Boy konusunda dertliyim..

Liny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
10
16
88
Artık soy ağacımdan mı kaynaklanıyor, yoksa küçükken çok fazla mı efor sarfettim bilemiyorum(Yüzme ve Voleybol) ama bir boy sorunum vardır gidiyor.

Boyum 1.87 Kilom ise 67 bu ara.

Bu sorun benim ilişkilerimide etkiliyor ne yapacağımı şaşırdım. Öyleki annem bile serzenişlerde bulunmaya başladı kendisi bile benden boylu değil 1.72 boylarında anca. Kız kardeşim de hemen hemen o civarlarda geziyor.

Üstelik her hemcinsimin hayali olan topuklu ayakkabıya ben maalesef uzaklardan çok uzaklardan bakmak zorunda kalıyorum.. Gerçi alsamda giyebilirmiyim bilmiyorum ayak numaram 42.

En son ilişkimde çıktığım erkek 1.82 boylarındaydı. Kendisiyle evlenme olayına doğru yavaş yavaş gidiyorduk lakin annesi olacak kadın çocuğu vazgeçirdi. Çocukta zaten ana kuzusuydu oldum olası bu tür kuzulardan(!) nefret etmişimdir. Biteli 2 ay oldu.

Türk erkeklerinin genel boyunu hepimiz biliyoruz zaten. Beyefendiler hemen uzun boylu bir kıza rastladılarmı kuyruklarını iki bacağı arasına sıkıştıran bir köpek gibi kaçıyorlar. İster güzel olun ister çirkin olun farketmez boy sizi otomatikman eliyor onların gözünde..(Alımlı bir bayanım, Kozmetik ürünlerine hunharca saldırmam hafif sürerim. Atletik bir yapıya sahibim)

Evet gözümü maalesef başka milletlere diktim.

Dahada anlatmak uzun hikaye. Okul zamanlarında dalga geçenlermi dersin iş hayatında sana amazonvari bir kadın gibi bakanlarmı dersin.

O yüzden hemcinslerime tavsiyem boyunuzu fazla sorun etmeyin belki kilo bakımından tamam boy etkili oluyorda.

Neyse buda benim olayımdır. İbretlik olduğumu düşünebilirsiniz gücenmem.

Saygılar.

Son düzenleme:

cnm boyunun bu kadar uzun olması senin elinde olan bişi değil kiiii neden kendini üzüosunnn ve illa topuklu giyeceksin diye bişi yok o kadar güzel düz taban ayakkabılar var ki bayılıyorum

senden boyun uzun die kaçaçacak adammmm bırak sal ipini hızlıca kaçsın senden seni sen gibi kabul etmeyen adamı ne yapacaksın kiii

eminim seni hak edecekkk , seni sen gibi kabul edecek biri mutlaka bir gün çıkacaktır karşınaaa çok mutlu ol cnmmmm

kimse kendi boyunu tipini seçmez ki.o insanlar sanki kendileri mi seçti boylarını.eminim boyu boyuna huyu huyuna birisi çıkacaktır karşına.uzun boylu olmanın da çok avantajı var.

Yine kisa boy mu dert edilmis diye girdim. Konuna sasirdim.
Bir kadinda duydugum en uzun boy 1.87, bayagi uzunmususun.
Ben 1.75'im, bu konuyu okuyana kadar kendimi uzun saniyordum
Neyse de yapabilecegin birsey yok sonucta, havali havali gez o zaman, boyum uzun diye. Bunu dert etme, bir avantaja cevir kisacasi. Uzun boyuma bayiliyorum, daha uzun olsam da severdim herhalde. Sen de sev, kendinle barisik olman lazim.
Evlenecek kimseyi bulamam diyorsan da bulursun bence. Benim babam 1.88 mesela, onun gibi uzunlar da var canim memlekette.

Son düzenleme:
Mesajlar için teşekkür ederim arkadaşlar.

Yok kendimle küs değilim zaten tam tersi kendimi çok seviyorum.. Ama işte bilirsiniz mahalle baskısı yok evlilik çağına geldin akranların evlendi sen evde kaldın bilmemne felan..(Yaş 28)

İşimle ve hobilerimle meşgul olmak beni mutlu hissettiriyor zaten.. Aşkın yoksunluğunu çekmiyorum..

