Böyle abi olmaz olsun!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Wcy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Wcy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2017
559
326
53
Şuan Allah'ıma yalvarıyorum kurtar beni diyee. Annem kahvaltı hazırlamıştı, kızartma yapmış çok güzel kokuyordu, her zaman ki gibi oğlunun önünde bende oturdum dayanamadım bir parça aldım.Gözlerini dikmiş ters ters bakıyor noldu dedim benim önemdeki bir şeyi alamazsın dedi, bende ne var sanki bir parça alsam kokuyor dedim, ..... ye dedi sinirlendim sen .... ye dedim. Defol git dedi gitmiyorum dedim..... sonra kalktı ağzıma sırtıma koluma vurdu,annem onu çekiştiriyo. Bana vurma bağırdım vurrmmaaaaa diye, üzerime yürüdü. Annem de ne var sanki diyo bana, daha çok sinirlendim asıl ona ne var dedim, babamı arayıp söylicem dedim. Hiç umrunda değil çünkü babamdan bile çekinmiyor, ara nolcak dedi. Allah sizi bildiği gibi yapsın dedim kapıyı çarpıp odama geçtim. Aylardır bana böyle yapıyor bende boyun eğiyorum. Alışmış ezikliğime neden çünkü kızsın sen susucaksın karşılık vermiceksin...Yazın bir sevgilim olduğunu öğrenmişti ondan beri küsmüştük, güya babam konuşmuştu kardeşin o falan diye.. Annem ne diyo biliyor musunuz konuşuyorsun elin oğluyla o da sana sinirleniyor böyle yapıyor dedi.Babam da akıllı dur diyor. Hep suç benim zaten vicdansız insanlar bunlar. Bana o.... bile demişti, annem ağzını açmamıştı,o ne biçim laf bile demedi. Onu o kadar şımarttılar ki dünya onun etrafında dönüyor sanki. Hepsinden nefret ediyorum. Bu evde kalmak istemiyorum artık..

Bi pipi sevdalısı anne daha...
Wcy, seni eski konundan hatırladım, çok hırpalanıyorsun ailen, akrabaların içinde. Yanlış anımsamıyorsam 20-22 yaşındaydın. Tahsilin, mesleki durumun nedir? Sağlam bir iş ayarlamaya çalışsan, birkaç güvenilir arkadaş edinsen kafana göre, şu 4-5 seneyi birlikte hem çalışıp hem ev arkadaşı olabileceğin insanları tanıma, işi-okulu ayarlama şeklinde planlasan?
Kurtarırsan sen kendini kurtaracaksın bu evin içinden... Hemen çat diye olmaz bu işler ama ileriye doğru bir yol çizmelisin ufaktan.

Şuan Allah'ıma yalvarıyorum kurtar beni diyee. Annem kahvaltı hazırlamıştı, kızartma yapmış çok güzel kokuyordu, her zaman ki gibi oğlunun önünde bende oturdum dayanamadım bir parça aldım.Gözlerini dikmiş ters ters bakıyor noldu dedim benim önemdeki bir şeyi alamazsın dedi, bende ne var sanki bir parça alsam kokuyor dedim, ..... ye dedi sinirlendim sen .... ye dedim. Defol git dedi gitmiyorum dedim..... sonra kalktı ağzıma sırtıma koluma vurdu,annem onu çekiştiriyo. Bana vurma bağırdım vurrmmaaaaa diye, üzerime yürüdü. Annem de ne var sanki diyo bana, daha çok sinirlendim asıl ona ne var dedim, babamı arayıp söylicem dedim. Hiç umrunda değil çünkü babamdan bile çekinmiyor, ara nolcak dedi. Allah sizi bildiği gibi yapsın dedim kapıyı çarpıp odama geçtim. Aylardır bana böyle yapıyor bende boyun eğiyorum. Alışmış ezikliğime neden çünkü kızsın sen susucaksın karşılık vermiceksin...Yazın bir sevgilim olduğunu öğrenmişti ondan beri küsmüştük, güya babam konuşmuştu kardeşin o falan diye.. Annem ne diyo biliyor musunuz konuşuyorsun elin oğluyla o da sana sinirleniyor böyle yapıyor dedi.Babam da akıllı dur diyor. Hep suç benim zaten vicdansız insanlar bunlar. Bana o.... bile demişti, annem ağzını açmamıştı,o ne biçim laf bile demedi. Onu o kadar şımarttılar ki dünya onun etrafında dönüyor sanki. Hepsinden nefret ediyorum. Bu evde kalmak istemiyorum artık..

Bu okuduğum bugünkü 2.evlat ayrımcılığı.
Hayır neden ortada değilde erkek kardeşin mi abinmi onun önünde ?
Ha böyle huyları var madem kalkın kendinize kızartın çok mu zor.
Bu zihniyetlileri Allahislah etsin ne denilir başka.

Bi pipi sevdalısı anne daha...
Wcy, seni eski konundan hatırladım, çok hırpalanıyorsun ailen, akrabaların içinde. Yanlış anımsamıyorsam 20-22 yaşındaydın. Tahsilin, mesleki durumun nedir? Sağlam bir iş ayarlamaya çalışsan, birkaç güvenilir arkadaş edinsen kafana göre, şu 4-5 seneyi birlikte hem çalışıp hem ev arkadaşı olabileceğin insanları tanıma, işi-okulu ayarlama şeklinde planlasan?
Kurtarırsan sen kendini kurtaracaksın bu evin içinden... Hemen çat diye olmaz bu işler ama ileriye doğru bir yol çizmelisin ufaktan.
Çok yıprandım hala titriyorum sinirden. 20 yaşındayım. Okuyorum şuan.
Evet kendimi bu delilerin içinden kurtarmam lazım.. Aslında merkezde iş bulabilirim biraz çabalarsam. Çalışan arkadaşlarımda var zaten. kafamı toparlayamıyordum bir türlü,bir fikir oluştu kafamda çok teşekkür ederim.

