İnsanı komplekse sokan da bu zaten, boyunun uzun olması kendi elindeymis gibi ya da uzun boylu olmanın ayrıcalık oldugunu düsünüp kendini farklı gören insanlar var. Herkes böyle demiyorum ama böyleleri de hayli fazla benim gördügüm kadarıyla..
Bak kardesim boy, göz rengi sac tonu bilmem ne..
Hic birsey bizlerin elinde degildir. Uzun olmussun, kısa olmussun ne degisicek?
Manken mi olmak istedin, ya da basketbolcu? 1.80 olmak istiyorum desen anlıycam da,
Ha 3-5 cm fazla ha eksik, ne degisicek..
Benim kuzenim de 1.55, 1.60 olayım yeter der babasının, amcalarının, halalarının boyları uzun, kuzenlerinin de öyle, hatta yengeleri kısadır yani bu insanın elinde degil ki, isyerimizde boyu 1.75 olan bir bayan vardı esi de 1.80 mis, kızının boyu 1.60 :) boyu 1.60 olan birine sorsan o da der 1.65 olsaydım yeterdi, 1.65' te 1.70 olmak ister. İnsanoglu böyledir iste, hic elindekileri görmez hep olmayanları ister, hep bir fazlasını görür.
Kimisi der gözlerim renkli olsaydı metin sentürkü bilirsin oda keske gözlerim görseydi der..
Önemli olan elindekinin kıymetini bilmektir.
Halimize her zaman sükretmeliyiz ne insanlar var biz boy boy derken, hic ayaga kalkamamıs, kendi ihtiyacını karsılayamayan, iki ayagım olsaydı ya da iki ayagımın üzerinde durabilseydim diyen nice insanlar var.