• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boy farkı

:16:

Sizinde boy farkınız gayet normalmiş..Çevrenizdeki insanları artık takmamanız iyi olmuş.. Gözünüzü havaya kaldırıp eşinize bakacağınıza, eşinizle ayaktada bile gözgöze gelebilmeniz çok güzel..

Allah huzurlar versin..

Son düzenleme:
ben 1.70 im erkek arkadaşım 1.83 bana bu fark çok fazla gibi geliyor mesela ben boy aramam erkekte hiç, hatta aynı boyda olmayı isterdim:)

ha birde şöyle düşün 1.90lık adam istiyoruzda bizde victorias secret mankeni değiliz. yani öyle boylu poslu olacak yakışıklı olacak eee, peki sen? derler adama. ne yani dam da 90-60-90 olsun der, yada ufak tefek olsada güzel vücutlu olsun der ( ibrahim tatlısesin oryantali didem vardı mesela süper fizik) herkes kendine göre bulsun bişeyler işte :))

canım bende 1.71 boyundayım kısa sayılmam pek ama daha kısada olsam yine uzun isterdim büyük ihtimalle insan kendini güvende hissediyor bence.

canım bence bunu sorun olarak görme bende senin gibiyim 180 altı olmaz erkek demem felan boy olcak pos olcak diyodum beğenmiyodum kısa erkekleri allaha şükür 185 sevgilim var :) niye türk erkekleri kısa diye kısa olsunki yani sevgilimiz ben zaten kısa boylulara hiç o gözle bakmazdım öyle bakmayıncada aşıkta olmazsın sorun felan yok yani uzun iste uzun olsun rabbim ne demiş ayakkabı bağcığınız kaybolsa benden isteyin demiş bizde uzun boylu yakışıklı bir eş adayı istedikten sonra niye vermesin :)

inşşş canım .uzun boylu olur.

boy farkı evet bir çok kadının takıntısı bende kendimden kısa birini pek istemem ama seviyorsam aşıksam gözüm kapalı devam ederim yanii :)) ki sevgilim benden uzun

benim boyum 1,80 eşim 1,82 ama evlenmeden önce hep istediğim şey benden daha uzun biriydi tabiki...
elini şöyle bi atınca yanınnda küçücük kalıyım o boylu poslu olsun sarıldığında kollarının arasında kayboluyum ama yok...
demekki istemeylede olmuyo
eşimin boy takıntısı var düğünmde bile converse giydirdi ki yanmda kısa olsn diye ...
bazen ona derm yanına minyon tipli biri daha çok yakışır diye
o da sanada uzun biri gerek herhalde der :) ...
kesnlikle bi bayan bence kendnden uzun olanı ister diye düşünürüm

benim boyum 1,80 eşim 1,82 ama evlenmeden önce hep istediğim şey benden daha uzun biriydi tabiki...
elini şöyle bi atınca yanınnda küçücük kalıyım o boylu poslu olsun sarıldığında kollarının arasında kayboluyum ama yok...
demekki istemeylede olmuyo
eşimin boy takıntısı var düğünmde bile converse giydirdi ki yanmda kısa olsn diye ...
bazen ona derm yanına minyon tipli biri daha çok yakışır diye
o da sanada uzun biri gerek herhalde der :) ...
kesnlikle bi bayan bence kendnden uzun olanı ister diye düşünürüm

evet bencede ama istemekle olmuyor dediğin gibi sen uzun boylu bir bayansın 1.80 üstü erkek bile bulmak çok zor zaten bu ülkede yinede senden kısa değil olsun yinede.

Bende 1.60'ım eşim 1.88 severim iri yarılığı,topuklu giymeyi sevmem ama giyinince de sorun olmuyor zaten :)

benim boyum 1.60 sevgilimin 1.73 topuklu zaten giymiyorum giysem de yine benden gene uzun duruyor. Çok takılmamak lazım önemli olan uyumlu olması 1.55-160 boylarındaki kızlar 1.90 lık sevgililerinin elinden tutunca özellikle arkadan sanki adam çocuğunu gezdiriyormuş gibi duruyor. :9:

Son düzenleme:
:16:

Sizinde boy farkınız gayet normalmiş..Çevrenizdeki insanları artık takmamanız iyi olmuş.. Gözünüzü havaya kaldırıp eşinize bakacağınıza, eşinizle ayaktada bile gözgöze gelebilmeniz çok güzel..

Allah huzurlar versin..

Amin Çok teşekkür ederim canım hepimize

en azından topuklu giyince aynı boyda olmam lazım ve fiziki olarakda biraz kalıplı iri yarı olsun isterim tabi siparise gore olmuyor bunlar:)) kısmet

Bende boy konusunda takıntılıyım sanırım. Her zaman uzun boylu erkekleri beğenmişimdir. Allahta gönlüme göre verdi. Sevgilim 1.83 bende 1.58 im. Yani anlayacağınız bayaa kısayım sevgilime göre :1:

ben önceleri hep kısa erkekleri seksi ve çekici bulurdum. mesela okan bayülgene çok hayranımdır.. ama erkek arkadaşımın boyu 1.85 :)) benimki de 1.62 falan kısayım yani.
ama ben de isterdim şöle biraz yakın boylarda olmamızı. sarılmak yanyana yürümek daha kolay olurdu öyle olsaydı. bence boyuna uygun olması önemli bişey. hem unutma kısa boylu erkekler her zaman daha karizmatik olurlar ;))

ben önceleri hep kısa erkekleri seksi ve çekici bulurdum. mesela okan bayülgene çok hayranımdır.. ama erkek arkadaşımın boyu 1.85 :)) benimki de 1.62 falan kısayım yani.
ama ben de isterdim şöle biraz yakın boylarda olmamızı. sarılmak yanyana yürümek daha kolay olurdu öyle olsaydı. bence boyuna uygun olması önemli bişey. hem unutma kısa boylu erkekler her zaman daha karizmatik olurlar ;))

bende okan hastasıyım bana okan deme :1:ama okan gibi karizmatik adam nerdeee fransızcasını yerim ben onun .

dün 1.64 boyunda biriyle tanıştım. benim boyum 1.61, topuklu giymiştim çocuktan biraz uzun oldum. fikren anlaşamadık.
boydan dolayı reddetmedim ama bende 1.70-180 arasında boyu olan 175 olsa iyi olur. yeter yani.. çokta uzun istemem kendimi kötü hissederim.

Ben 1.65'im sevgilimde 1.80 sanırım uyuyoruz boy olarak da.

Erkekler bi 10 cm uzun olmalı topuklu giymek açısından :9:

Bende boya çok takanlardanım..Yanımdaki bende uzun ve geniş omuzlu olmalı ben biraz kalıplıyımdır da..
Kısalar ve zayıflar yanımda çocuğum gibi kalıyor..:1:

Back
X