Ama dedim ya uzaylı gibi davranıyorlar o çok huylandırıyor beni.. Birde hep jean giymek zorundayım.. Mini etek felan giyemiyorum mesela..(Malum bacaklar uzun acayip dikkat çeker zaten uzun boy var birde bir karış bacak.. artık siz düşünün gerisini) Uzun etek desen giysem heralde şalvar giymiş gibi olurum.:))

Sırf bu dış giyinim konusunda gittiğim mağazalarda kapalı laflara maruz kalıyorum..

Tamam havası var uzun boylu olmanın,başka ülkede olsam manken olurdum orası kesin de:)). Türkiyede uzun boylu olmak bir işkence..

sen uzun boylu olmanın avantajlarını düşün cnmm

meselaaa asla sıradan değilsin bi çok kişi 170 boyunda olabilir ama senin boyunda herkes olamazzz

mini eteğe gelince sen kendini rahat hissediosaannnn gerisini boşver boyuna gelince istediğin boyda ve modelde diktirebilirsin cnmm

Bırak canım üzülme ya, senin boyunda olan kadın sayısı o kadar nadir ki, buna sevinmen gerek hatta..

Ay çok komik gerçekten:)
Ben 153 boyundayım, erkek arkadaşım 183. Annem yanına yakışmazsın, ilerde çocuğa bu kızın boyu kısa diye diye gözünden düşürürler seni diyor:)
Uzun olmak kısa olmaktan iyidir diye düşünüyorum. Sen kilo alsan sadece iri bir kız olursun, ben kilo alsam futbol topu gibi olurum :)

bende kısa boyluyum düz babetler çok hoşuma da gitse yine belli bi topuk giymem lazım bende düz babet giymek isterdim uzun olupta

Bak o konuda haklısın şekerim. Lakin yine de benim bu boydan çok çekeceğim var. Annem bunu çok dert ediyor hatta kendisi izdivaç programlarına bile göz dikti. Onada dinletebilirmiyim bilmiyorum ama umarım beni dinler yoksa telefon melefon felan açar rezil olurum diye çok korkuyorum.

Yeteri kadar ekonomik özgürlüğümü kazanırsam ayrı bir eve çıkmayı düşünüyorum. Baskıdan çok bunaldım. Ailem görücü usülünede inanıyor lakin benim boylarımda yada boyuma yakın bir damat adayı bulamıyor allahtan:)) bir tek buna sevinsem mi napsam..

Şimdilik hedefim bu .. Ayrı ev. Her ne kadar bu konuya annem karşı çıksa da babam destekliyor.

Ben de babet giymek istiyorum, ama giyince yer mantarına benziyorum. İnan bana topuklu ayakkabı hiç iyi bir şey değil, bir işkence aleti.

Manken gibi kızsın, bu sence dert mi sence şimdi ??? Dert istiyorsan seni evde kalma topiğime davet ediyorum

canım benimde boyum 1.74 inan bak bende zor buluyorum .

bence de topuklu ayakkabıya hiç özenme.

evet çok giyenler alışıyorlar rahat ediyorlar ama ben az giydiğim için alışamadım ve her giydiğimde bir an evvel eve dönsem de şu ayakkabılardan kurtulsam diyorum

her boyun gerçekten ayrı güzelliği oluyor benim fikrim.

senin boyunda bir kadın hiç görmediğim için çok nasıl duruyor gözümde canlandıramıyorum ama zayıfmışsın da yani boyunla kilon arasında 20 fark var eminim manken gibisindir.

bu aşk işleri de kısmet valla olmayınca olmuyor.

varsa kısmetinde şöyle 1.90 biri gelir bulur seni zaten takmakla olmuyor.

çevredekileri de bırak ne derlerse desinler.

tek derdin bu olsun
benim boyum kadar bacakların vardır :)

bende daha evlenmedim aynı yaştayız ve benim problemlerim çok daha fazla, takma derim ben hatta mutlu ol çünkü uzun boylular daha güzeldir bence

Yok canlarım..

Siz ne kadar desenizde ben o topuklu ayakkabıyı bir gün giyeceğim.

