- Konu Sahibi angel_angel
-
boy uzatma (kemik uzatma) ameliyatları tek bacak kısalıklarında yada boyu 1.50 cm altında olanlara yapılıyor
benim bir bacağım diğerinden kısaydı kemik uzatma ameliyatı oldum.
çok zahmetli bi süreç bacağının bir tarafından girip diğer tarafından çıkan ilizarov isminde teller takılıyor
bu tellerdeki vidaları günde 4 defa gevşeterek sen uzatıyosun aslında bacağı
her vida gevşetmede 0.25 mm uzuyor yani çok uzun bi sürece yayılı
benim tek bacağımda 4 cm kısalık için 8 ay tedavi süresi sürdü.
zorunlu olmasam asla yaptırmazdım ameliyatı
hiç kolay bi ameliyat değil çok ayrıntısı var
soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım..
ameliyatın riskleri olabilir düşüncesiyle ameliyat olmaya cesaret edemedim.2 aydır jimexy growt formula diye bi boy uzatma ürünü kullanıyorum..şimdilik 2 cm uzadım.7 ay daha kullanııcam.sonuçlarını yazarım.a.s.
Boy uzatma operasyonları çok riskli .Tv de görmüştüm , bir kadın bu nedenle yürüyemiyordu yani sakat kalmıştı .Çok gereksiz ve tehlikeli buluyorum .
böyle bi ürün var canım:1shok: yan etkileri filan yokmu? çok şaşırdım
walla bende şaşırmıştım ilk duyduğumda rusya da halamın kızı kullanmıştı geçen sene.. 12-13cm uzattı boyunu.. sonra ben duyunca geri kalırmıyım:) zıpladım hemen.. ayda bir ölçüyorum. 1.64 ten 1.68 e yaklaştım.. 1.75 falan olsam daha ne istiim.. yüzmeyede başlıycam bakalım.. iyi diyorlar yüzmede..
walla bende şaşırmıştım ilk duyduğumda rusya da halamın kızı kullanmıştı geçen sene.. 12-13cm uzattı boyunu.. sonra ben duyunca geri kalırmıyım:) zıpladım hemen.. ayda bir ölçüyorum. 1.64 ten 1.68 e yaklaştım.. 1.75 falan olsam daha ne istiim.. yüzmeyede başlıycam bakalım.. iyi diyorlar yüzmede..
ameliyatın riskleri olabilir düşüncesiyle ameliyat olmaya cesaret edemedim.2 aydır jimexy growt formula diye bi boy uzatma ürünü kullanıyorum..şimdilik 2 cm uzadım.7 ay daha kullanııcam.sonuçlarını yazarım.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?