boy takıntım beni hayattan soğuttu

bodur tavuk her dem piliçtir..

en değerli hediyeler küçük paketlerde olur...

uzun ayakta kısa yatakta makbuldür..

...

üzülmeyin bende kısa boylu bir kadınım ve görüldüğü üzere kendimi hep motive etmişimdir türlü sözlerle..

ne olacak sanki, bizde boyumuza göre buluyoruz ;) üzmeyin kendinizi...

Üzülme tatlım ya takmamaya çalış.Ben üniversite 3. sınıftayım ve büyüme hormonları nedeniyle cücelik rahatsızlığı olan bir kız var yaklaşık 1.30 boylarındadır heralde belkide daha kısa.Ki kızı görmelisin nasıl kendine güveni tam biri.Giyimi gayet güzel,hakkını sonuna kadar savunan bir kız.Biz arkadaşlarla takdir etmiştik kızı.Bak birde böyle hastalıktan dolayı senden çok daha kısaları var.Üzülme kendine güven.Dalga geçenleri de salla gitsin daha çocuklar demek ki.

yaa 1.50 benim bir sürü arkadasım var şu an bile işyerinde. ne kadar tatlılar. ben her zaman kısa boylu bayanları daha şeker bulurum nedense. benim de boyum 1.58 ve hiiiiçççç problem etmiyorum ayy iyi ki 1.60 bile değilim diyorumm :9: takma güzelim bence sen cok güzelsindirr böylee . :16: ve daha 17 yaşındasın inan uzarsın daha :34:

canım üzme kendini boş yere yaşın itibariyle sıkıntı yapıyorsun ama ilerde emin ol umrunda olmaz. hem büsürü sanatçı var kısa boylu
mesala ;
gülşen :1,48
şakira :1,52
sezen aksu :1,50
erkelerden ...tarkan kenan doğulu ....
aklıma gelmiyor ama bak netten görürsün şaşırırsın

HEM BODUR TAVUK HERDAİM PİLİÇ KALIR :)

Son düzenleme:
İnsanı komplekse sokan da bu zaten, boyunun uzun olması kendi elindeymis gibi ya da uzun boylu olmanın ayrıcalık oldugunu düsünüp kendini farklı gören insanlar var. Herkes böyle demiyorum ama böyleleri de hayli fazla benim gördügüm kadarıyla..

Bak kardesim boy, göz rengi sac tonu bilmem ne..
Hic birsey bizlerin elinde degildir. Uzun olmussun, kısa olmussun ne degisicek?
Manken mi olmak istedin, ya da basketbolcu? 1.80 olmak istiyorum desen anlıycam da,
Ha 3-5 cm fazla ha eksik, ne degisicek..
Benim kuzenim de 1.55, 1.60 olayım yeter der babasının, amcalarının, halalarının boyları uzun, kuzenlerinin de öyle, hatta yengeleri kısadır yani bu insanın elinde degil ki, isyerimizde boyu 1.75 olan bir bayan vardı esi de 1.80 mis, kızının boyu 1.60 :) boyu 1.60 olan birine sorsan o da der 1.65 olsaydım yeterdi, 1.65' te 1.70 olmak ister. İnsanoglu böyledir iste, hic elindekileri görmez hep olmayanları ister, hep bir fazlasını görür.
Kimisi der gözlerim renkli olsaydı metin sentürkü bilirsin oda keske gözlerim görseydi der..
Önemli olan elindekinin kıymetini bilmektir.
Halimize her zaman sükretmeliyiz ne insanlar var biz boy boy derken, hic ayaga kalkamamıs, kendi ihtiyacını karsılayamayan, iki ayagım olsaydı ya da iki ayagımın üzerinde durabilseydim diyen nice insanlar var.