Bunu ailemin göz önünde yapamam ama ayrı bir eve çıktığımda bunu yapacağım. Bu hevesi geçirmem lazım:)

Yalnız gerçektende sevgili olayında işim zor.. Öncekiyle olan ilişkimde söylenilenleri düşündükçe.. kendimden nefret bile edebiliyordum.

Şimdi bir sevgili edinmeye kalksam bu adamın bir kriterden geçmesi lazım oda uzun boy.. Kısa boyla mümkünatı yok olmuyor. Çünkü erkek kişisi yanımda kendini ezik hissediyor sanki.

Önceki erkek arkadaşımla gezmeye çıktığımızda yanımızdan geçen insanlar dönüp dönüp arkalarına bakıyorlardı. Tanıştığımız, görüştüğümüz bazı insanlarda bizim arkamızdan dedikodu yapıyorlar çoğuda kulağıma geliyordu. Bütün bunlar bir yana bazı kendini bilmez densizler de beni tek gördüklerinde at taklitleri yapıyorlar:)) at gibi kadın allah verdikçe vermiş felan.. Bu durum insanı biraz bozuyor öyle demeyin.

Keşke zamanında spora bu kadar abanmasaydım. :)

Liny, merak ettim sen süper kadın olabilir misin yani xxx kromozomu taşıyan kadın çünkü onlar kızkardeşlerinden daha uzun olurlar.(genelde de zaten uzun olurlar) Tc de yaşıyorsun, bence bundan şüphelen.

Son düzenleme:
sen spor yaptığın için uzamamışsın ki,genetik birkere baban da annen de uzunmuş,artı allah vergisi.
kendinden memnunsun anladığım kadarıyla.kafaya taktığın şey ise insanların söyledikleri.niye takıyosun ki milleti
senin boyun anormal değil rusyaya ukraynaya gitsen sıradan normal birisin.ama türkiye ortalaması belli,çoğu kıskançlıktan konuşur ne olacak.topuklu ayakkabı kısa boyu uzatmak için icat edilmiş bişey sonuçta, sen allah tarafından bunun gibi bir dertten muaf edilmişsin valla nimet.ben hangi mağazaya gitsem mağazadaki kıyafetlerin çoğu uzun boylu insanlar için tasarlanmış,özellikle yabancı markaların hepsi öyle.senin yerinde olsam envai çeşit mini etek alırım,sanki kısa boylular giyince bakmıyorlarmı yapacak bişey yok.topuklu da giy bence, platform gibi değilde daha alçak topuk giy mesela,giy gitsin.hayatını istediklerini insanların söyledikleri yüzünden kısıtlama derim

ben bir kere tuğba özay'ı bir davette görmüştüm kendisi senin boylarındadır. nasıl bir vücut ben bile gözlerimi alamadım erkekler napsın:) sonuçta uzun boylular gösterişli oluyorlar

seninki türkiye ortalamasına göre çok fazla olduğu için dikkat çekiyorsun türkiyede 165 standarttır, 170 lerin bile uzun denebildiği ülkedeyiz. ama bence de sevgilin/ eşin uzun olsun haklısın. davul bile dengi dengine. uzun derken 180 kurtarır bence illa senin kadar uzun olcak diye birşey yok...

canim boyunu kullanabilecegim bir iş yapsaydin keşke, mesela manken olsan, milletin ilgisini çekecegine, milletin hayran oldugu bir olurdun

ama bence çok güzel birşey, uzun boylu incecik, ne güzel :)

gerçekten başlığa bakınca kısa olduğunuz için derdiniz var sanmıştım,
bir baktım tersi bir durummuş:)
aslında yerinizde olmak isteyen insan sayısı eminim çok fazladır
ama 158cm biri olarak karşıma çıkan adamların boyları 195 ve üzeri yani :)
bence biraz çevreyi geniş tutun mesela basketbol kulupleri yüzme kursları oralarda eminim siz gibi hikayeleri olan insanlar vardır hem tanışmış hem de belki kaynaşmış olursunuz :)
topuklu ayakkabıya gelince bence siz doğuştan sanslısınız çekin işte babetleri sporları mis gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…