boy takıntım beni hayattan soğuttu

yazdığınız mesajlar için çok teşekkürler hepinize.gerçekten bu takıntımın sebebi insanların yorumları.inanırmısınız bazen arkadaşım dediğim insanlar bile sırf bana inat boy muhabbeti yapıyolar yanımda.neymiş efendim, kız dediğin en az 1.75 olmalıymış.1.75 çok idealmiş.ya gerizekalılar, siz türkiyede 1.75 boyunda erkek bulursanız öpüp de başınıza koyun.1.75 kızı nah bulursunuz.(burda kullandığım kötü kelime için kusura bakmayın lütfen.insana zorla söylettiriyolar resmen).boy ortalaması düşük bi ülkede yaşıyoruz ama bana her fırsatta boyumla ilgili laf sokuyolar.insanların işi gücü başkalarının dış görünüşünü eleştirmek olmuş.kimse mükemmel değil.herkes kendine baksın diyorum kendi kendime ama ister istemez takıyorum işte milletin yorumunu :( uzarsın felan demişsiniz ama ben 5.sınıfta adet oldum.çok erken yani.ve 3-4 yıldır aynı boydayım malesef.uzasam şimdiye çoktaaaan uzardım.ama pazartesi doktora gidicem.inşallah bi çözüm bulunur:( iğne tedavisinden umutluyum biraz.ama iğne kullanmamı tavsiye edermi bilmiyorum

bende 5.sınıfı bitirdikten sonra adet oldum hemen o yüzden boyum 1,58dr kaldı. geç adet olanlar daha çok uzuyo o bi gerçek.

ayrıca arkadaşların hassas olduğunu bile bile yanında o muhabbeti yapıyosa sürekli ben onlara arkadaş demem zaten. sende burda söylediklerini yüzlerine söylesene kendileri 1,75miki konuşuyolar. öyle düşünseler bile senin yanında bunu söylemeleri doğru değil.ayrıca herkesin boyu vücuduyla orantılıysa sorun yoktur. önemli olan kişiye yakışması zaten.

yazdığınız mesajlar için çok teşekkürler hepinize.gerçekten bu takıntımın sebebi insanların yorumları.inanırmısınız bazen arkadaşım dediğim insanlar bile sırf bana inat boy muhabbeti yapıyolar yanımda.neymiş efendim, kız dediğin en az 1.75 olmalıymış.1.75 çok idealmiş.ya gerizekalılar, siz türkiyede 1.75 boyunda erkek bulursanız öpüp de başınıza koyun.1.75 kızı nah bulursunuz.(burda kullandığım kötü kelime için kusura bakmayın lütfen.insana zorla söylettiriyolar resmen).boy ortalaması düşük bi ülkede yaşıyoruz ama bana her fırsatta boyumla ilgili laf sokuyolar.insanların işi gücü başkalarının dış görünüşünü eleştirmek olmuş.kimse mükemmel değil.herkes kendine baksın diyorum kendi kendime ama ister istemez takıyorum işte milletin yorumunu :( uzarsın felan demişsiniz ama ben 5.sınıfta adet oldum.çok erken yani.ve 3-4 yıldır aynı boydayım malesef.uzasam şimdiye çoktaaaan uzardım.ama pazartesi doktora gidicem.inşallah bi çözüm bulunur:( iğne tedavisinden umutluyum biraz.ama iğne kullanmamı tavsiye edermi bilmiyorum

arkadaş dediğimiz insanlar, ah be güzelim o kadar haklısıın ki.beni de hep arkadaşım dediğim insanlar depresyona soktu.göğüslerim küçükmüş kalçam çok büyükmüş hikayeler hikayeler... sanırsın ki bunları söyleyenler çok güzel adriana lima falan.Sana da bunları söyleyen arkadaşların acizlikten söyliyolardır.Bu hayatta en iyi öğrendiğim şey aciz insanların insanların mutsuzluğuyla mutlu olduğu.Minyonluk çok tatlı birşey emin ol.her vücut şeklinin her yüz şeklinin vs vs güzelliği vardır umarım bunu anlarsın.önemli olan bunlarla mutlu olabilmek.aciz insanları hayatından çıkar ya da onları sen de vur güzelim öpüyorum çok :16:

