sanrım sana daha önceki konunda da yazmıştım. 26 yaşındayım.boyum 1,52 hatta geçen erkek arkadaşım inanmadı ölçtü 150,5 çıktım. şok oldu.
zayıfmıyım çok değil. 50 51 kilo arasındayım.
orta okulda ve lise de boyuma kafayı takmış durumdaydım. çok samimi bir erkek arkadaşım lisede iken. "boyun da uzun olsaydı seni kimse sevmezdi,çekemezdi kimse arkadaşlık etmezdi" demişti. çok şükür boyum kısa olmasına rağmen hiçbir ortamlardan kendimi çekmedim. hatta çok girişkendim. voleybol basketbol oynayamazdım ama çok iyi koşucuydum. futbol oynayabilirdim. şuan face de benim hatırlamadığım ama onların beni hatırladığı bir çok arkadaşım vardı.
inan ben belki senden fazla sorun yapıyordum bu işi. ama farklı konularda kendime güvenim sonsuzdu... sadece tek sıkıntım boydu...
lise 1di sanırım, bir plastik cerrahı ile görüştüm. boyumu uzatmak istiyorum dedim. ilaçlar varmış içiliyormuş hormon dengesini etkilediği için büyütüyormuş dedim. oda olabilir boyun uzayabilir dedi. ama senin boyunun uzaması için biraz zor çünkü aileden gelen bir durum dedi.(babam uzundur ama annemde kısadır). hatta bu ilaçların benim boyumu uzatması yerine kilo aldıracağını söyledi. bende o zaman 45 kilo bile değildim. gene de kendimi kilolu görüyordum istemedim.
neyse sonra bir yöntem daha biliyordum onu söyledim. kemiklere ek yaptırılması durumu.
oda mantıklı bir şekilde bana. istersen yapılacağını bir dönemi sıkıntılı yaşamam gerektiğini anlattı. şimdi hatırlamıyorum ama platin falan mı koyuyorlardı. kemikler büyüsün diye. sonradan çıkarıyorlardı falan.
çok heveslenmiştim ama sonra dezavantajlarını anlattı. mesela bacaklarım uzayacaktı evet ama ya kollarım? uzun bacaklara sahip biri olacaktım ama kollarım kısa kalacaktı...
olsun kollarıma da yaptırırız dedim. o zaman da vücudun kısa kalacak dedi. boynun kısa kalacak dedi

kafa oranın kısa kalacak dedi...
o zaman benim gözümde kolları uzun bacakları uzun ama vücudu kısa bir insan figürü canlanmıştı gözümde...
teyzem resim öğretmenidir. insan resmi çizerken 7 eşit yuvarlağı üst üste koyarak çizdirirdi, bir yuvarlak kafa olurdu diğer yuvarlaklar da eşit şekilde (sanırım 2yuvarlak vücut, , diğer 4 ise bacaklar için ayrılan kısımdı...) çizerdi. ayaklar birer yuvarlak olurdu. kollar aynı şekilde hepsi eşit olurdu...
Anime Bayan Vücut Çizimi - Bakterim.Net
hepsi bir altın orana göre dizayn edilmiş. daha önce duymuş muydun bilmiyorum. Altın oran hakkında biraz araştırma yapmak ister misin? insanın gerçekten mükemmel oran ile yaratıldığını düşündürüyor. ve boyumu sorun etmekten vaz geçtim. hee ara ara arkadaşlar hala espirisini yapıyorlar. takmıyorum, çok kızdığımda ise
devede de boy var ama eşşeğin peşine gidiyor diye bir kaba tabir var, onu söylüyorum

geçen kıştan bahara girerken patronumuz, boyuma bakıp bu kızın boyu daha uzundu sanki dedi.
bende yaz sezonu açıldı baharda çekiyorum ben dedim. geçtim.
kışın topuklu ayakkabı giymek dha rahat ondan bu fark
bu arada bu dediklerime rağmen tabiki gidip sağlık kontrolünü yaptır, endokroloniji mi bilmem ama kemik ölçümü yaptır, belki uzama ihtimalin vardır
hee aklıma gelmişken ben birde sürekli ben japonyaya taşınıcam zaten orada da ben uzun olurum derdim sürekli