Konu epey eskimiş ama boy kısalığı denince dikkatimi çekti, neler çektim ben de bu boy konusunda :)) senin yaşlarında yani lisede benimle de çok dalga geçerlerdi ama gülüp geçerdim ben de, ilkokulda her dalga geçene ağlardım çünkü artık alışmıştım:) hele ortaokulda hoşlandığım çocuk sen çok güzelsin nergis keşke biraz daha uzun olsaydın o zaman seni severdim demişti de ne üzülmüştüm
o salak, ben daha da salak
benim boyum da 1.55dir heralde, cesaret edip ölçemiyorum hiç ama 1.60 olan ablamdan kısayım. hele annem, 1.50 :)) ama 50 yaşında olmasına rağmen en fazla 30 gösteriyor, bunu düşününce böyle ufak tefek olmak güzel geliyor insana. bir de büyüdükçe dalga geçmeyi bırakacak insanlar, dalga geçilmesi onların küçüklüğü. ilkokulda epey dalga geçerlerdi ama lisede sadece şaka yollu takıldılar, lisedekiler biraz daha büyümüştü çünkü ilkokul seviyesinden. üniversitedeyim şuan, ünide ise daha hiç boy konusunda bir laf duymadım kimseden. hatta artık ben dalga geçiyorum kendimle ufacığım diye kimse oturup dalga geçmiyor bu konuda:) aradatopuklu giyiyorum hoşuma gidiyor arkadaşlarıma daha yakın olmak
ama çoğu zaman da umursamıyorum, düz taban giyiyorum. biraz daha uzun olmayı çok isterdim ama, nasip yani napalım.. :)