Bir tarafta yaşam mücadelesi verenler, 3 kuruşun hesabını yapanlar... Diğer tarafta harcadığının hesabını bilmeyenler.. bi tarafta ekmek parası diye gecesini gündüzüne katıp zenginlerin pahalı arabalarının camlarını silerek hayata tutunmaya çalışan küçücük çocuklar, diğer tarafta ''Etilerin göbeğinde arabanın camına sinek gibi yapışan çocuklar'' dan dert yanıp son model telefonuyla twit atan çok zengin ablalar.. bi tarafta bin bir zorlukla okumaya çalışıp dişiyle tırnağıyla eline mesleğini alıp ayda 2 bin tl maaş alıp buna da şükür diyen dürüst insanlar, diğer tarafta ilkokulu bile bitirmemiş, şarkıcı olmasa yüzüne bakılmaz ama gel gör ki sahneye çıktığı gece başına yüz binleri cebe indirip genç kızların nefesini kesen (!) abiler.. bi tarafta yiyecek ekmek bulamayıp geceleri pazar alanına gidip atılmış sebzeleri toplayıp ailesinin önüne bi kap yemek koymaya çalışan anneler, diğer tarafta köpeğini bilmem kaç bin tl vererek köpek tatil köyüne bırakıp kendileri de o tatil senin bu tatil benim b.k gibi para harcayan çok kıymetli kolej mezunları..bi tarafta çocuğunun canının çektiği bir meyveyi alamayıp evladından utanan babalar, diğer tarafta uçağımı hazırlayın canım İtalyan makarnası çekti İtalya'ya gidiciim diyen pek muhterem sanatçılar(!)..bi tarafta yıllarca uğraşıp didinip yemeyip içmeden para biriktirip 3 oda bi salon başlarını sokacak kadar kutu gibi de olsa şirin bi ev almaya çalışanlar, diğer tarafta oğluşunun kendisinden habersiz aldığı 30 bin usd lik tekneyi parçalayan babalar.. bi tarafta giyecek ayakkabı bulamayıp bir çift ayakkabıyı ortak giyinen iki kardeş, diğer tarafta bakııııın ben ne kadarda ayakkabı delisiyim tam 1542 çift ayakkabım var diyip lüks villasının kapılarını kameralara açan sosyetik teyzeler.. bi tarafta yaaaaa ben nike istemiştim adidas almışsaaııaaan diye ağzını geren ukala zengin sıpaları, diğer tarafta okuldan beden eğitimi dersi için eşofman götüremeyip dersten atılan fakir çocuklar.. bi tarafta vatan sağ olsun diye bağrına taş basan şehit aileleri, diğer tarafta parası neyse bastırıp çocuğunu askere bile göndermeyen holding sahipleri..
aslında daha söylenecek çok şey var.. öyle bi esti geçti işte
aslında daha söylenecek çok şey var.. öyle bi esti geçti işte