• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boy farkı

doll86

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2011
283
1
0
İstanbul
erkeğin boyu kısa olmasını önemsermisiniz ?benim boy takıntım var galiba erkekte 1.80 altındaki erkeklerden hoşlanamıyorum malum türk erkeği kısa bu sorunumu nasıl yenicağim sıkıldım artık .

evet önemserim ben boylu poslu erkekten hoşlanırım he kendim yerden bitmeyim o ayrı
senin bu konuda ne yapabileceğin hakkında bir fikrim yok dicem ama kısa erkeklerle birlikte olmamak belki bir çözüm olabilir hıı ?

evet önemserım 1-2 santımde olsa benden uzun olcak :D ama sansımada aynı boyda gelıor hep bence bı problem degıl bı nasıl gecıcegı hakkındada bılgım yok

evet önemserim ben boylu poslu erkekten hoşlanırım he kendim yerden bitmeyim o ayrı
senin bu konuda ne yapabileceğin hakkında bir fikrim yok dicem ama kısa erkeklerle birlikte olmamak belki bir çözüm olabilir hıı ?

yok olamıyorum zaten sorun o çok iyi birinle tanıştım tatlı falan ama boy yanyana gelince azıcık topuklu giyeyim yani çok az ama uzun oluyorum direk gibi yanında adamın sırf bu yüzden çıkmaıyorum onla annem sinir oluyor bana bu aralar ondan yazdım herkes önemsiyor mu diye kk nasıl bakıcak konuya .

Ben bu bodur halimle bile uzun erkek seviyorum :9:
Sevgilimle de aramda 30 cm boy farkı var. 1.60 a 1.90'ız. Allah gönlüne ve boy isteğine göre birini versin :9:

biriyle olacaksan hem görsel olarak hem içsel olarak kafanda soru işareti bırakmamalı biri olmadan olmaz zaten zaman geçtikçede eksik kalan gözüne gözüne batar

benim boyum 160 sevgilimin 181 ama ben genelde topuklu giyiyorum daha normal duruyo :) düz taban giydiğim zaman çocuk gibi duruyorum yanında:38::38:

biriyle olacaksan hem görsel olarak hem içsel olarak kafanda soru işareti bırakmamalı biri olmadan olmaz zaten zaman geçtikçede eksik kalan gözüne gözüne batar

hmm bende öyle düşünüyorum ama boyu kısa diye kestirp atma hemen diyolar çevrem ama hoşlanmadan olmaz ki .

Ben 1.57 olduğum için bu konuda hiç bir sıkıntı çekmiyorum.. :12:
Ama tabi bende seviyorum böyle dağ gibi olsun, sarıldığı zaman kaybolayım fena mı olur :9:

hmm bende öyle düşünüyorum ama boyu kısa diye kestirp atma hemen diyolar çevrem ama hoşlanmadan olmaz ki .

o çevreden gelen dış ses hiç susmaz zaten bi dene olursa olur olmazsa olmaz der ama olan hep sana olur ben bikaç kere böyle kalp kırıklığı yaşadığımdan dış sesin ünüğünü sıkma taraftarayım tercih senin tabi ki :)

o çevreden gelen dış ses hiç susmaz zaten bi dene olursa olur olmazsa olmaz der ama olan hep sana olur ben bikaç kere böyle kalp kırıklığı yaşadığımdan dış sesin ünüğünü sıkma taraftarayım tercih senin tabi ki :)

yok zaten çıkmam da acaba dedim herkes benim kadar önsemsiyor mu boy farkına .

erkeğin boyu kısa olmasını önemsermisiniz ?benim boy takıntım var galiba erkekte 1.80 altındaki erkeklerden hoşlanamıyorum malum türk erkeği kısa bu sorunumu nasıl yenicağim sıkıldım artık .

benim 1.90 takıntım vardı :)

yaa buyuk konusmayım da ben de boyu cok onemserım .sevgılım kesınlıkle benden uzun olmalı .en azından platform topuklu gıydıgım de benden 4-5cm uzun olmalı .
ama sırık gıbı uzun da ıstemezdım .cıft olarak yakısmalıyız .
ferıha emır cıftı gıbı olmak asla ıstemezdım .:1:

yaa buyuk konusmayım da ben de boyu cok onemserım .sevgılım kesınlıkle benden uzun olmalı .en azından platform topuklu gıydıgım de benden 4-5cm uzun olmalı .

aynen sana katılıyorum ben de topuklu giymeyi çok seviyorum o yüzden uzun boylu isterim ama uçurum olmadan :p

Aynen, benimde böyle bi takıntım var, kendim bodur olduğum için belki de, ondan öyle düşünüyorum. Eski sevgilimle 37 cm vardı aramızda, baya bi garip duruyorduk, ama seviyorum ben uzun boylu erkeği, illa benden uzun olucak 1-2 cm bile yeterli.

hmm çoğunluk uzun boydan yana demek .

Back
X