- 5 Ekim 2020
- 14.053
- 38.035
- 548
- 36
- Konu Sahibi fataldanger
-
Keşke ergenlik çağında basketbol oynasaydım. O zaman boyum kesin uzardı. Küçücük kaldım. Boyumdan çok utanıyorum biliyor musunuz? 1.59 boyundayım. Bir de vücut proporsiyonum iyi değil. Bacaklarım üst tarafa göre kısa duruyor. Halbuki bacak boyunun gövde boyundan daha uzun olması estetik durur. Bu durum beni çok üzüyor inanın.
misafirliğe gittiğimizde? kendim terliğimi götürsem komik olmaz mı?
Her avm de vardır sen hangi semtte oturuyorsun ?Ankarada hangi mağazalarda vardır bu ayakkabılardan? Yarın gideyim.
Geçen bir yere giderken götürecektim. Annemler "öyle olur mu ayıp olur, onlar terlik verir sana" diye aldırmadılar yanımaMisafirliğe gittiğinde terlik götürmen gerekiyor zaten
ankara çankayaHer avm de vardır sen hangi semtte oturuyorsun ?
Bizde de terlik yada patik alınır misafirliğe giderkenGeçen bir yere giderken götürecektim. Annemler "öyle olur mu ayıp olur, onlar terlik verir sana" diye aldırmadılar yanıma
Geçen bir yere giderken götürecektim. Annemler "öyle olur mu ayıp olur, onlar terlik verir sana" diye aldırmadılar yanıma
Ben de 1.60 boyundayım 52 kg, ergenlikte basketbol, voleybol oynamayı çok istedim boyumu uzatmak için ama olmadı bazı sebeplerden dolayı. Kendimi seviyorum boyumun kısa olmasını kusur olarak görmüyorum ayrıca yüzmek de boy uzatıyor yaşınız kaç, insan 25 yaşına kadar uzayabiliyormuş bilimsel araştırmalara göre. Kaç kilosunuz kg fazlalığı da bazen orantısız gösterebiliyor. Bence kadınlar için 1.59 civarı gayet normal, ortalama diye düşünüyorum. Spor yapıp istediğiniz bölgeleri inceltip, şekillendirip, kas yapabilirsiniz mesela, böylece kendinizi daha çok beğenirsiniz belki. Herkesin kendi vücudunda beğenmediği bölgeleri, kusurları olduğunu düşünüyorum önemli olan bunlarla barışık olman. Benim de bana göre bacaklarımın alt baldır kısmı kalın gibi geçen yaz egzersizler yaptım 2 cm kadar incelttim ve kas yaptım çok hoşuma gittiArkadaşlar bu ameliyat hakkında bilgisi olan var mı? Türkiye'de yapılıyor mu ve riskleri var mı acaba?
yani ortalamanın altındayımBizde de terlik yada patik alınır misafirliğe giderken
Boyunuz gayet normal 2000 sonrasi doğanlar biraz ortalamayı yükseltti ama yine de 161 Türkiye ortalaması
bunu bilmiyordum. bilsem 25 yaşına kadar bu boyu uzatmak için neler neler yapardım...Ben de 1.60 boyundayım 52 kg, ergenlikte basketbol, voleybol oynamayı çok istedim boyumu uzatmak için ama olmadı bazı sebeplerden dolayı. Kendimi seviyorum boyumun kısa olmasını kusur olarak görmüyorum ayrıca yüzmek de boy uzatıyor yaşınız kaç, insan 25 yaşına kadar uzayabiliyormuş bilimsel araştırmalara göre. Kaç kilosunuz kg fazlalığı da bazen orantısız gösterebiliyor. Bence kadınlar için 1.59 civarı gayet normal, ortalama diye düşünüyorum. Spor yapıp istediğiniz bölgeleri inceltip, şekillendirip, kas yapabilirsiniz mesela, böylece kendinizi daha çok beğenirsiniz belki. Herkesin kendi vücudunda beğenmediği bölgeleri, kusurları olduğunu düşünüyorum önemli olan bunlarla barışık olman. Benim de bana göre bacaklarımın alt baldır kısmı kalın gibi geçen yaz egzersizler yaptım 2 cm kadar incelttim ve kas yaptım çok hoşuma gittidaha sonra tekrar yapmayı düşünüyorum biraz daha inceltmek için.
Dediğim gibi 2000 sonrası doğanlar bu ortalamayı yükseltti önceki senelerde 158 diyani ortalamanın altındayım
Ben enerjisi yüksek auralı bir insan değilim. Nasıl olabilirim bunun bir yolu var mıdır? Yoksa insan mizacına ters davranamaz mı?Dediğim gibi 2000 sonrası doğanlar bu ortalamayı yükseltti önceki senelerde 158 di
Boydan ziyade kilo orantısı ve enerji önemli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?