- 14 Mart 2013
- 8.010
- 4.022
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba.bi kez daha boyumla ilgili konu açmıştım.tekrar açıyorum kusura bakmayın.17 yaşındayım.1.50 boyum var.artık boyumun kısa olmasını o kadar kafama takıyorum ki anlatamam.bir saattir ağlıyorum, boyumu düşünüyorum.annem kızdı."allah sana öyle bi dert vericekki boyunun kısalığını unutucaksın"dedi.iyice moralim bozuldu.ben isyan etmek istemiyorum.çok şükür sağlığım yerimde.ama boyum kısa olduğu için kendimi hep diğer insanlardan bir adım geride gibi hissediyorum.tamamen psikolojim bozuldu.diğer kızlar normal,ben anormalmişim hastaymışım gibi geliyo.offf tekrar söylüyorum, isyan etmek istemiyorum ben.Allah başka dert vermesin.ama bıktım artık çevremdekilerin boyumu hep dalga konusu etmesinden.kendimi milletin yanında cüce gibi hissediyorum.çok zayıf olsam 10 yaşında çocuk gibi duruyorum.biraz kilo alsam bodur şişman duruyorum.şimdi herkes topuklu giy felan diyecek ama topuklu vücudun biçimini değiştirmiyoki.kalçamın altndan dizime kadar olan kısım 1 karış yaa..topuklu giyince bu düzelmiyoki? sadece biraz yüksek gözüküyorum.ahhh 1.58 olsam yeter bana.ama bu yaştan sonra o kadar uzamam çoooook zor.3 yıldır aynı boydayım.biliyorum çoğunuz kızacaksınız bana ama ne yapayım, çok bunaldım, buraya yazmak geldi içimden.pazartesi günü endokrinoloji uzmanına gidicem.inşallah az da olsa uzamam için bi çare bulurlar.lütfen benim için dua edin![]()
merhaba.bi kez daha boyumla ilgili konu açmıştım.tekrar açıyorum kusura bakmayın.17 yaşındayım.1.50 boyum var.artık boyumun kısa olmasını o kadar kafama takıyorum ki anlatamam.bir saattir ağlıyorum, boyumu düşünüyorum.annem kızdı."allah sana öyle bi dert vericekki boyunun kısalığını unutucaksın"dedi.iyice moralim bozuldu.ben isyan etmek istemiyorum.çok şükür sağlığım yerimde.ama boyum kısa olduğu için kendimi hep diğer insanlardan bir adım geride gibi hissediyorum.tamamen psikolojim bozuldu.diğer kızlar normal,ben anormalmişim hastaymışım gibi geliyo.offf tekrar söylüyorum, isyan etmek istemiyorum ben.Allah başka dert vermesin.ama bıktım artık çevremdekilerin boyumu hep dalga konusu etmesinden.kendimi milletin yanında cüce gibi hissediyorum.çok zayıf olsam 10 yaşında çocuk gibi duruyorum.biraz kilo alsam bodur şişman duruyorum.şimdi herkes topuklu giy felan diyecek ama topuklu vücudun biçimini değiştirmiyoki.kalçamın altndan dizime kadar olan kısım 1 karış yaa..topuklu giyince bu düzelmiyoki? sadece biraz yüksek gözüküyorum.ahhh 1.58 olsam yeter bana.ama bu yaştan sonra o kadar uzamam çoooook zor.3 yıldır aynı boydayım.biliyorum çoğunuz kızacaksınız bana ama ne yapayım, çok bunaldım, buraya yazmak geldi içimden.pazartesi günü endokrinoloji uzmanına gidicem.inşallah az da olsa uzamam için bi çare bulurlar.lütfen benim için dua edin![]()
yine uzun kızları ezmişsinizboyle olunca bende uzun kadın daha guzeldir diyesim geliyor
![]()
Aynen gwenim yaa iticiymişiz ne tipsizmişiz haberimiz yokçekicilik veya iticilik, yaşlı- genç göstermek tamamen kişinin kendisiyle alakalı.Kısa boyluları övelim derken uzunları yermek komik oluyor açıkçası
buarada boyum 175 22 yaşındayım ama görenler 18-19 duruyosun çok çıtırsın diyolar
![]()
Bu kadar aşağılamak yanlış :) Bende 36 bedenim çoooooooook mutluyum ve bu halimi korumak için elimden geleni yapıyorumAslında sokağa çıkmamalıyız 'kıza bak manken gibi taş maşallah' diyenlerden gına geliyor
![]()
canım sen ne dert ediyorsun bunu kafana ya.... dicem ama senin yaşında ben de aynı senin gibi düşünüyordum lisedeki arkdaşlar hepp karınca derlerdi. ben de çok erken ergenliğe girdim birden boy attım ve öylecene kaldım. ben de 1,50 boyundayım sayılır. 17 yaşında bunu kompleks ederdm 23 yaşına kadar uzarsın diyorlardı fakat hiç bir değişiklik olmadı. sadece kilo aldım o kadar![]()
Bak inan bana şimdi kendi düşüncelerime gülüyorum ne kadar akılsızmışım ki boyumu kompleks edermişim. O zamanlar dert edecek başka bir şeyim yoktu bunu ederdim. Ama sonra boy takıntısıyla uğraşacak ne aklım kaldı ne fikrim ne de zamanım... Haa gönül isterdi ki ince uzun ya da ne bilim herkes gibi ideal 1.60 1.65 boylarında olayım. Ama olmadı işte bunu sıkıntı edip de isyan etmek çok yersizmiş. ben de isyan etmiyordum ama kendimden nefret etmemi kendime güvenimi yitirmeme sebep oldu bu düşünce...
Şükürler olsun beterin beteri var...gözü görmeyip kulakları duymayanlar var.. cüce olup kambur olanlar var çok şükür ki Yüce rabbim bize herşeyi bütün nimetlerini vermiş. Bunu sakın kompleks etme.
bunları düşünüp kendinden nefret etme. Kendine yakışacak şeyler yap mesela.. değiştir bazen kendini.. Bence hiç üzülmene gerek yok... kemik yapılarına göre değişir 22 yaşına kadar uzarsın belki. :122: Süt iç yoğurt ye basket oyna doktora git faydası olur belki
Yüce rabbim can sağlığı versin. Hastalıklardan uzak etsin..![]()
ay gercekten bende bazi yorumlara alinmadim dil yani :) birini teselli edim derken diger tarafi itici tipsiz diye adlandiriyorsunuz bence herkez kendinle barisik olmali ALLAH vergisi...
ve ben ALLAHA sükür ediyorum halime (biraz sivilcelerimden imtihan oluyorum o da gecer ins :) ama boyum posum hamd olsun yerinde ve gelelim minyon tipler yasi 30a gelince daha genc görünüyormus evet olabilir ama uzun boylular yasli mi görünüyor sanki :)
ben sahsen 2 cocuk annesi boyum uzun kilom yerinde ama yasimi hic göstermiyorum yasimda 30 geckin :)
ve benim gibi nice uzun boylular var bunu da biliyorum ltf birini teselli edim derken bizleri asaglamayin...
boyu kisa olan kardesim ALLAH gönlüne göre verir insaALLAH dert etme bence ser bildiklerimizde hayr, hayr bildiklerimizde ser vardir...en dogrusunu seni Yaradan bilir dua ile...
kzı derdini anlatmış birisi yok ben taşım birisi yok uzunları yerdiniz cart curt.saçmalık ama artık
kzı derdini anlatmış birisi yok ben taşım birisi yok uzunları yerdiniz cart curt.saçmalık ama artık
okuduk okumasına da saçma geldi.benim yazdığımda ilgilendiren bir şey var mı sizi.ben göremedim
okuduk okumasına da saçma geldi.benim yazdığımda ilgilendiren bir şey var mı sizi.ben göremedim
ay dövün beni hadi buyrun.yerme yorumunu okumadım bilindik kelime tesadüf olmuş.yoksa isim verirdim.çoook özür dilerim kazandınız alkış alkış alkışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:)
20 sayfalık yorumlarda yerme kelimesini özellikle seçtim buldum yazdım sizi rahatsız edeyim dedim:)
pardon iyimisiniz
acaba olayın ustune yorum yapıpda sonra ay tesadüf olmus demenizde ayrı bir tuhaflık neyse
![]()
yok sizinle uğraşma niyetinde değilim sadece.sizin gibi tartışmaya yer aramıyorum o sebeple.iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr
yok sizinle uğraşma niyetinde değilim sadece.sizin gibi tartışmaya yer aramıyorum o sebeple.iyi akşamlarrrrrrrrrrrrrr