Saç Rengi ve Saç Boyama boya karışımından anlayan arkadaşlar lütfen bişi yazın.

roseanne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
2.038
2.493
133
Bursa
mrb arkadaşlar lütfen ya artık biri yorum yazsın yazıma. saçlarım koyu kahve normalde tek kat bakır attım tabi hiç açılma olmadı biraz bakırlık oldu bugün nevacolor 9 numara ile saçlarımı açtım aşağıdaki renk oldu fotoda biraz koyu flaşsız gece bu kadar oldu ama bundan daha açık fındık kabuğu gibi. elimde palette 7-77 yoğun bakır var. sizce boyarsam bu fotodaki rengi yakalamış olurmuyum yoksa palettenin yanına hangi rengi alıp karıştırırsam bu renk olur lütfen yardımmmmm
IMG_1317.webp
Ashley-Simpson.webp

mrb arkadaşlar lütfen ya artık biri yorum yazsın yazıma. saçlarım koyu kahve normalde tek kat bakır attım tabi hiç açılma olmadı biraz bakırlık oldu bugün nevacolor 9 numara ile saçlarımı açtım aşağıdaki renk oldu fotoda biraz koyu flaşsız gece bu kadar oldu ama bundan daha açık fındık kabuğu gibi. elimde palette 7-77 yoğun bakır var. sizce boyarsam bu fotodaki rengi yakalamış olurmuyum yoksa palettenin yanına hangi rengi alıp karıştırırsam bu renk olur lütfen yardımmmmm
Eki Görüntüle 1222708 Eki Görüntüle 1222710
Cnm 30 vol'luk kuvvetli bir oksidan kullansan bir nedze daha iyi olacaktır.

Eki Görüntüle 1222708 Eki Görüntüle 1222710

Kızılı bugüne kadar hiç denemedim fakat boya karışım tecrübelerimden yola çıkarak fikir vermeye çalışacağım :) bu renge Sultan bakırı ile karıştırdığında ulaşabilirsin bence netten girip bak istersen tonuna

bir başka başlıkda yazdım biraz önce sana.daha boyamadıysan rengimi görmek istersen karışımımla hangi rengi elde ettiğimi resim atabilirim

Back
X