Saç Kesim Şekilleri (boyalı) Sarı saça perma yaptırsam mı?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

nehiyy

Aşk..
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2006
925
0
116
Ankara
Arkadaşlar sarı düz saçlarım var üstüne üstlük ince telli hep dalgalı olsun istiyorum kaç kuaföre sorduysam yanar saçın dediler.. Dün bir yere daha sordum bana doğal ve saçıma göre bir ürün uygulayağını söyledi, saçlarım yanmaz mı kırılmaz mı diye sordum hiç bişey olmaz dedi.. maliyetini sordum 110 tl dedi, saçlarımı beğeniyorum aslında çok güzeller risk etsem mi karar veremedim bi türlü yardım .. ?! kaydirigubbakcemile4

sarı saçınızın kendi rengiyse yaptırın ama boyaysa hiç tavsiye etmem. çok fazla yıpranıyor, hatta yanıyor, hiç zevkini yaşayamıyorsunuz. ben yaptırdım ve güzel saçlarımı kestirmek zorunda kaldım.

Benim saçlarım seyrek o yüzden perma daha dolgun gösterir diye düşündüm fakat cesaret edemedim şuan saçlarımın tamamı platin

Son düzenleme:
Ben de takmış durumdayım bu aralar permaya..Saçlarımın uçlarında boya var o yüzden korkuyorum yanar falan diye..Perma yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilirler belki..

boyalı saçına perma yaptıran bir arkadaşım vardı saçları o kadar iğrenç olduki fön çektirmeden dışarı çıkamıyordu. saçı yanmadı ama perma tam tutmadı yarım yamalak dalgalı ve çok kötü bir görüntü oluştu.

permayı bende hiç sevmiyorum..kıvırcık yerine iri dalga yaptır madem bişe olmaz dediler..gerçi kimi kişiye kıvırcık çok güzel olailiyor yani yüzünüze yakışanı seçin tabi..
bu arada ince telli saça düz fön çekmeyin daha az saç durabilir..özellikle uzunda..

Back
X