Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm arkadaşlar internette sıkça karşılaştığım boy uzatıcı taban dikkatimi çekiyor ama faydalımıdır değilmidir bilmiyorm hep polis olmayı istemiştimm ama boydan dolayı giremedim varsa kullanan faydasını gören arkadaşlardan yardım bekliyorum
slm arkadaşlar internette sıkça karşılaştığım boy uzatıcı taban dikkatimi çekiyor ama faydalımıdır değilmidir bilmiyorm hep polis olmayı istemiştimm ama boydan dolayı giremedim varsa kullanan faydasını gören arkadaşlardan yardım bekliyorum
canım sanmıyorum.boy uzatma amelıyatları dısındakıler bos.boy bırazda genetık.aıleden gelıyo.bosuna para verme derım...bende kısa boyluyum boyum 160 ama keske 5santım uzasaydım.yenı 18e gırdım ama olmadı.o kadar ılac kullandım bıtkılerle karısım yaptırdım ama olmadı psıkolojım alt ust oldu bu boy meselesı yuzunden
vala şey aldım kizlar spor ayakkabının içine konan silikon tarzı rahat bişi var şimdilik onla idare ediyorm binm bymda
1,56 olsn ya allah bukadarının nasip görmş demekki seviyorm kendimi :82: