Boy uzatma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrica tefriciye ile boy uzar demedim ben. Tefiricye ile Allah peygamberi yüzü suyu hürmetine sikintilari giderir dedim. Allah dilerse bu takıntılı alır dilerse insanlara ole gösterir dilerse uzatır. Ama içten edilen duayi asla geri çevirmez demek istedim. Solemek istediklerimi cok sığ bir şekilde degerlendirmememniz için açıklama yapıyorum. Zira yeterince eğitimli ve inançlı bir insanım ama benimde zaaflarm var.

Pilates duruş bozukluğunu düzeltiyor da anca 1-2 cm uzarsın. Bence kendinle barışmaya bak, değiştiremeyeceğin şeyleri kabullenmeyi öğrenirsen daha mutlu olursun. Tek başına bunu beceremezsen psikolojik destek alabilirsin.

Allah aşkına tek duayla olsa aşırı obezler yattığı yerden okur incelirdi, çok hastalar hemen iyileşirdi. Ben de dua edip beş santim kısalayım. Duayla neden kısalmasın ki bu mantıkla. Dualar iman gücünün de bir sınırı var. Boy uzama büyüme çağında olur, siz büyüme çağında değilsiniz. Bir uzman desteği alın, cidden ruh sağlığını iyi değil. Şu yazdıklarınızşa yaşınız da çelişiyor. Gerçekten mantıklı düşünemiyorsunuz.
Beni ruh sağlığımı yargılayacak kadar tanımıyorsunuz. Neyse sağlık olsun. Altta yazdığımı okuyabilirsiniz.sevgiyle

Beni ruh sağlığımı yargılayacak kadar tanımıyorsunuz. Neyse sağlık olsun. Altta yazdığımı okuyabilirsiniz.sevgiyle
Okudum aynı şeyi söylüyorum.
30 yaşında bir insan büyüme çağında olmadığını bilir uzamayı beklemez. Normal değil. Tuhaf.
Benim oğluma doktoru, buğday ruşeymi, badem ve bol yoğurt kefir tüketimini öneriyor uzaması için. Deneyim madem dualarla beraber kombo olur 30undan sonra büyüyen insan olarak kitaplara geçersiniz

Şaka değil mi ?
Öyle değilse formülü söylüyorum sabah aç karna balık yağı tüketin bir kaşık ve de spor yapın işe yarar.

Ki
Okudum aynı şeyi söylüyorum.
30 yaşında bir insan büyüme çağında olmadığını bilir uzamayı beklemez. Normal değil. Tuhaf.
Benim oğluma doktoru, buğday ruşeymi, badem ve bol yoğurt kefir tüketimini öneriyor uzaması için. Deneyim madem dualarla beraber kombo olur 30undan sonra büyüyen insan olarak kitaplara geçersiniz
İnsanların kitaplara geçecek mucizeleri vardır. Ama Allahla kul arasındadır benim olur yada olmaz Allah bana bu konuda dua etme aşkını vermiş. Sizde yarar yaramaz bilemem yada bende yarar yaramaz bilemem. Allah bilir...

Şaka değil mi ?
Öyle değilse formülü söylüyorum sabah aç karna balık yağı tüketin bir kaşık ve de spor yapın işe yarar.
Teşekkür ederim balık yağına başlayacağım keske saka olsaydı ama değil dediğim gibi insanları yargılamak kolay anlamak zor olani

Abartma ya
153 boy normal bir boy
Modanna,Shakira dünyada bir çok star o boylarda

Yaşadıklarımdan birazı sevgilimin eski sevgilisi benim için onu karı diye koluna takacaksin demişti. Bir akrabam senden için yüzü güzel ama boyu kısa dedim demişti. Bunun gibi can acıtıcı bir sürü şey. Ben artık bole görülsün istemiyorim ben canım acısın istemiyorim cok yoruldim. Ağladığım için psiolkjimin bozuk olduğunu düşünenler disarda o kdar kotu insanlar okdar psikopat insanlar var ki sen istediğin kdar ruh sağlığını koru.

Okuya okuya 3 metre olurmus
Tovbest,yaaa gulmeyeyim diyorum da gulunmeyecek gibi de degil yani
Ben uzayacagim demedim lütfen benimle dalga geçin ama Allahin duası ile dalga geçmeyin. Allah dilerse olur dilemezse olmaz. Ben burda sadece fikrimi paylaştım. Sizinde Allaha sığındığnz konular vardır. Bunlarla dalga geçmek Allahla dalga geçmek Türki haşa ben bunu yapamam.

Klavye delikanlılığı yapmasın bazı arkadaşlar bu konuya ilgi duyan olumlu olumsuz yorum yapacak insanlara açık konum diğerleri görmez geçer. Egolarını tatmin edecekleri yer burası değil malesef

Kendi değerinizi başkalarının hakkınızda düşündüğü şeyler üzerinden kurmayın siz de. Uzun olursunuz başka bir şeyinize laf ederler sonuç olarak insanlar laf eder yani o konuda yapabileceğiniz bir şey yok. Bu düşünme tarzıyla sürekli değişim halinde olmanız gerekir. Hiç sonu gelmeyecek çünkü.

1.60 en azindan 1.58
Tamam
images (11).webp

Ben uzayacagim demedim lütfen benimle dalga geçin ama Allahin duası ile dalga geçmeyin. Allah dilerse olur dilemezse olmaz. Ben burda sadece fikrimi paylaştım. Sizinde Allaha sığındığnz konular vardır. Bunlarla dalga geçmek Allahla dalga geçmek Türki haşa ben bunu yapamam.
Allahin duasi mucize yaratmaz. Ölüyü de diriltin madem oldu olacak.

Yaşadıklarımdan birazı sevgilimin eski sevgilisi benim için onu karı diye koluna takacaksin demişti. Bir akrabam senden için yüzü güzel ama boyu kısa dedim demişti. Bunun gibi can acıtıcı bir sürü şey. Ben artık bole görülsün istemiyorim ben canım acısın istemiyorim cok yoruldim. Ağladığım için psiolkjimin bozuk olduğunu düşünenler disarda o kdar kotu insanlar okdar psikopat insanlar var ki sen istediğin kdar ruh sağlığını koru.
Onlar kendilerine baksınlar. Benim boyum ortalamanın çok üstünde inan faydasını görmedim. Hayatım boyuncada hep büyük duruyosunlara maruz kaldım o yüzden Bence minyon olmanın kıymetini bilin ne yaşın belli olur nede çabuk çökersin eskilerin deyimiyle sen 40 yaşında 20 gösterirken onların, bizim vay halimize 😂

Allahin duasi mucize yaratmaz. Ölüyü de diriltin madem oldu olacak.
Ne kdar cok saptiriyorsunuz... Boyumu uzatacak olan da ölüyü diriltecek olan da Allah tartışma yaratmak isteliyorum zihinleriniz farklı çalışıyor mantikli yorumlara her daim varım ama saçma yorumlara asla
🙂Öpüyorum sizi. Yazmayın yormayın güzrl ellerinizi.

Onlar kendilerine baksınlar. Benim boyum ortalamanın çok üstünde inan faydasını görmedim. Hayatım boyuncada hep büyük duruyosunlara maruz kaldım o yüzden Bence minyon olmanın kıymetini bilin ne yaşın belli olur nede çabuk çökersin eskilerin deyimiyle sen 40 yaşında 20 gösterirken onların, bizim vay halimize 😂
Cansınız cok tatlısınız keske herkes sizin kadar güzel kalpli olsa...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X