• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy uzatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kdar cok saptiriyorsunuz... Boyumu uzatacak olan da ölüyü diriltecek olan da Allah tartışma yaratmak isteliyorum zihinleriniz farklı çalışıyor mantikli yorumlara her daim varım ama saçma yorumlara asla
🙂Öpüyorum sizi. Yazmayın yormayın güzrl ellerinizi.
Mantıktan bahsediyorsanız boy konusunda da aynı mantığı göstermenizi öneririm. Mantıksız bir insandan mantık önerisi komik oluyor
zira o üye daha mantıklı yazıyor. Ha 30dan sonra boyunuz uzamış ha ölü dirilmiş. Bir gıdım fark yok.

Bu yastan sinra kemik boyunuz uzamaz. Ama pilates ya da yoga gibi esneme sporlariyla kaslarinizi 1-2 cm uzatmak mümkün. Bir de eğer o bacak ya da x bacak sıkıntınız varsa bunları gidermeniz de sizi olduğunuzdan uzun gösterir. Bir de kilo fazlaniz varsa verin zayif olmak daha ince gösterir.

Mantıktan bahsediyorsanız boy konusunda da aynı mantığı göstermenizi öneririm. Mantıksız bir insandan mantık önerisi komik oluyor
zira o üye daha mantıklı yazıyor. Ha 30dan sonra boyunuz uzamış ha ölü dirilmiş. Bir gıdım fark yok.
Fikriniz bu sekilde saygı duyuyorum yazmayın bu forma benim konuma ilginizi çeken konulara yazın kendinize çok iyi bakın
🙂

Allahin duasi mucize yaratmaz. Ölüyü de diriltin madem oldu olacak.

Aslinda oluyu diriltmek bile olabilir yani, kalp krizi gibi bir durumda mesela da,
boyun oluru yok :confused:

konu sahibi olumlu yorum yapayim size,
bu konuda boy uzatma ameliyatini arastirabilirsiniz belki, yasiniz nedeniyle o bile olmayabilir bilemiyorum, ama danisilabilir doktora.

Ne kdar cok saptiriyorsunuz... Boyumu uzatacak olan da ölüyü diriltecek olan da Allah tartışma yaratmak isteliyorum zihinleriniz farklı çalışıyor mantikli yorumlara her daim varım ama saçma yorumlara asla
🙂Öpüyorum sizi. Yazmayın yormayın güzrl ellerinizi.
Halbuki o kadar mantikli bir konu acmistiniz valla dogru :KK66:boyle konuya boyle yorum
Gorusuruz 😘

Aslinda oluyu diriltmek bile olabilir yani, kalp krizi gibi bir durumda mesela da,
boyun oluru yok :confused:

konu sahibi olumlu yorum yapayim size,
bu konuda boy uzatma ameliyatini arastirabilirsiniz belki, yasiniz nedeniyle o bile olmayabilir bilemiyorum, ama danisilabilir doktora.
Avrupa yakasi dizisinde Burhan bir ara depresyona girmisti boyuyla ilgili. Aklima o geldi.

Arkadaşım sırf insanlar dalga geçiyor diye boy mu uzatmak istiyorsun?
İnsanlar herşeye bir kulp takar.ben uzun boyluyum.bana da sacma sapan konusanlar oldu.ne yapalım yani onlar konusuyor diye?sen takıntı yapmışsın.boyun cok da kısa degil giyersin topukluyu oldu bitti

Bu boy işi genetik ve çevresel faktörler
Bizim işyerinde bir kız var ben 170im topuklu giyince 175 oluyorum servisten inince kız minicik kaliyor yanımda spor ayakkabilariyla gayet rahat evli çoluk çocuk sahibi yani takmayın kafanıza sağlık sorununuz olsa dahaki iyiydi

Ne kadar takmışsınız kafanıza ya. Ne güzel işte stiletto giyersiniz hep. Oldunuz 1.60
Uzun boyluların da başka dertleri var merak etmeyin, onlar da hallerinden memnun değil.

Ayrıca siz 30 yaşında bir kadınsınız. Bu kadar korkmayın kadın kelimesinden. :işsiz:

Kiz ve kadın kelimesine neden bu kadar takildiniz anlamadim. Bekar olduğum için o kelimeyi kullandım. Bayanım diyelim konumuz da o degil dediğim gibi tartışma başka yerlere cekme konularına cevap vermek istemiyorum sadece derdimi paylaştım ve güzel mantikli olumlu olumsuz yorum yapan herkese teşekkür ederim 🙂

Ameliyat var bidiğim kadarıyla ama o da hemen yüreyemezsiniz eziyet hale gelir sizin için.. Topuklu giyebilrsnz :)

Bu yastan sinra kemik boyunuz uzamaz. Ama pilates ya da yoga gibi esneme sporlariyla kaslarinizi 1-2 cm uzatmak mümkün. Bir de eğer o bacak ya da x bacak sıkıntınız varsa bunları gidermeniz de sizi olduğunuzdan uzun gösterir. Bir de kilo fazlaniz varsa verin zayif olmak daha ince gösterir.
Hayir bacaklarımda egrilik yok. Yoga ya başlayacağım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X