Son düzenleme:
bende 16 yaşındayım ve 1.62 boyundayım. Boyuma çok takarım keşke daha uzun olsam diye. herkes daha uzayacağımı ve annemle babanın boyu uzun sende uzun olursun diyor :) Bi yntemle boyumun biraz uzadığını farkettim. Bi tv programında grmüştüm. Boyunu uzatmak isteyenler yetişemediği bi yere elini değdirmeye çalışıp zıplasınlar diyordu. Bide beden derslerinde hep ısınma hareketi diye yaptırırlardı ya elma toplama diye elini ağaça yetiştirmeye çalışırmış gibi kaldırırlardı. Ondan yap bence yararını görceksin kanımca :)

Kız ne güzel yaa biz uzunuzda ne oldu ben vallah mınyon 150 kızlar gördümmü kıskanıyorum vallah bak Beyazımsı kotlar giyoylar saçalar sarı yada kumral birde gözlük allahım yuzlerde güzel Kız ne giysen yakışır güzelsindir de senn:ssz::16::16::16:

Kız ne güzel yaa biz uzunuzda ne oldu ben vallah mınyon 150 kızlar gördümmü kıskanıyorum vallah bak Beyazımsı kotlar giyoylar saçalar sarı yada kumral birde gözlük allahım yuzlerde güzel Kız ne giysen yakışır güzelsindir de senn:ssz::16::16::16:

sağol ya iltifatlar için :D

merhaba.bi kez daha boyumla ilgili konu açmıştım.tekrar açıyorum kusura bakmayın.17 yaşındayım.1.50 boyum var.artık boyumun kısa olmasını o kadar kafama takıyorum ki anlatamam.bir saattir ağlıyorum, boyumu düşünüyorum.annem kızdı."allah sana öyle bi dert vericekki boyunun kısalığını unutucaksın"dedi.iyice moralim bozuldu.ben isyan etmek istemiyorum.çok şükür sağlığım yerimde.ama boyum kısa olduğu için kendimi hep diğer insanlardan bir adım geride gibi hissediyorum.tamamen psikolojim bozuldu.diğer kızlar normal,ben anormalmişim hastaymışım gibi geliyo.offf tekrar söylüyorum, isyan etmek istemiyorum ben.Allah başka dert vermesin.ama bıktım artık çevremdekilerin boyumu hep dalga konusu etmesinden.kendimi milletin yanında cüce gibi hissediyorum.çok zayıf olsam 10 yaşında çocuk gibi duruyorum.biraz kilo alsam bodur şişman duruyorum.şimdi herkes topuklu giy felan diyecek ama topuklu vücudun biçimini değiştirmiyoki.kalçamın altndan dizime kadar olan kısım 1 karış yaa..topuklu giyince bu düzelmiyoki? sadece biraz yüksek gözüküyorum.ahhh 1.58 olsam yeter bana.ama bu yaştan sonra o kadar uzamam çoooook zor.3 yıldır aynı boydayım.biliyorum çoğunuz kızacaksınız bana ama ne yapayım, çok bunaldım, buraya yazmak geldi içimden.pazartesi günü endokrinoloji uzmanına gidicem.inşallah az da olsa uzamam için bi çare bulurlar.lütfen benim için dua edin :(

Sut yogurt ye bol bol ve yukarı dogru hopla zıpla

Canim bugunlerde 207 cm'lik mankeni konusuyor herkes. Kadincagiz ne yapsin? Ben de 1.60im onemli olan kilon ve bakimli, fit olman. Bir an evvel spor yap evde pilates yapabilirsin durusunu diklestirdiginden daha uzun gorunursun. Bence senin esas dert ettigin basenlerin, onlari eritirsen ust bacagin daha ince gorunecek, su an basenler kalca baslangicini asagida gosteriyordur bol bol spor yap canim inan harika olacaksin. Uzun boy kisa boy tartismasini ayip buluyorum bir de, tipki beyaz ten esmer ten yaristiranlar gibi.. Ruanda'da Hutularla Tootsie'leri 90larda Avrupalilar birinin burun kanatlari az daha genis, otekinin rengi biraz daha sutlu kahve diye diye birbirlerine kirdirdilar. Bu da benden bir ornek olsun.

2 metre 7cm boyundaki mankenin resmini de gonderiyorum dunyada ne kadar cesitli insan var ornegi olarak.

