Saç Rengi ve Saç Boyama Boya alerjisi

evill

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
16
0
286
Arkadaşlar yardimiza ihtiyacim var dün saclarimi actirdim boyattim ama alerji yapti butun gece kasintidan uyuyamadim sislik ve kasintim var bir daha boyatmak istemiyorum eski haline donmek icin sacimin dogal rengine yakin bir renge boyatmayi dusunuyorum yeniden alerji yapacagi kesin birsey. Yapacak birsey var mi bilemiyorum kuaforumle konustum daha dusuk volumle calisiriz dedi ama ben endiseleniyorum. Alerjik olanlardan tavsiye ve yardim bekliyorum tesekkurler

Tavsiye verecek kimse yok mu? Ayni durumla karsilasip organik boya kullanan var mi yardim kizlar

Tavsiye verecek kimse yok mu? Ayni durumla karsilasip organik boya kullanan var mi yardim kizlar
Canim doktora gidersen kendine uygun bir alerji ilaci alabilirsin benimde alerjim var sivilce gibi pöturcukler olusuyor yuzumde ve kasinti aci icinde.. İlac kullaniyorum boya yaparken artik

boyaya değil açıcıya alerjin var belli
yani normal bir boyada da o kadar sorun olucağını sanmam..
benim annem de öyle...

boyaya değil açıcıya alerjin var belli
yani normal bir boyada da o kadar sorun olucağını sanmam..
benim annem de öyle...
Tesekkurler tatlim.. bilemiyorum gecmiste platin rengi kullandim senelerce boyattim boyle birsey yasamadim genc yasta sacim cok islem gordu bununda etkisi oldugunu dusunuyorum. Suan istedigim dogal rengime donmek zaten alisamadim pek.. her ay dip boya yaptirip ayni seyleri yasamak istemiyorum. Dogal renge donmek icin yeniden boyatmam gerekiyor ama korkuyorum.

Bu hafife alinicak bir şey değil lütfen googleye yazin arastirin ve fotoğraflara bakin bir daha boyatmayi düşünüyorsunuz hem de doktora gitmeden ilaç almadan alerji testi yaptirmadan? Bu kadar mi önemli sac rengi sagliktan

Hayir kendimi tam olarak ifade edemedim sanirim. Arastirdim baktim kuaforumle de konustum. bir daha boyatmayi dusunmemdeki sebep suan saclarim dore ve dibi geldigi zaman tekrar tekrar boyatmak istemedigim icin dogal rengine yakin bir renkte boyatip kendi haline birakmak. Bu yuzden benimle ayni durumu yasiyanlardan da tavsiye almak istedim cunku korktum daha kotu bir durumda olabilirdim. Yorumunuz icin tesekkurler :)

Sagliginiza dikkat edin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…