- 28 Nisan 2020
- 469
- 155
- 18
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ameliyati cok araştırdım olan insanlarla konuştum. Sağlığına dönen benim boymda bir kızla konuştum suan 1.60 oldu. Ama çok sıkıntılı bir surec olduğunu soledi ama o da benim kdar takan bir insanmış. Degermi değer dedi. Ciddi ciddi düşünüyordum amieluati ama suan corona girdi. Belki diğer yaza.Ameliyat var bidiğim kadarıyla ama o da hemen yüreyemezsiniz eziyet hale gelir sizin için.. Topuklu giyebilrsnz :)
Kendimle barışmaya çalışmak ilk kuralım olmali özgüven kazanmam lazım haklısınız oncelikleValla kısa kadınları ben çok beğeniyorum. Çıtı pıtı oluyorlar. Giy güzel topuklu ayakkabıları, güzel güzel elbiseler. Eşimin akrabaları hep senin boyunda. Çok beğeniyorum. Gayet de havalılar.
Nasil da eminsiniz özellikle belitttigimden halbuki sadece kendi konuma odaklandım için ole yazıp geçmişim neyse onyargilarinizla basbasa kalinonu özellikle belirtmiş boydan ciddi sorunları yoktur diye umuyorum.
Ya bakma sen. Bak ben uzunum. Yani içanadoludayım. Kısa etek giyemiyorum. Bütün güzel elbiseler de kısa geliyor. Etekler hep kısa geliyor. Bi arkadaşım var yine sen boyunda. O beğendiğim elbiseleri düşman çatlatır gibi giyip güzel de topuklu ayakkabı. Çok tatlı ya kıskanıyorumKendimle barışmaya çalışmak ilk kuralım olmali özgüven kazanmam lazım haklısınız oncelikle
Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama çok takıntılısınız mesela ben de 162 boyundyım kendimi kısa görüyorum ama Abartılacak bi durum yok bmceAmeliyati cok araştırdım olan insanlarla konuştum. Sağlığına dönen benim boymda bir kızla konuştum suan 1.60 oldu. Ama çok sıkıntılı bir surec olduğunu soledi ama o da benim kdar takan bir insanmış. Degermi değer dedi. Ciddi ciddi düşünüyordum amieluati ama suan corona girdi. Belki diğer yaza.
Sizde çok tatlısınız yazmis sekliniz ozguveni iz takdire şayan kalitenizi belli ediyor... Haklısınız belkide bu sekilde bakmam lazım.Ya bakma sen. Bak ben uzunum. Yani içanadoludayım. Kısa etek giyemiyorum. Bütün güzel elbiseler de kısa geliyor. Etekler hep kısa geliyor. Bi arkadaşım var yine sen boyunda. O beğendiğim elbiseleri düşman çatlatır gibi giyip güzel de topuklu ayakkabı. Çok tatlı ya kıskanıyorum
1.62 olmak için neler vermezdim. Cok isterdim inanın. Bi hayal belki ama hayatım boyunca çok istedim söyle 1.60 olayım.Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama çok takıntılısınız mesela ben de 162 boyundyım kendimi kısa görüyorum ama Abartılacak bi durum yok bmce
Benim etrafımda senin gibi çok kız var. Hepsi gayet özgüvenli. İlk seni duydum kısayım diye bu denli üzülen. Ameliyat falan sakın düşünme. Bence bunu avantaja çevir. Ben de isterdim istediğimi giymek. Ama maalesefSizde çok tatlısınız yazmis sekliniz ozguveni iz takdire şayan kalitenizi belli ediyor... Haklısınız belkide bu sekilde bakmam lazım.
Bi kuzenim var. Boyu 1.88 ve de iri kemikli erkek gibi ve hiç bir erkek yaklaşmıyor. Travesti sananlar var. o da 1.53 olmak için nelerini vermezdi.1.62 olmak için neler vermezdim. Cok isterdim inanın. Bi hayal belki ama hayatım boyunca çok istedim söyle 1.60 olayım.
Hayir kemikleri kırıyorlar sonrasında uzun bir zaman kemik kaynamasi bekleniyor, aleti vat her gün 1 mm çeviriyorsun. 50 60 milyar arası bir fiyatı vatAmeliyatı nasıl oluyormuş ki? Ek bir parça mı ilave ediyorlar![]()
Yorumunuz için teşekkür ederim.Sağlık yerinde olsun gerisi çok önemli değil bence ama madem öyle daha mutlu olacaksınız denemeye değer. Çook zor ama imkansız değil. Neden olmasın duanın gücüne bende inanıyorum.
Sanırım bacak kısmına ek eklem ilave ediyorlar.Ameliyatı nasıl oluyormuş ki? Ek bir parça mı ilave ediyorlar![]()
Hayir kemikleri kırıyorlar sonrasında uzun bir zaman kemik kaynamasi bekleniyor, aleti vat her gün 1 mm çeviriyorsun. 50 60 milyar arası bir fiyatı vat
Ay düşünemedim ya sakat kalsa insan ya kaynamasaSanırım bacak kısmına ek eklem ilave ediyorlar.
Haberlerde çıkmıştı bir genç çocuk bu ameliyattan yaptırmıştı ve sakat kalmıştıAy düşünemedim ya sakat kalsa insan ya kaynamasa![]()
Evet bu tür riskleri var kaynamayabiliyor kemiklerAy düşünemedim ya sakat kalsa insan ya kaynamasa![]()
Haberlerde çıkmıştı bir genç çocuk bu ameliyattan yaptırmıştı ve sakat kalmıştı![]()
Siz ne yapın biliyor musunuz konu sahibi, online siteleri açın şimdi 10 ve üzeri topuklu bir şeyler ısmarlayın kendinize dolgu topuklular hem rahatta oluyorEvet bu tür riskleri var kaynamayabiliyor kemikler