W
wowo
Ziyaretçi
- Konu Sahibi angel_angel
-
Arkadaslar, bende cok sasirdim ilk duydugumda ama gercekten de boyle bir urun varmis. %100 dogal diyorlar ve de uzatmayi garanti ediyormus. Ilgilenenler icin web sitesi
Jmexy Grow Taller Formula %100 guarantee
yok cnm bu yalan dolanmış sadece para amaçlı hiçbir etkiis olmayan bir ürünmüş kullananlarda 1 cm bile uzama olmamış sakın alma
evet öyle dior ama yalan kaç kişi kullandı ve öyle ucuz bişeyde deil euroyla satılıyo aylık aylık 12 aylığı mı ney yanlş hatırlamıyorsam 1milyar küsür düşünün sakın kanmayın böyle şeylere arkadaşlar
arkadaşlar bu konuda çok fazla araştırma ve denemem oldu. Herhangi bir ürün veya ameliyat düşünmeden önce yapılması gereken bi test var bu test film cekilerek yapılıyor ancak adını hatırlamıyorum kemik uçlarının açık olup olmadığını öğrenmeniz lazım.
Ben gerçekten kısa boylu bir insanım ilizarov ameliyatını yapan bir doktorla görüştüm. Doktor ölçümleri yaptı felan. Bu olayın 2 yöntemi var biri motorlu çivi biri normal klasik ilizarov. Motorlu çivi herkese uygulanmıyor. Kemiğinizin belli bir kalınlıkta olmas gerekiyor kemigin içine bir çivi koyuluyor ve uzama sağlanıyor ancak o aparat orda kalıyor ömrünüz boyunca. Diğeri kemiği kırıp içine çakılan çivi yani ilizarov.
Bu ameliyatı olduktan sonra 3 aylık bir süreçte koltuk degnegi yardımıyla yürüyebiliyorsunuz. 3 ay sonunda 4 aylık bir iyileşme süresi var. Bu arada çivi ayagınızdan cıkıyor ancak yine koltuk degnegiyle yürüyorsunuz iyileşmesi birazda vücudunuza bağlı. Bu süreç uzayadabiliyor kısaladabiliyor.
Ameliyatın yanı sıra piyasada kimi diye bir ürün var. Taban gibi bir şey. Ayakkabının içine koyup onla yürüyorsunuz bir süre. Ancak bir faydası yok canınız yansa bile. Uzamax diye bir toz karısım var oda yaşınız ne olursa olsun uzamayı garanti ediyor ancak hiçbir faydası yok. Kemik uçlarınız kapalıysa uzama sağlanamıyor. Bir çok spor merkezinde programlar düzenleniyor ancak onlarda sadece dik durmayı sağlıyor.
Ben ameliyat için gün bile almıştım. Hatta istanbulda ev bile kiralamıştım bu iş için. Ancak ameliyat olan bir kaç kişiyle görüştüm evet boylarının uzamasından dolayı mutlular ancak yaşanan süreç ciddi sosyal çöküntülere sebep olmuş. Sonrasında bir doktorla daha görüştüm oda bana şöyle bir riskten söz etti. Bacakta kalan bir aparatif sözkonusu ve bu esnek birşey değil bilgiğiniz demir gibi bir şey. Dolayısıyla en ufak darbede kırık oluşumuna sebep olacak bir olayda kemik kırılıyor ve o aparatta tabiki sabit kalmadığından geri dönüşü olmayan bir kayba neden oluyor. Sağlam bacağınızdan boy uzatmak ugruna vazgeciyorsunuz. Başlarda inanmadım ameliyatımı yapacak doktorumla görüştüm oda yalanladı sonra yengem hemşire onla görüştüm böyle böyle diye oda bunun doğru olabileceğini söyledi bir araştırayım dedi ve sonuç gerçekten bacagımı kaybetmem olabilirdi. Vazgeçtim. Allah başka dert vermesin boyumda birazcık kısa olsun dedim. Öyle insanlar varki yürüyemiyor, hiç yürüyememiş azıcık estetik bir görüntü için değmez dedim ve vazgeçtim düşünen arkadaşlar br kez daha düşünün derim.
dr la görüştüğümde ilk önce riskleri sıralamaya başladı zaten..
bu ameliyatlar hakkında o kadar çok yazı okudum ki..
kaldıki dr um zaten nette olmayan pek çok şey anlattı. risklerini biliyorum ama işte...
açıkçası benim takıldığım nokta yatış süresi ve izler...
her attığım adımda aklıma geliyor (merdiven çıkarken, otururken, diş fırçalarken.......vs)
şimdi iki bacağımı kullanamasaydım ne yapardım diye düşünüp duruyorum...
verilmesi o kadar zor bir karar ki,,,
sanırım o yüzden dr bu ameliyatı yapan insanlarla konuş dedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?