Boy-penis korelasyonu

Yazmiyim diyorum ama yok.
Bu kızın 2 boynundan öpsen kendinden geçer zaten.
Heyecandan nefes alamaz, gelmiş burada penis boyu, tatmin diyor.

Sıfır tecrübe, 180 km hız yapıcam hı hııı yaparsın afdsjdksbs :S

Hiç de bile :KK62: Beni tanımıyorsun, eleştirel biriyim, çocuk zaten kısa birde çıplak görürsem daha fazla hevesim kaçabilir :mad:

Ziyaretçi 52 oldu fakirlere de söyleyeyim dedim :p
Haykırdımmmm:rolleyes:
----
Bu arada kızmışsınız ama erkekler buluşmalarda kızlara yok memesi küçük/büyük yok poposu büyük/küçük diyip reddediyo biliyo musunuz? Kuzenler arkadaşlar falan duydum baya. Bence kadınların da düşünmeye hakkı var o zaman.

Haykırdımmmm:rolleyes:
----
Bu arada kızmışsınız ama erkekler buluşmalarda kızlara yok memesi küçük/büyük yok poposu büyük/küçük diyip reddediyo biliyo musunuz? Kuzenler arkadaşlar falan duydum baya. Bence kadınların da düşünmeye hakkı var o zaman.
Büyük sanıp aldıkları dolgu sütyenlerle onlara mutluluklar o zaman. :63:

Esra Erol'a katil koni sahibi..elinde cetvelle kriterlerini anlatırsın. Bir ara ölçer uygun bulamazsan cetvelin yani ile adamın ellerine vur.ilkokulda öğretmenim böyle yaptıydı ay çok acıyor. .boy kriteri önemli. .

Hiç de bile :KK62: Beni tanımıyorsun, eleştirel biriyim, çocuk zaten kısa birde çıplak görürsem daha fazla hevesim kaçabilir :mad:

Ehliyetsiz Ferrari gelse süremezsin evlat bu ne özgüven

Sen bisiklete binmeden Ferrari motorunun tasarımını elestiriyorsun dikkat :P

O daha kötü
bütün olarak kısa bir boyda büyük bir penis görsel açıdan hevesini daha fazla kaçırabilir uyarmadı deme :KK56:
Neyse hayırlı işler bol sürüşler :KK53: gittim ben.

Ben de çıkıyorum kızlar, netice olarak alakası yok diyorsunuz. Peki.

Back
X