Eki Görüntüle 1454671 bu hiç boyatmadan önceki kendi saç rengim akşam çekildğinden foto daha koyu olmuş açık kestane işte kendi saçlarım . Sonra ombre yapmıştım ama çok diplere kaymışım bir de saçıma göre daha açık tonu aldığım için dibi gelmiş gibi oldu çok kötüydü boyatmak zorunda kaldım kuaföre dedim uçlarında ombrenin saçlarımı açtığı yerdeki gibi renk istiyorum sarıydı . Kuaför turuncumsu sarımsı karemelimsi acaiyp bişe yaptı beğenmedim
Eki Görüntüle 1454672 Bu saçta kuaförün boyadığı o saç . Sonra bunun üzerine
8.1 küllü sarı boyadım
Eki Görüntüle 1454673 bu seferde saçlarım böyle oldu bunu beğenmiştim ama yıkadıkça bi önceki attığım saça yakın bi renge geri dönüştü . Şİmdide işte diyorum uçlarını sarı yapıyım . Dün dışarı çıkacağım demiştim ya dayanamadım aldım 10.0 açık sarı . Uçlarımı boyadım krepe yaparak boya etki etmedi çok az aşırı az açıldı 10 aldığım halde neden böyle eoldu anlamadm . Biraz boya kalmıştı onuda tekrar saçımı yıkadım kuruttum tekrar kalan boyayla boyadım uçlarımı bu sefer krepesiz çok az açıldı böle belli olmuyo dikkatli bakmadıkça saçlarıma sadece ışıltılı oldu uçları elime alıp bakınca aralarda hafif açılmalar var o kadar 10 nmara baya açık aama neden etki etmedi anlamadım .
Anca para vermekten de sıkıldım bir dahaki aaya tekrar uçlarını boyıycam ama sence hangi boya almalıyım hangi derecesini almalıym bu bile işe yaramıysa ombre zaten yaramazdı . ??