$2012-12-15-02-59-09--2126072773.webp

Herkesin derdi kendine büyüktür derler ben derdine çare olamam belki ama bari moralini düzeltmeye calısayım diye düşündüm :)

Bak canım bi cok insanın yüzü kolu bacağı yanık hatta yok.Bi çok insan yürüyemiyor bile. 100 insandan 2sinde cücelik görülüyor ki benim dizime geliyor bu insanlar hiç karşılaştın mı bilmiyorum.Sadece olumlu bak aslında polyannaclılık oyna birazda.Bi çok aç insan var elin ayağın yüzün tutuyor bak ne güzel bir insansın. Bunları acıkca syleyebilmen bile harika bir şey aslında sana bahşedilen bunları düşünüp dile getiremeyedebilirdin.Yada boyunun kısa olduğunu göremeyedebilirdin.

Örnek vereyim ben bir arkadasım vardı boyu 1,40tı hayatı boyunca hep hostes olmak istemiş ama boy yüzünden çoğu yerden red alacagını düşünüyordu aa hayatla okadar barısıktı ki yani üzülüyordu elbet ama cok sevecen bir insandı. Başvurusunu yaptı ve kabul edildi yüzü cv si ve cana yakınlığı yüzünden yani aslında insanların aslında dış görüntüleri önemli değildir.
Benim engelli bir amcam var ne yürüyebiliyor ne konuşabiliyor ne de kendi işini kendi yapabiliyor babam babanem öldükten sonra hayatı boyunca amcama baktı.Bakıyor da ama amcama nasılsın iyimisin diye sorduğum da *kendince bir dili var anlaşılmıyor ama biz anlıyoruz* ŞÜKÜR diyor. Yani bilmiyorum o bile şükretmeyi biliyor aslında :) cok güzel birşey. Oruç tutuyor tutmasın diye yalvarıyoruz cünkü celimsizleşti saglıgı içinde iyi degil ama nafile. Zeka özrü var ama gün gün biliyor orucu biz sölemiyoruz kendi nasıl anlıyor anlamadık - Amca diyorum gel hadi gezmeye gidelim? benim ayaklarm tutmuyor ah ah ama şükür diyor. Aynen aktardım ben size. Zeka engelli olabilir ama espri yeteneği de var :) bir gün bi bacağı diğerinden kısa olan bi komşumuz geldi amcama evlenelim seninle dedi amcamsa hayır senin bacagın kısa deyip gülüp dalga geçmişti onunla salında harika mucizeler var gözümüzün önünde belki sen bunu daha göremeyecekkadar küçüksün ama yardımcı olmak istedim. Umarım annenin dediği olmaz ve daha büyük derdin olmaz. .

SEVGİLER ..

merhaba.bi kez daha boyumla ilgili konu açmıştım.tekrar açıyorum kusura bakmayın.17 yaşındayım.1.50 boyum var.artık boyumun kısa olmasını o kadar kafama takıyorum ki anlatamam.bir saattir ağlıyorum, boyumu düşünüyorum.annem kızdı."allah sana öyle bi dert vericekki boyunun kısalığını unutucaksın"dedi.iyice moralim bozuldu.ben isyan etmek istemiyorum.çok şükür sağlığım yerimde.ama boyum kısa olduğu için kendimi hep diğer insanlardan bir adım geride gibi hissediyorum.tamamen psikolojim bozuldu.diğer kızlar normal,ben anormalmişim hastaymışım gibi geliyo.offf tekrar söylüyorum, isyan etmek istemiyorum ben.Allah başka dert vermesin.ama bıktım artık çevremdekilerin boyumu hep dalga konusu etmesinden.kendimi milletin yanında cüce gibi hissediyorum.çok zayıf olsam 10 yaşında çocuk gibi duruyorum.biraz kilo alsam bodur şişman duruyorum.şimdi herkes topuklu giy felan diyecek ama topuklu vücudun biçimini değiştirmiyoki.kalçamın altndan dizime kadar olan kısım 1 karış yaa..topuklu giyince bu düzelmiyoki? sadece biraz yüksek gözüküyorum.ahhh 1.58 olsam yeter bana.ama bu yaştan sonra o kadar uzamam çoooook zor.3 yıldır aynı boydayım.biliyorum çoğunuz kızacaksınız bana ama ne yapayım, çok bunaldım, buraya yazmak geldi içimden.pazartesi günü endokrinoloji uzmanına gidicem.inşallah az da olsa uzamam için bi çare bulurlar.lütfen benim için dua edin :(

