- 7 Kasım 2017
- 559
- 326
- 53
Şuan Allah'ıma yalvarıyorum kurtar beni diyee. Annem kahvaltı hazırlamıştı, kızartma yapmış çok güzel kokuyordu, her zaman ki gibi oğlunun önünde bende oturdum dayanamadım bir parça aldım.Gözlerini dikmiş ters ters bakıyor noldu dedim benim önemdeki bir şeyi alamazsın dedi, bende ne var sanki bir parça alsam kokuyor dedim, ..... ye dedi sinirlendim sen .... ye dedim. Defol git dedi gitmiyorum dedim..... sonra kalktı ağzıma sırtıma koluma vurdu,annem onu çekiştiriyo. Bana vurma bağırdım vurrmmaaaaa diye, üzerime yürüdü. Annem de ne var sanki diyo bana, daha çok sinirlendim asıl ona ne var dedim, babamı arayıp söylicem dedim. Hiç umrunda değil çünkü babamdan bile çekinmiyor, ara nolcak dedi. Allah sizi bildiği gibi yapsın dedim kapıyı çarpıp odama geçtim. Aylardır bana böyle yapıyor bende boyun eğiyorum. Alışmış ezikliğime neden çünkü kızsın sen susucaksın karşılık vermiceksin...Yazın bir sevgilim olduğunu öğrenmişti ondan beri küsmüştük, güya babam konuşmuştu kardeşin o falan diye.. Annem ne diyo biliyor musunuz konuşuyorsun elin oğluyla o da sana sinirleniyor böyle yapıyor dedi.Babam da akıllı dur diyor. Hep suç benim zaten vicdansız insanlar bunlar. Bana o.... bile demişti, annem ağzını açmamıştı,o ne biçim laf bile demedi. Onu o kadar şımarttılar ki dünya onun etrafında dönüyor sanki. Hepsinden nefret ediyorum. Bu evde kalmak istemiyorum artık..