Bende 26 yaşına girdim boyum 155 boş ver canım kafana takma belli bir yaşa gelince yaşından küçük gösterirsin örnegin beni lise ögrencisi sanıyorlar erkek kardeşimi ise abim sanıyorlar hatta bu sene sbs kaç puan çektin diye soranlar oldu hangi liseyi düşünüyorsun diyenler bile çıktı.

o pek bilmiş arkadaş ne için bir ideal atmış ortayaki ? kendini kime beğendirecekte bu kadar emin ideal diye bahsediyor..zeka için boyda ideallikmi olurmuş? ee akıl yaşta değil başta diye boşa denmiyor. bilimadamları kanıtladı sanki artık kızlarımız 1.75ten kısa yada uzun olmayacak :))) boşver böyle saçmasapan adı laf olan konuşmaları...sen geleceğini düşün..hayatınla ilgili doğru adımlar at ve kendinden emin ol doğru ol gerisi cart curt..bu arada burda yazıyor derdini anlatıyorsun ama hani bazen olur ya okuduğun içini rahatlatır heh işte benim gibi düşünenler varmış yada benim gibiler varmış dersin ama aradan saat geçer o konuşmalar yine yapılır karamsar olma sakın..birde onların yanında yada o konuşmalar oldıuğunda eğer çekingen yapın varsa sakın ezilip büzülme lafın altında kalma.ben eskiden cevap veremez sonra yalnız kalınca üzülür ağlardım aman sakın bunu yapma..pat die yapıştır lafı..şimdi olsa görürlerdi o dalga geçenler yada konu açanlar..ondan takma küçük boş insanları..

sanrım sana daha önceki konunda da yazmıştım. 26 yaşındayım.boyum 1,52 hatta geçen erkek arkadaşım inanmadı ölçtü 150,5 çıktım. şok oldu.
zayıfmıyım çok değil. 50 51 kilo arasındayım.
orta okulda ve lise de boyuma kafayı takmış durumdaydım. çok samimi bir erkek arkadaşım lisede iken. "boyun da uzun olsaydı seni kimse sevmezdi,çekemezdi kimse arkadaşlık etmezdi" demişti. çok şükür boyum kısa olmasına rağmen hiçbir ortamlardan kendimi çekmedim. hatta çok girişkendim. voleybol basketbol oynayamazdım ama çok iyi koşucuydum. futbol oynayabilirdim. şuan face de benim hatırlamadığım ama onların beni hatırladığı bir çok arkadaşım vardı.
inan ben belki senden fazla sorun yapıyordum bu işi. ama farklı konularda kendime güvenim sonsuzdu... sadece tek sıkıntım boydu...

lise 1di sanırım, bir plastik cerrahı ile görüştüm. boyumu uzatmak istiyorum dedim. ilaçlar varmış içiliyormuş hormon dengesini etkilediği için büyütüyormuş dedim. oda olabilir boyun uzayabilir dedi. ama senin boyunun uzaması için biraz zor çünkü aileden gelen bir durum dedi.(babam uzundur ama annemde kısadır). hatta bu ilaçların benim boyumu uzatması yerine kilo aldıracağını söyledi. bende o zaman 45 kilo bile değildim. gene de kendimi kilolu görüyordum istemedim.
neyse sonra bir yöntem daha biliyordum onu söyledim. kemiklere ek yaptırılması durumu.
oda mantıklı bir şekilde bana. istersen yapılacağını bir dönemi sıkıntılı yaşamam gerektiğini anlattı. şimdi hatırlamıyorum ama platin falan mı koyuyorlardı. kemikler büyüsün diye. sonradan çıkarıyorlardı falan.
çok heveslenmiştim ama sonra dezavantajlarını anlattı. mesela bacaklarım uzayacaktı evet ama ya kollarım? uzun bacaklara sahip biri olacaktım ama kollarım kısa kalacaktı...
olsun kollarıma da yaptırırız dedim. o zaman da vücudun kısa kalacak dedi. boynun kısa kalacak dedi:53: kafa oranın kısa kalacak dedi...
o zaman benim gözümde kolları uzun bacakları uzun ama vücudu kısa bir insan figürü canlanmıştı gözümde...
teyzem resim öğretmenidir. insan resmi çizerken 7 eşit yuvarlağı üst üste koyarak çizdirirdi, bir yuvarlak kafa olurdu diğer yuvarlaklar da eşit şekilde (sanırım 2yuvarlak vücut, , diğer 4 ise bacaklar için ayrılan kısımdı...) çizerdi. ayaklar birer yuvarlak olurdu. kollar aynı şekilde hepsi eşit olurdu...
Anime Bayan Vücut Çizimi - Bakterim.Net

