- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
Ben denedim işe yarıyoHer aksam aglamayla boyunuz uzarsa dunyada bir ilk olursunuz. Şu azminizi başka biseye gosterseniz aya çikardiniz heralde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben denedim işe yarıyoHer aksam aglamayla boyunuz uzarsa dunyada bir ilk olursunuz. Şu azminizi başka biseye gosterseniz aya çikardiniz heralde.
Mantıktan bahsediyorsanız boy konusunda da aynı mantığı göstermenizi öneririm. Mantıksız bir insandan mantık önerisi komik oluyorNe kdar cok saptiriyorsunuz... Boyumu uzatacak olan da ölüyü diriltecek olan da Allah tartışma yaratmak isteliyorum zihinleriniz farklı çalışıyor mantikli yorumlara her daim varım ama saçma yorumlara asla
Öpüyorum sizi. Yazmayın yormayın güzrl ellerinizi.
Sorunuza cevap vermekle kibarlık ettim herkes kendi karakterini yansıtır her yerde var sizin gibi kötü kalpli insanlar hayat bu dalga geçmeyin geçilecek konumlara düşersiniz Allah korusun
Fikriniz bu sekilde saygı duyuyorum yazmayın bu forma benim konuma ilginizi çeken konulara yazın kendinize çok iyi bakınMantıktan bahsediyorsanız boy konusunda da aynı mantığı göstermenizi öneririm. Mantıksız bir insandan mantık önerisi komik oluyor
zira o üye daha mantıklı yazıyor. Ha 30dan sonra boyunuz uzamış ha ölü dirilmiş. Bir gıdım fark yok.
Allahin duasi mucize yaratmaz. Ölüyü de diriltin madem oldu olacak.
Halbuki o kadar mantikli bir konu acmistiniz valla dogruNe kdar cok saptiriyorsunuz... Boyumu uzatacak olan da ölüyü diriltecek olan da Allah tartışma yaratmak isteliyorum zihinleriniz farklı çalışıyor mantikli yorumlara her daim varım ama saçma yorumlara asla
Öpüyorum sizi. Yazmayın yormayın güzrl ellerinizi.
Avrupa yakasi dizisinde Burhan bir ara depresyona girmisti boyuyla ilgili. Aklima o geldi.Aslinda oluyu diriltmek bile olabilir yani, kalp krizi gibi bir durumda mesela da,
boyun oluru yok
konu sahibi olumlu yorum yapayim size,
bu konuda boy uzatma ameliyatini arastirabilirsiniz belki, yasiniz nedeniyle o bile olmayabilir bilemiyorum, ama danisilabilir doktora.
Birine dert gelen diğerine gelmeyebilir... Allah sizi derde sıkıntıya üzülecek bir konuya düşürmesin amin.Halbuki o kadar mantikli bir konu acmistiniz valla dogruboyle konuya boyle yorum
Gorusuruz![]()
30 yaşında bir kızım mı?
Haklısınız cok şükürBirde çok kısa yani cücelik olsaydı şükredin bence
Hayir bacaklarımda egrilik yok. Yoga ya başlayacağım.Bu yastan sinra kemik boyunuz uzamaz. Ama pilates ya da yoga gibi esneme sporlariyla kaslarinizi 1-2 cm uzatmak mümkün. Bir de eğer o bacak ya da x bacak sıkıntınız varsa bunları gidermeniz de sizi olduğunuzdan uzun gösterir. Bir de kilo fazlaniz varsa verin zayif olmak daha ince gösterir.