Boy uzatma ameliyatları

boy uzatma ameliyatları genelde çok kısa yada cüceğe varan boy kısalıklarında yapılıyo 5 ile 15 cm kadar uzatılıyo ameliyat sonrası bir 6 aylk dönemde yürümenizden hareketlerinize kadar çok kısıtlı çok başarılı ameliyatlar yapılıyo ve kesin sonuşlar alınıyo ülkemizde yapan dr un adını unuttum ama çok başarıl biriymiş keyfi değil gerçekten ihtiyacı olanlara yapılıyo hem de bu dr üniversite hastanesindeydi ama o da aklımda kalmadı yani maddi açıdan da iyi olyo yanlış bilgi vermek istemem ama vucuda göre kolları da ayarlıyolarrmış pek yardımcı olamadım sanırım ama başka bilgi hatırlarsam yazarım

april peki o doktorun kim olduğunu hatırlarsan çok iyi olur:) bilgisi olanlar ltfen yazmaktan çekinmeyin ve bu ameliyatı düşünenler benmle özelden msj atabilirler daha ayrıntılı konuşma fırsatı olur

boy uzatma (kemik uzatma) ameliyatları tek bacak kısalıklarında yada boyu 1.50 cm altında olanlara yapılıyor
benim bir bacağım diğerinden kısaydı kemik uzatma ameliyatı oldum.
çok zahmetli bi süreç bacağının bir tarafından girip diğer tarafından çıkan ilizarov isminde teller takılıyor
bu tellerdeki vidaları günde 4 defa gevşeterek sen uzatıyosun aslında bacağı
her vida gevşetmede 0.25 mm uzuyor yani çok uzun bi sürece yayılı
benim tek bacağımda 4 cm kısalık için 8 ay tedavi süresi sürdü.
zorunlu olmasam asla yaptırmazdım ameliyatı
hiç kolay bi ameliyat değil çok ayrıntısı var
soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım..

cok gecmis olsun canim,Allah sagliklr versin,,,,,,,,
bencede arkadas gibi gercekten bi zorunlulugunuz yoksa yaptirmayin,,
ugrasmayin oranizla,buranizla
kendinizle barisik olun biraz,,,,,,,,,a.s.

ameliyatın riskleri olabilir düşüncesiyle ameliyat olmaya cesaret edemedim.2 aydır jimexy growt formula diye bi boy uzatma ürünü kullanıyorum..şimdilik 2 cm uzadım.7 ay daha kullanııcam.sonuçlarını yazarım.a.s.

böyle bi ürün var canım:1shok: yan etkileri filan yokmu? çok şaşırdım

Boy uzatma operasyonları çok riskli .Tv de görmüştüm , bir kadın bu nedenle yürüyemiyordu yani sakat kalmıştı .Çok gereksiz ve tehlikeli buluyorum .

Boy uzatma operasyonları çok riskli .Tv de görmüştüm , bir kadın bu nedenle yürüyemiyordu yani sakat kalmıştı .Çok gereksiz ve tehlikeli buluyorum .

evet,boyle bi program bende izlemistim ablam gibia.s.banada cok gereksiz geliyo.........
tekrar soyluyorum ,kendinizle barisik olun lutfen....

önce bacak kemiğinizi kırcaklar wida fln koycaklar kemik kendini tamamlamaya çalışcak..yani kemikler maximum 3-4 cm uzayacak ...bacaklarınızda bunun izleri kalacak ...genelde cüceler için kullanılan bir yöntem.. eğer sağlık probleminz yoksa sadece komplekslerinz için yaptırcaksınz yaptrmaın derim :S:1no2: çok korkunççç:1shok:benneyaptımki arkadaşın dediği gibi sakat kalma durumuda war...kıyafetlerle we ayakkabılarla boy olayını çözebilirsinz

böyle bi ürün var canım:1shok: yan etkileri filan yokmu? çok şaşırdım

walla bende şaşırmıştım ilk duyduğumda rusya da halamın kızı kullanmıştı geçen sene.. 12-13cm uzattı boyunu.. sonra ben duyunca geri kalırmıyım:) zıpladım hemen.. ayda bir ölçüyorum. 1.64 ten 1.68 e yaklaştım.. 1.75 falan olsam daha ne istiim.. yüzmeyede başlıycam bakalım.. iyi diyorlar yüzmede..

Kusura bakma ama seni çok ayıpladım.
Dalga geçer gibi yazmışsın boyunu.
Ben 1.70 boyundayım, azıcık topuklu ayakkabı giyince deve gibi oluyorum diğer insanlara bakarak.
Ben boyumu tr. standartlarına göre çok iyi buluyorum.
Buraya bu konuyu açan yada konuya yazan arkadaşların eminim sorunu daha önemlidir ve sen böyle ciddi bir konuda, boyum şu kadar bu kadar diyosun ve demekle kalmayıp uzatmak istediğini yzmışsın.
Bence sen durup dururken başına iş açmak istiyorsun.
Bu kullandığın ürünün çok riskli bişey olduğunu düşünüyorum.
İleriki zamanlarda bu ürünün yan etkileri çıkınca çok pişman olacaksın.
Biraz düşün oturup da, ilerde birkaç cm uzayacağım diye kullandığın şey seni yada bir kısmını tamamen yok edebilir.
Senin adına çok üzüldüm...

canim nasil bi sey bu kullandigin? nerden aldin? fiyati ne kadar? ne kadar sonra uzama oldu sende? bi de kac yasindasin?

peki biz nerden bulabiliriz siz nerden buldunuz

bu ameliyetların çok riskli olduğunu doktorlar bile söylüyor zaten ve çoğu doktor yapmıyor çok gerek olmadıkça yapılması taraftarı asla değilim.ilaçda asla içmem sonradan kesin bir yan etkisi çıkar kızlar kullanmayın böle şeyler bende kimi diye bir ürün duydum hatta bu sitede reklamı vardı orda gördüm japon ürünü galiba ayakkabının tabanına koyuluyormuş boy uzuyormuş bu nası bişey hala anlayamadım bunun ne gibi zararı olur kızlar sizce

canım ürün hakkında bize biraz bilgi verirmisin..nasıl temin ettin ,fiyatı ,biz bulabilirmiyiz,bide yaşını yazarsan yardımcı olmuş olursun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…