Neden sorun olacağını söylüyor yakınlarınız? Daha doğrusu kimin için sorun olur? Nişanlınız için sorun olacağını düşünüyorsanız kendisine sorun. Benim fikrimi sorarsanız hiç sorun olmaz.
O sorun olmayacağını söyledi. Ama çevremdekiler sen ondan uzun oluyorsun sırıtır dediler. Fotoğraf çekiminde falan hoş durmazmış. Genelde damatlar gelinlerden uzun olur ya hani bizde durum tersi olacak. Bu dönemlerde de her kafadan ses çıkınca insan acaba haklılar mı diyor.
Hayırlı günler hanımlar. Öyle büyük bir dert değil ama insan takıyor işte. Haftasonu nişanlanıyoruz ve nişanlımla aynı boydayız. Elbisemin altına 5 cmlik topuklu ayakkabı aldık. Kimisi giyme ondan uzun olursun diyor, kimisi 5 cm fark bir şey olmaz diyor. Sizce ne yapmalıyım?
Bu sadece sizi ve nişanlınızı ilgilendiren bir durum. Böyle günlerde siz ne yaparsanız yapın illa ki bir kulp takan çıkar. Önemli olan sizin rahat olmanız. 5 santim o kadar büyük bir fark değil. Yalnız saçınıza yapacağınız modeli ona göre ayarlayın eğer boy farkı daha çok artmasın istiyorsanız.Mesela tepeden at kuyruğu veya topuz gibi birşey yaparsanız daha da artar fark.
Millet eleştirecek bişey bulur merak etme
5 cm de az bir fark , benim için güzel bile durur.
Adam levine - behati prinsloo çiftine bak , çok güzel duruyorlar .
Sen nasıl rahat olacaksan nasıl istiyorsan oyle yapmalısın :)
ben uzun olmak ıstemedıgım ıcın gelınlık dahıl herseyın altına babet gıymıstım en ufak pısmanlıgım olmadı :)
eğer nişanlın senden yapılıysa sorun olmaz ama sen iri kemikli nişanlında inceyse hoş olmayabilir onu bir düşün ona göre giyersinHayırlı günler hanımlar. Öyle büyük bir dert değil ama insan takıyor işte. Haftasonu nişanlanıyoruz ve nişanlımla aynı boydayız. Elbisemin altına 5 cmlik topuklu ayakkabı aldık. Kimisi giyme ondan uzun olursun diyor, kimisi 5 cm fark bir şey olmaz diyor. Sizce ne yapmalıyım?
eğer nişanlın senden yapılıysa sorun olmaz ama sen iri kemikli nişanlında inceyse hoş olmayabilir onu bir düşün ona göre giyersin
eğer ikinizde zayıfsanız saçın falanda yapılacak ya bence topuklu giyme sonra fotolara yıllar sonra baktığın da tuhaf gelebilir genelde öyle oluyor çünküikimizde zayıfız ama ben çok daha zayıf. Bu yüzden de uzun olmam göze batıyor
eğer ikinizde zayıfsanız saçın falanda yapılacak ya bence topuklu giyme sonra fotolara yıllar sonra baktığın da tuhaf gelebilir genelde öyle oluyor çünkü
o zaman giy ayakkabını saçını da tepeden topla birine de bir foto çektir bak baklım nasıl olacakişte bende böyle bir pişmanlık yaşamamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?