Ben simsiyah kivircik ve uzun saclara sahiptim yaklasik 1,5 ay once sac rengimi degistirdim sarisin oldum guzelde oldu aslinda .... Taki gecen hafta farkli bir kuafore gidene kadar:-( Kirik fon cektirmek istedim cektirdimde ama o firca dugumlendi resmen saclarimin arasinda adam sacinda bir damla nem kalmamis kupkuru olmus. Kayganligini kaybetmis sifira vurdurursan anca toparlarsin bu saclari dedi veeee..... Benim kafama dank etti hemen aktardan sivi gliserin aldim ve urban markali sampuan ve krem daha 2 defa kullandim ama etki etmeye basladi bile sizde deneyin derim siddetle
Evet biliyorum yinede cok tesekkurler bende banyodan sonra uyguluyorum sacimin nemini havlu ile aldiktan sonra oneriniz icinde cok saolun en kisa zamanda inceleyip onuda ekleyecegim bakim kurlerimin arasinaTesekkurler tekrar.
Muhtemelen zaten biliyorsundur ama gliserini kesinlikle kuru saça sürme, saçların nemliyken sür, kuru saça sürmek için boş bir sprey şişesinin çeyreğine gliserin kalan kısmına temiz içme suyu ekle, bir kaç damla da yasemin yağı gibi güzel kokan bir yağ ekledin mi çok güzel bir nemlendirici sprey oluyor...
Birde selective protek ammino keratin maskesi tavsiye ederim, forumda bu maske ile alakalı bir başlık açmıştım, herkesin saçlarını toparlayan nemlendiren bir maske bu, tavsiye ederim...
kesinlikle ammino keratin benim saçımın nem sorununu çözdü.resmen çıtır çıtır gidiyordu kuruluktan.. kılıçbalığım sağolsun valla o maske ile beni tanıştırdı =)
Sen birde benim kullandığım ısı veren bone ile tanışsan asıl o zaman göreceksin bakımların ne kadar etkili olduğunu
evet onu okumuştum ilk yazdığında. sonra araştırdım nette sitelerde falan bulamadım ben. linki varsa bana msjla atabilirmisin canım?Sen birde benim kullandığım ısı veren bone ile tanışsan asıl o zaman göreceksin bakımların ne kadar etkili olduğunu
Cok tesekkurler kilicbaligi bilgilerin icin su boneyi nereden bulabiliriz zeytin yagi icin isi gerekiyor ya surdukten sonra ...
evet onu okumuştum ilk yazdığında. sonra araştırdım nette sitelerde falan bulamadım ben. linki varsa bana msjla atabilirmisin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?