Bu okuduğum bugünkü 2.evlat ayrımcılığı.
Hayır neden ortada değilde erkek kardeşin mi abinmi onun önünde ?
Ha böyle huyları var madem kalkın kendinize kızartın çok mu zor.
Bu zihniyetlileri Allahislah etsin ne denilir başka.
Bakın ben gerçekten kızartmasında falan değilim, sorun sözde aile üyelerinin vicdansızlığı haksızlığı haksızlığa dayanamıyorım artık , annemin babamın ayrımcılık yapması anlıyor musunuz..
Amin..

O da elin kızlarıyla konuşmasın bi zahmet o zaman. Hem kahvaltı masasında nedir o erkeğe ayrı özen ayrı menü bu kafada bi anne nasıl olabilir? Seni sindirmeye çalışıyorlar sanırım cinsiyet ayrımı yapan ailelerin hala varoluşu gerçekten çok çirkin

Bakın ben gerçekten kızartmasında falan değilim, sorun sözde aile üyelerinin vicdansızlığı haksızlığı haksızlığa dayanamıyorım artık , annemin babamın ayrımcılık yapması anlıyor musunuz..
Amin..
YOK BEN sizi gayet anladım.
Sanırım hassas olduğunuz için siz anlamadınız.
Anlıyorum tabiki kızartmasında olmadığınızı.
Fakat zihniyet belli diyorum tenezzül etmeden keyfime bakarım mantığındayım.
Enazından okul vs bitene kadar işi elinize alana kadar.

Vurdu falan deyince abiniz 17-18 siz 12-13 sandim, koskoca kiza vuran yirmilerini gecmis hoduk.
Sikayet edin bi karakola ceksinler de gorsun korkuyu.
Gerci aileniz bu sefer sizi daha da bunaltir. En iyisi o evden kurtulmak.
22 yaşında şımarık pislik.. Annemin biricik oğluna öyle bir şey yapmaya hakkım yok!!! ..
Aynen öyle kurtulmam lazım..

Allah önce o annene babana akıl fikir versin ıslah eylesin. Kan beynime sıçradı. Öyle şey mi olur ya.. çok şey var da söylencek ailen oldukları için bi şey demiyorum.

Oku kızım oku kurtar kendini. Al mesleğini eline o asalak abinle muhattap bile olma. Ve onlarla beraber yaşadığın sürece kendine bu eziyeti yaptırmamak adına onlarla muhattaplığını minimum düzeyde tut..

O da elin kızlarıyla konuşmasın bi zahmet o zaman. Hem kahvaltı masasında nedir o erkeğe ayrı özen ayrı menü bu kafada bi anne nasıl olabilir? Seni sindirmeye çalışıyorlar sanırım cinsiyet ayrımı yapan ailelerin hala varoluşu gerçekten çok çirkin
Hayırr o erkek, yemin ederim hergün başka başka kızlarla konuşuyor, sevgilisi varken başka kızlarla konuşuyor..
Dahası annemin o şımarığın yatağına kahvaltı götürmüşlüğü de var..
Evet küçüklüğümden beri hep böyle, şuan daha kötü neden çünkü benim bir erkek arkadaşım var, belki öldürseler haklarıdır....

YOK BEN sizi gayet anladım.
Sanırım hassas olduğunuz için siz anlamadınız.
Anlıyorum tabiki kızartmasında olmadığınızı.
Fakat zihniyet belli diyorum tenezzül etmeden keyfime bakarım mantığındayım.
Enazından okul vs bitene kadar işi elinize alana kadar.
Her gün bir şey yoktu bugün böyle oldu, aklı gelip gidiyor gerizekalının.. Zaten onla aynı evin içinde olmamız haricinde ortaklığımız yok.
Ders çalışacaktım iki lokma alıp kalkıcaktım,günümü mahvetti pislik.. Ben onunla aynı evin içinde bile durmak istemiyorum artık..

Hayırr o erkek, yemin ederim hergün başka başka kızlarla konuşuyor, sevgilisi varken başka kızlarla konuşuyor..
Dahası annemin o şımarığın yatağına kahvaltı götürmüşlüğü de var..
Evet küçüklüğümden beri hep böyle, şuan daha kötü neden çünkü benim bir erkek arkadaşım var, belki öldürseler haklarıdır....
Ben olsam gider o kızların gözünü açarım :) artı ne yapman gerektiğinin de farkındasın demi? Ailenin amacı zamanın geldiğinde seni evlendirip geçecek. O yüzden kendi ayaklarının üstünde durmak gerek. Ben böyle aileleri görünce duyunca hem üzülüyorum hem tiksiniyorum

• Beğen
Reactions: Wcy
neden kızartma ortada değil onu anlamadım
anneniz size sonra mı yapıyordu hadi o önce oturdu ona önce mi koydu?
Yoo her zaman öyle, annem bana bir şey yapmaz ben olanı yerim.yoktu ki sadece bir tabaktı.bende bir lokma almak istedim güzel kokuyordu:KK43:

Kaç kızım oku, al paranı eline, kur hayatını bu insanlara zerre ödün verme, laf ettirme uzaklaş. Bu ssana hırs olsun. Ben şu an senin adına inanılmaz hırslandım. Umarım çarparsın ağızlarına...

Back
X