Boya konusunda sizden yardım istiyorum (Resimli)

bak bu son eklediğin resimde arka duvar rengi güzel aslında ,çok koyu kaçar dersen bir duvarını bu renge yakın duvar kağıdı yapabilirsin mesela ..diğer duvarlar yine kum beji olur ..

Duvar kağıdı evt iyi fikir benim salon olarak kullandığım oda giriş ve 3 duvarından kapı açılıyor duvar kağıdı olurmu acaba?

ben 1 ay önce polisanın kumsal bejini boyamıştım koridoruma bakmak istersen
attachment.php

Teşekkür ederim,kum beji olucak sanırım ,polisanın farklı geldi ama ..boya renkleride markadan markaya değişiyor..

Çok teşekkür ederim..halılarımı bu salon takımını almadan önce almıştım canım,eski yemek odası takımım koyu kahve tonlarında normal bir şeydi.Bime halı gelmişti,çok da ucuza almıştım ama her gören beğenmişti.Çok da kaliteli kullanışlı çıktı.Şimdilik kullanmam lazım,ama ilerde alabilirim.O yeni çıkan ince üstü desenli parlak halıları beğeniyorum.

tatlım koltukların cok hoş avangard tarz sanırım .parlaklığı gayet de güzel ışıl ışıl zevk meselesi sürekli oturmayacaksan üstünde iyi etmişsin alkala sadece günlük için olmaz bu koltuklar...
ben yerinde olsam duvara beyaz duvar kağıdı yaparım veya fildişi boya ..aksesuarlar beyaz olmalı beyaz cerceveler güzel olur..güle güle otur bu arada fiyatı ne kadar koltukların..sehpaların da güzel bacakları estetik.

Cnm arkadaşların da tavsiyeleri üzerine kum beji ve tonlarında bir renk yapıcam boyasını.Duvar kağıdı olurmu bilmiyorum,3 kapı açılıyor odadan :)

Koltuklarım sanırım 3100 tl idi.Sephalarımı aldığım yer hediye verdi :) Masa-sandalyeyi de aynı yerden almıştım.

Konu içeriği nedeniyle ilgili bölüme taşındı..

Back
X