pelin35 Popüler Üye Kayıtlı Üye 25 Mart 2011 147 1 118 Adana 26 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pelin35 #1 Garnier 11 elmas sarisi ve Palette 8.77 tarcin bakir boyalarim var.ikisini karistirirken iki kutudan farkli volumlerde oksidan cikiyor.paletteninki 9 digerinin sanirim 12.bu farkli oksidanlari karistirip boyama yapsak ne olur mumkunmu saci yakarmi/dokermi bi sakincasi varmi? Bilgisi olan bayanlar acil cvp lutfen
Garnier 11 elmas sarisi ve Palette 8.77 tarcin bakir boyalarim var.ikisini karistirirken iki kutudan farkli volumlerde oksidan cikiyor.paletteninki 9 digerinin sanirim 12.bu farkli oksidanlari karistirip boyama yapsak ne olur mumkunmu saci yakarmi/dokermi bi sakincasi varmi? Bilgisi olan bayanlar acil cvp lutfen
daria_ Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Şubat 2012 137 1 296 27 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pelin35 #2 9luk oksidan saça daha az zarar vererek açar diye duymuştum bir kozmetikçiden,12lik olanla ilgili bir bilgim yok o konuda yardımcı olamayacağım.
9luk oksidan saça daha az zarar vererek açar diye duymuştum bir kozmetikçiden,12lik olanla ilgili bir bilgim yok o konuda yardımcı olamayacağım.
VikingPrincess Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2009 1.183 4 0 İstanbul 27 Ekim 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi pelin35 #3 boyayabilirsin birşey olmaz
C canoderyos Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2016 1 0 1 41 26 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi pelin35 #4 pelin35 .!.: Garnier 11 elmas sarisi ve Palette 8.77 tarcin bakir boyalarim var.ikisini karistirirken iki kutudan farkli volumlerde oksidan cikiyor.paletteninki 9 digerinin sanirim 12.bu farkli oksidanlari karistirip boyama yapsak ne olur mumkunmu saci yakarmi/dokermi bi sakincasi varmi? Bilgisi olan bayanlar acil cvp lutfen Genişletmek için tıkla... güzel bir karışım olur diye düşünüyorum. hürrem bakırı bir renk elde edersin. eğer boyadıysan resim koyabilir misin?
pelin35 .!.: Garnier 11 elmas sarisi ve Palette 8.77 tarcin bakir boyalarim var.ikisini karistirirken iki kutudan farkli volumlerde oksidan cikiyor.paletteninki 9 digerinin sanirim 12.bu farkli oksidanlari karistirip boyama yapsak ne olur mumkunmu saci yakarmi/dokermi bi sakincasi varmi? Bilgisi olan bayanlar acil cvp lutfen Genişletmek için tıkla... güzel bir karışım olur diye düşünüyorum. hürrem bakırı bir renk elde edersin. eğer boyadıysan resim koyabilir misin?