Saç Rengi ve Saç Boyama Boya ne zamana kadar akar acabaaa

Simassa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
51
0
1
Ankara
Saçımı Oriyelle açıp boyattım şimdi tekrar boyatıcam ama şimdiki gibi akar mı kızlar acil cevap verirseniz sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Açık kestane rengi kumrala kaçıyo ama altta oriyelli saçım olduğu için aralarda turuncumsu yerler var

Açık kestane rengi kumrala kaçıyo ama altta oriyelli saçım olduğu için aralarda turuncumsu yerler var

bu boyamada biraz daha kapanır ama ilkine göre daha az akar 3. boyamada oturmaya başlar renk
altta oriyel olunca kapanması zaman alıyor:34:

Anladım peki yıpranma olur mu

çok sık boyatmazsan fazla sorun olacağını sanmam canım.ama sonuçta kimyasal koyu renkte olsa az çok yıpratıyor elbette.
bakım yağlarıyla besle.haftada 2 kez yap.akşamdan sür saçına masaj yap poşet geçir başına sonra fönle ısıt dışından.en dışınada sıcak tutması ve sağa sola bulaşmaması için bişiler sar yat.sabah yıka.vaktim yok dersen en az 4 5 saat bekletmen lazım

Tamam çok teşekkür ederim bi de ben pişman oldum saçımı Açtırdığıma eski doğal saçım nasıl dönebilirim kaç yılımı alır

Tamam çok teşekkür ederim bi de ben pişman oldum saçımı Açtırdığıma eski doğal saçım nasıl dönebilirim kaç yılımı alır

rica ederim canım bi faydam olmuşsa...
eğer kendi rengine dönmek istiyorsan kendi saç renginde boyat.baktın o kısımlar aktı diplere sürmeden yine kendi saç renginde boyalı kısımları boyat ve bir daha boya sürme.açılsa bile boyama derim saçın alt kısımlarında kalan açık tonlarda saça hoş bi hava veriyor.çok ton farkı olmadıkca tabi.
saç ayda ortalama 1 cm uzuyor bu kişiden kişiye de değişiklik gösterir.epey zamanını alır canım...
eski saçlarına en kısa zamanda kavuşman dileğiyle :16:

İnşallah çok Sağolun kafama çok takmıştım tekrar teşekkürler

Kuoför olarak söylüyorum büyük ihtilmalle akar saç rengi acılır saçlarınız oryalle acıcagınıza açık küllü sarıyla acarak sonra renk işlemini uygularsanız bu sıkıntıyı yaşamzsınız hemde sacınız cok yıpranmamış olur tabi bu saçta kızıllık veya siyahlık yoksa gecerlidir 3 boyamadan sonra akma yapmaz o kadar ama önümüz yaz deniz ve güneşte cok etkiler akmayı ve sık sık boyama yapmayın yakabilirsiniz saçı çünkü açma işlemi yapılmış bi saç dikkatli olmak lazım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Teşekkürler bir sorum da size olabilir mi şimdi benim saçım diplerden gelicek ve ben hiç dokunmadan 2 yıl uzatıcam şimdiden saçımı küt kestireyim mi Yoksa kestirmek saçın uzamasını etklemez mi bir de dipten gelen saçım kimyasallardan etkilenmiş olup çabuk beyazlar mı

Sacınızı hiç kesmeden olmaz mutlaka az azda olsa kestirin daha cabuk uzar uçları kırık olursa daha yavaş uzar beyazlamaya gelince o sizin sac tipinizle alakalıdır beyazlaması tabi cok sık boyatmıyosanız😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

Back
X