ben 18 yaşındayım 1.50 boyum. aynıyız yani. bu kadar da kafana takma. ve biz sadece diğerlerinden biraz daha miniğiz. ama inan insanların çoğu boyundan çok senin konuşmanla,mimiklerinle ve güzelliğinle ilgileniyor. bana kalırsada boy bunların önüne geçmiyor.

Canım boşver boyu dicem ama benimde boyum 1.50 küsür ve 1.90 boyunda biri evlenme teklif etti ben de bu yüzden istemiyorum :27:
1.70-1.80 arası tam bize göre sonuçta erkeğin kadından uzunu makbul :9:
Ayrıca lütfen şu videoyu izle [video=youtube;EzqnYJeCL4w]http://www.youtube.com/watch?v=EzqnYJeCL4w[/video]

Son düzenleme:
merhaba.bi kez daha boyumla ilgili konu açmıştım.tekrar açıyorum kusura bakmayın.17 yaşındayım.1.50 boyum var.artık boyumun kısa olmasını o kadar kafama takıyorum ki anlatamam.bir saattir ağlıyorum, boyumu düşünüyorum.annem kızdı."allah sana öyle bi dert vericekki boyunun kısalığını unutucaksın"dedi.iyice moralim bozuldu.ben isyan etmek istemiyorum.çok şükür sağlığım yerimde.ama boyum kısa olduğu için kendimi hep diğer insanlardan bir adım geride gibi hissediyorum.tamamen psikolojim bozuldu.diğer kızlar normal,ben anormalmişim hastaymışım gibi geliyo.offf tekrar söylüyorum, isyan etmek istemiyorum ben.allah başka dert vermesin.ama bıktım artık çevremdekilerin boyumu hep dalga konusu etmesinden.kendimi milletin yanında cüce gibi hissediyorum.çok zayıf olsam 10 yaşında çocuk gibi duruyorum.biraz kilo alsam bodur şişman duruyorum.şimdi herkes topuklu giy felan diyecek ama topuklu vücudun biçimini değiştirmiyoki.kalçamın altndan dizime kadar olan kısım 1 karış yaa..topuklu giyince bu düzelmiyoki? Sadece biraz yüksek gözüküyorum.ahhh 1.58 olsam yeter bana.ama bu yaştan sonra o kadar uzamam çoooook zor.3 yıldır aynı boydayım.biliyorum çoğunuz kızacaksınız bana ama ne yapayım, çok bunaldım, buraya yazmak geldi içimden.pazartesi günü endokrinoloji uzmanına gidicem.inşallah az da olsa uzamam için bi çare bulurlar.lütfen benim için dua edin :(

canım boy uzamasının 20 yaşına kadar yolu var kardeşimde öyleydi şimdi beni geçti valla 1.85 oldu ablasının bitanesi.üzülme canım benim egzersiz yap sürekli barfix yap

özelden yazamıyorum canım. yeni oldugum için. kilom 55 ama dahada kilo almaya başladım:43:

Canım boşver boyu dicem ama benimde boyum 1.50 küsür ve 1.90 boyunda biri evlenme teklif etti ben de bu yüzden istemiyorum :27:
1.70-1.80 arası tam bize göre sonuçta erkeğin kadından uzunu makbul :9:
Ayrıca lütfen şu videoyu izle [video=youtube;EzqnYJeCL4w]http://www.youtube.com/watch?v=EzqnYJeCL4w[/video]

bence de :)......

Back
X