi vs her yonden olumlu veya olumeuz yorumlaysbilirseniz mutlu olurum...
Selam kizlar , benim de sozlumle aramda 25 cm var cok mutluyum sahsen bu durumdan , yolda yururken koltugunun altinda yuva yapmak , sarilirken minik minik sokulmak kollarinda kaybolmak oyle guzel ki :) hem o da gayet memnun halinden , hep minik askim der bana :) ben zaten kendim kisayim diye demiyorum ama :p oldum olasi uzun boylu bacakli kizlar itici gelmistir bana , sonuc olarak boy farki olan ciftleri cok yakistiririm ve sevimli bulurum citi piti boyle en guzeli , benim fikrim :)

eşimin benden uzun boylu olması hoşuma gidiyor.. aramızda çok boy farkı yok topuklu bir ayakkabı giydiğimde fark pek kalmıyor :)

Ben 1,66 nişanlım 1,82 boyunda sorun olmuyor bizim aramızda :KK53: espiri konusu bile oluyor hatta. kendimi kocaman hissediyorum senin yanında diyor biraz yapılı kendisi :KK45::KK37:

Bizde de millete göre ciddi boy farkı var ama biz hiç takılmadık bu duruma.:KK47:
Nişanlım 186 ben 160 bi nevi sürahi ile bardak gibiyiz :-)
Ama Rabbime şükürler olsun, kem gözden korusun çok mutluyuz.:KK36:

Eşimle aramda 20 cm falan var.O bana tam minnoşsun,uzun olsan bu kadar hoşuma gitmezdi der :)) Onun boyuna da fiziğine de hayranım gıcık şey :))

Back
X