S
sema..1907
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sema..1907
-
arkadaşlar bnm boyum cok kısa değil yaşıma göre normal ama ben daha da uzamak istiyorum.bu konuda bildikleriniz var mı? özellikle bitkilerden nasıl faydalanabilirm?Diğer yöntemleri de yazarsanız sevinirm.. teşekkürler..:uhm::uhm::1rolleyes:
GERÇEKTEN İŞE YARAMI ARKADAŞIM
BENDE OĞLUM ÇİN KULANIRIM.GERÇİ YAŞI DAHA UFAK AMA OLURYA ,İLERDE BÖYLE BİR SORUNLA KARŞILASIRSAKKK :)))) KENDİNE İYİ BAK..
canım yaşın kaç? ona göre bitkisel bi çözüm önerisinde bulunucam... a.s.
CANLARIM O ZAMAN HEMEN YAZAYIM... BEN DENEMEDIM AMA DENEYIP DE MEMNUN KALAN BIRINDEN ALDIM TARIFI...
50 gr.çemen
50 gr. günlük
50 gr. tane karabiber
200 gr. zeytinyagi
hepsi havanda dovulup cam siseye koyulur.2 hafta kadar guneste bekletilir.
ense kökünden kuyruk sokumuna kadar butun omurga bununla ovulur.
2 saat kadar bekletilip yýkanýr.omurgaya suruldukten sonra bir miktar guneslenmek gerekiyor.
Yalniz tabii cemenden dolayi koku fena oluyor, o yuzden dus sart... bir de kisin yapmak lazim ki, kokmasin insan... bu bitkiler sanirim saglikli omurga gelisimi icin destek sagliyor ergenlikte...
haydi kalin saglicakla... a.s.
Bende bu konuda uzun zaman cok arastirmalar yapmistim, malum bende kisa bpoyumdan hic memnun degildim... sen daha cok genc oldugun icin belki birsey fayda edebilir, bol bol balli süt ic derim, bol temiz havada ve günesli olan yerlerde bulun. bol bol ip atla, hareket et. Bol meyve sebze tüket.
Bu arada evet bunlari yaparak dev olamazsiniz, beli biraz yardimci olur ama genetik faktör cok büyük bir rol oynuyor, ben bir formül biliyorum ona göre boyunun ne kadar olacagini tahminen belli olur..
Baba boyu + anne boyu = ???? bu sayiyi 2 ye bölüyorsun o sayidan - 10 aldinmi kizlar icin ortalama boy + 10 yaptinmida oglanlar icin ortalama boy oluyor.
Ben kendimden misal vereyim:
Babam 176 cm + annem 160 cm = 336 336:2=168
benim icin ortalama boy 1,58 falan ( ben gerci 156 yim genc kizligimda spor yapmadigimdan kaynaklaniyor)
erkek kardesim ise 1,80 boyunda ve 18 yasinda
anlasilmayan bir konu varsa ben yardimci oluruma.s.
evet soylemek istedigim buydu :)
Ama bide Şu var arkadaşlar..Anne babanız kısa olsada eger dede babaanne anneanne filan uzunsa ve annenizdeki yada babanızdaki sakli durup kendini ortaya cikarmayan genler sizde ortaya cikabiliyo :) bu da bilimsel olarak kanıtlanmıştır..onlar sadece taşıyıcı sizde kullanıcı oluyosunuz gibi bi durum :)
örnek kendimi gosteriyim
Dedemin boyu 1.90'dı..(babamın babası)
Anne tarafım cok kısadır..
Babamın boyu 1.73 annemin boyu 1.57
benim boyum üstteki hesaplamaya gore 155 olmalı..Ancak boyum 1.75..
Spor yapan bi tip miyim ? Hiç işim olmadı ..Süt mü ? ergenlikde ve kücüklükte en nefret ettiğim şeydi..içince kusuyodum..Ama şimdi içiyorum 22 yaşındayım boyum uzasın diye degil tabi sadece kilo almak için..
plates diye bir spor var hepiniz duymussunuzdur..iste bu spor boy uzatiyormus ..burak kutun boyu 3 cm uzamis bu spor sayesinde..eger dogruysa 3 cm fena degil yani ..
plates diye bir spor var hepiniz duymussunuzdur..iste bu spor boy uzatiyormus ..burak kutun boyu 3 cm uzamis bu spor sayesinde..eger dogruysa 3 cm fena degil yani ..
canim bu sporu yaparak asil boyun oraya cikiyor, yani boyun uzamiyor, sadece kaslar tekrar harekete geciriliyor ve uyumuyorlar, yani ne derler sisiyorlar, bu yüzden hele bel kaslari hareket edidilgi icin, kaslar beldeki kemikleri yani omurga da daha dik durmaya basliyor, cünkü kaslar daha da dik olmaya basladigi icin. Uff nasil anlatcagimi sasirdim ama umarim ne demek istedigimi anlamissinizdir:Roflol:
ne yani bu ot mot beliri bir yaşa kadar uzatan boyu da mı uzatıyomuş saçma geliyo bana
yaad yanlış anlaıdm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?