hepsi bir altın orana göre dizayn edilmiş. daha önce duymuş muydun bilmiyorum. Altın oran hakkında biraz araştırma yapmak ister misin? insanın gerçekten mükemmel oran ile yaratıldığını düşündürüyor. ve boyumu sorun etmekten vaz geçtim. hee ara ara arkadaşlar hala espirisini yapıyorlar. takmıyorum, çok kızdığımda ise devede de boy var ama eşşeğin peşine gidiyor diye bir kaba tabir var, onu söylüyorum :1:
geçen kıştan bahara girerken patronumuz, boyuma bakıp bu kızın boyu daha uzundu sanki dedi.
bende yaz sezonu açıldı baharda çekiyorum ben dedim. geçtim.
kışın topuklu ayakkabı giymek dha rahat ondan bu fark :1:

bu arada bu dediklerime rağmen tabiki gidip sağlık kontrolünü yaptır, endokroloniji mi bilmem ama kemik ölçümü yaptır, belki uzama ihtimalin vardır ;)

hee aklıma gelmişken ben birde sürekli ben japonyaya taşınıcam zaten orada da ben uzun olurum derdim sürekli :9::9:

tatlım bu konularda ünlüleri örnek almalısın mesela hazal kaya onunda boyu kısa ama kız çok güzel herkes hayran binlerce kişi peşinde önemli olan boy değil yüz güzelliği gözlerin güzelliğidir sende gözlerine makyaj yaparak yada saçına yada kıyafet seçiminde şık ve güzel olursan herksin dikkati boyuna değil kıayfetine yada gözlerinin güzelliğine gider
bu arada ben 1.68 boyundayım bu boyda olmama ragmen neden 1.72 değilim diyorum bazen seni anlayabiliyorum canım takınca takılıyor

Ya bu insanlar gercekten cok acimasiz.nefret ediyorum kendileri biseye benzemeyip etrafi elestiren kisilere .canim bak benim boyum uzun ama uzun da noluyo boyle insanlar her yerdeler emin ol boyun uzun olsada gene bu kisiliksiz insnlar birsyler soyleyeckler.bana burnun buyuk diye laf vuruyorlar kendi burunlari sanki cok guzlmis gibi.kiskaniyorlar resmen .Allaha havale et canim onlari allahin yarattigina onlar kim ki laf soyluyorlar. boyuna gelince pilatese yazil istersen pilatesin boy uzattgini duymustum .uzulme canim sukret benim tanidigim bir arkadasim var oda kisa boylu bir kiz ama erkekler pesinde :ssz:sen kendine guvenmeye calis dik dur giyimini degistir daha şık giyinmeye calis biraz buyudugunde cok kaymagini yersin hem herkes seni genc zannedicek fena mi:32:

Son düzenleme:
mrb canım üzülme diyeceğim ama bazen bende çok üzülüyorum üstelik ben 32 yaşındayım ve 152 boyum var ne giydiğim yakışıyor ne kilo almak ne vermek üstelik fiziğimde çok güzel değil iki tane kızım var hatta onlarda kısa olacak diye korkumdan d vitamini falan içiriyorum büyük kızım ortalamada ama küçük ortalamanın altın ama rabbim vermiş ne yapacak bişi var ne de üzülünce çare olmuyor artık eskisi kadar takmıyorum hatta yaşımdan 5 yaş az gösteriyorum çoğu zaman bekar sanıyorlar eşim beni çok seviyor sağlıklıyım çocuklarım sağlıklı güzel bir hayatım var daha ne istenir ki bol bol dua et daha yaşın küçük yapabileceğin şeyler var geç kalmış değilsin keşke 17 yaşındayken bana da birileri yol gösterseydi....

