• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy farkı

lunabrava

L'amour c'est comme un jour
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
885
515
133
Öncelikle herkese selamlar. :)
Benimki çok fazla bir dert değil ama sizlere sormak istediğim bir soru var.
Benim sevgilimin boyu 1.87 benimki ise yaklaşık 1.65 ikimizde öyle çok zayıf insanlar değiliz.Dışardan bakılınca öyle çok eğreti durduğunu zannetmiyorum.Ama bazen kafama takıyorum en azından keşke daha uzun olsaydım diye.Ama tabi ki buna da şükür.
Sizce boy farkı çok mu fazla?Sizin sevgilinizle/eşinizle boy farkınız ne kadar?

1,80 nişanlım
1,70 de benim (eskiden kiloluydum. sanki ünlemle nokta gibi duruoz yanyana diye düşünürdüm ama artık öyle degil şükür kg verdim :KK69: )

boy farkını cok takma bence. yoksa yok nabıcan. olanla yetin :KK75:
sevgilin seni boyuna bakıp sevmedi ya:KK6:

benim sevgilimin boyu 1.85 benimki 1.58 :D ama o zaten uzun kızlardan hoşlanmıyor hoşlansa bile ne fark edicek bu saatten sonra boyum mu uzayacak :) ve ben boyumdan çok memnunum ufak tefek minyon tipli olmak kızlar için çok büyük bir avantaj 25 yaşındayım hala ilk tanıştığım kişiler 17 misin diyebiliyor :)

Ben de sizden kısa zannettim ki öyle bile olsa çok fark yoksa sorun değil,
Uzun olsun ya nolacak sanki, hem topuklu giyersin kapatırsın farkı

Doğru söylüyorsunuz.. :)

benim sevgilimin boyu 1.85 benimki 1.58 :D ama o zaten uzun kızlardan hoşlanmıyor hoşlansa bile ne fark edicek bu saatten sonra boyum mu uzayacak :) ve ben boyumdan çok memnunum ufak tefek minyon tipli olmak kızlar için çok büyük bir avantaj 25 yaşındayım hala ilk tanıştığım kişiler 17 misin diyebiliyor :)
Evet aslında bayanlar olarak boy kompleksimiz çok var ama Türkiye boy ortalamassına göre kısa da değiliz.. Sanki manken mi olacağız... :)

Dert aramışsın kendine resmen. 1.50 kız 1.85 erkek çifler var onlara bile laf söylemeye hakkı yok kimsenin.
Yazdığınıza katılıyorum.İki kişi birbirini sevdikten sonra hiçbir şey diyemez dışardakiler ancak sadece sormak istemiştim..

Ben 1.68im sevgilim 1.82 çok da yakışıyoruz..
Hiç sorun olacak bir şey değil canım boşveer mutlu musunuz ona bak :KK76:
Aynen hem kız dediğin biraz kısa olmalı.. :)
1,80 nişanlım
1,70 de benim (eskiden kiloluydum. sanki ünlemle nokta gibi duruoz yanyana diye düşünürdüm ama artık öyle degil şükür kg verdim :KK69: )

boy farkını cok takma bence. yoksa yok nabıcan. olanla yetin :KK75:
sevgilin seni boyuna bakıp sevmedi ya:KK6:

Önceki kilonuz kaçtı şimdi kaç merak ettim :)

Sevgilim 205cm ben 158 sizinki de dert mi? :KK53:

Bi sorum olacak size yanıtlarsanız sevinirim :) aynı boydayız sizinle ve sadece sosyal ortamdan tanıdıgım ve çook hoşlandıgım bi çocuk sevgilinizin boyu kadar, bu kadar uzun boylu biriyle de yan yana gelme şansım olmadı neresine geldiğimi anlamam için, sevgilinizin tam olarak neresine geliyorsunuz :) ?

Benim sevgilimin boyu 1.87 benimki ise yaklaşık 1.65 ikimizde öyle çok zayıf insanlar değiliz.Dışardan bakılınca öyle çok eğreti durduğunu zannetmiyorum.Ama bazen kafama takıyorum en azından keşke daha uzun olsaydım diye.Ama tabi ki buna da şükür.

Vayyy soruna gelll . :KK53:

Bi sorum olacak size yanıtlarsanız sevinirim :) aynı boydayız sizinle ve sadece sosyal ortamdan tanıdıgım ve çook hoşlandıgım bi çocuk sevgilinizin boyu kadar, bu kadar uzun boylu biriyle de yan yana gelme şansım olmadı neresine geldiğimi anlamam için, sevgilinizin tam olarak neresine geliyorsunuz :) ?
Topuklu ayakkabısız koltukaltına geliyorum canım :KK19: Topuklu ayakkabıyla omzuna geliyorum ama biz bunu hiç sorun etmedik :KK19:

Topuklu ayakkabısız koltukaltına geliyorum canım :KK19: Topuklu ayakkabıyla omzuna geliyorum ama biz bunu hiç sorun etmedik :KK19:

Çok soru sorucam ama kilolarınız nasıl :) ben çok çıtı pıtıyım kilom da 46 ama karşımdaki maşallah baya heybetli çocuk gibi kalırım diye kendimi göstermek istemiyorum ona :(

Allah daim etsin mutluluğunuzuu :)

topuklu giyebilme imkanı doğmuş işte sana niye kafana taktınki ya tam tersi olsaydı :confused:

benim boyum 1.62 cm..eşiminki 1.75 cm...senle sevgilinin boyu arasındaki fark yok ya..gayet iyi

Back
X