Benimde boyum senle aynı bende doktora gittim devlet hastanesinde o kadar süründüm ama annemle babamın boyunu toplayıp 13 çıkarıp ikiye böldü ve senin boyun normal yani beklenen boyun zaten bu dedi.Genetikmiş yani hiçbirşey yapmadı.Bendede boy takıntı bi hale geldi ne zaman sokağa çıksam herkesle boy ölçüşüyorum çaktırmadan benden uzunmu kısamı aynımıyız diye. Bazen normal görünen biriyle aynı boyda görüyorum kendimi ve seviniyorum sonra çok kısa birini görüyorum ondan daha kısa olduğumu görüyorum hayattan soğuyorum :1::1::1: Bizim okuldan özendiğim kızların resimlerine bakıyorum kıskanıyorum bazen kendi arkadaşlarımı bile kıskanıyorum boyları yüzünden. Ama artık takmamak istiyorum boyumu topuklu falan deniyorum :D

Bu arada herkes hazal kayayı falan örnek vermiş ama hazal kaya 158 boyunda kızda zaten 158 olsam yeter diyor ama kısalığıyla nam salan hazal kaya bile bizden uzun . Bende 16 yaşındayım umarım uzarız :2::2::2::2::2: Kusurabakma teselli edemedim ama...

Benimde boyum senle aynı bende doktora gittim devlet hastanesinde o kadar süründüm ama annemle babamın boyunu toplayıp 13 çıkarıp ikiye böldü ve senin boyun normal yani beklenen boyun zaten bu dedi.Genetikmiş yani hiçbirşey yapmadı.Bendede boy takıntı bi hale geldi ne zaman sokağa çıksam herkesle boy ölçüşüyorum çaktırmadan benden uzunmu kısamı aynımıyız diye. Bazen normal görünen biriyle aynı boyda görüyorum kendimi ve seviniyorum sonra çok kısa birini görüyorum ondan daha kısa olduğumu görüyorum hayattan soğuyorum :1::1::1: Bizim okuldan özendiğim kızların resimlerine bakıyorum kıskanıyorum bazen kendi arkadaşlarımı bile kıskanıyorum boyları yüzünden. Ama artık takmamak istiyorum boyumu topuklu falan deniyorum :D

Bu arada herkes hazal kayayı falan örnek vermiş ama hazal kaya 158 boyunda kızda zaten 158 olsam yeter diyor ama kısalığıyla nam salan hazal kaya bile bizden uzun . Bende 16 yaşındayım umarım uzarız :2::2::2::2::2: Kusurabakma teselli edemedim ama...

gerçekten tam anlamıyla birbirimize benziyoruz :O ben de aynı senin gibi yolda gördüğüm kızlarla boy ölçüşürüm hep.faceden felan kızların fotolarını takip edip incelerim.ve galiba burda beni en iyi sen anlamışsın.hazal kayayı örnek veriyorlar ama ondan bile kısayım :( onun kadar olsa keşke boyum :(

benim de boyum 1.52 mi 1.53 mü ne, 42-45 aradı da değişiyor kilom. erkek arkadaşım 183 boyunda, canı istediği zaman hoop kaldırıyor beni falan.kısa olmam hoşuna gidiyor. ayrıca kısa boylu olunca yaşını da daha küçük gösteriyor :D yani tamam çok güzel bir şey değil kısa boylu olmak ama sevimli bir şey bence, minik bir insansın :)
dert edilecek bir durum değil diyorum ben:)

benim de boyum 1.52 mi 1.53 mü ne, 42-45 aradı da değişiyor kilom. erkek arkadaşım 183 boyunda, canı istediği zaman hoop kaldırıyor beni falan.kısa olmam hoşuna gidiyor. ayrıca kısa boylu olunca yaşını da daha küçük gösteriyor :D yani tamam çok güzel bir şey değil kısa boylu olmak ama sevimli bir şey bence, minik bir insansın :)
dert edilecek bir durum değil diyorum ben:)

ben erkeklerin çoğunun hoşuna gittiğini düşünüyorum bu durumun. cidden kadın kendine bakan, giydiğini yakıştıran bi tipse çok sevimli buluyorum :) biraz daha kısa olmak isterdim şahsen

ne olur bunu sorun edip kendını yıpratma görmuyormusun bir sürü dizi oyuncusu var kısa oldukları halde nekadar popülerr herkes uzun olucak dıye bı durum yokki sen kendını olduğun gıbı sevmezk zorundasın senı sevecekelrde olduğun gıbı sevsın allah böyle münasip görmüş böyle olmuş hem herkesın beğenmediği bi tarafıvardır ama bunu hayatını mahfedicek duruma getirme ayrıca çokta kımsenın umrunda değildir boyunun ne kadar olduğu sen buyutuyorsun kafanda bence psikolojik yardım al en güzel yıllarını böle saçma şeyleri takarak mahfetme :31::31::31::31::31:

Sinema ve müzik dünyasından bazı ünlüler ve boyları:
Christina Aguilera: 1.59, Madonna: 1.58, Kylie Minogue: 1.53, Reese Witherspoon: 1.57, Salma Hayek: 1.57, Demi Moore: 1.65, Beyonce Knowles: 1.68, Christina Ricci: 1.55, Lucy Liu: 1.60, Natalie Portman: 1.60, Mary-Kate Olsen: 1.52, Ashlee Olsen: 1,55 Penelope Cruz: 1.62, Sarah Jessica Parker: 1.63, Hilary duff: 1. 55, Eva Longoria: 1,57, Nichole Richie: 1.55, Selma Blair: 1.57, Shakira: 1.50, Fergie: 1,57, Amy Lee: 1,57.....
Aslında bence kısa boylular normal kiloda olursa daha avantajlı oluyor. Güzel ve sempatik bir görünüm oluyor. Ama eğer uzun boylu ve normalden biraz fazla kilonuz varsa gerçekten kadında çok kaba duruyor. Uzun boylu bayanların çok zayıf olması gerekir. Kısa boylu olup normal kiloda olmak daha iyi yani.

Genelde dünyaca ünlü ve milletin hayranlıkla izlediği bayanların boyları da çok uzun değil yani. :ssz:

Ayrıca yaşın 17 daha 23e kadar uzayan arkadaşlarım var

Son düzenleme:
benimde boyum kısa 157flan ama aynı zmanda zayıf minyonum nişanlımsa 187lik dev adam yanında küçücük kalmama ragmen hiç bunu dert edinmedim ayrıca bu durumu alyhime çeviriyorum bazen örnegin tartışsak minicik bişeyim koca adam bana kızıyosun diyorum sorun kapanıyor:9 bunları paylaşmamın nedeni sanırım şuanda arkadaş çevrenden yada çevrendeki insanlardandolyı böle bi sorun yaşıyorsun boşver önemli olan boy degil kişiliktir :34:

benimde boyum kısa 157flan ama aynı zmanda zayıf minyonum nişanlımsa 187lik dev adam yanında küçücük kalmama ragmen hiç bunu dert edinmedim ayrıca bu durumu alyhime çeviriyorum bazen örnegin tartışsak minicik bişeyim koca adam bana kızıyosun diyorum sorun kapanıyor:9 bunları paylaşmamın nedeni sanırım şuanda arkadaş çevrenden yada çevrendeki insanlardandolyı böle bi sorun yaşıyorsun boşver önemli olan boy degil kişiliktir :34:

sağolun yorumunuz için.evet malesef çevremdekilerin benim boyumu her fırsatta alay konusu etmesi sinirlerimi bozuyor :(

Meraba biraz ônce geldim hastaneden.ama malesef sonuç kötü ya tahlil yaptılar, bileğimden röntgen çektiler.büyüme plaklarım kapanmış, daha uzamazsın dedi ilaç felan versek de bi işe yaramaz dedi .hormonlarım felan herşey normalmiş.zaten gayet sağlıklı gozukuyosun sadece boyun kısa o da genetik dedi :(

Back
X