Böyle arkadas olur mu

mercan345

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
939
911
103
36
Iyi aksamla hic uzatmayacam daha onceki konularimi bilen biliyor cocuk istedigimi fakat olmuyor tup bebek tedavisindeyim suan ben dogudan istanbula gelip yapiyorum kimseye soylemiyorum ail3mden baska... bugun esimin universiteden arkadasi ikinimizin dugunu iki ay arayla oldu. Onun suan bi kizi var.. bugun aramis nasilsin falan sonra ben ikincisini dusunuyorum hadi beraber yapalim diye ben şok oldum ne diyecegimi bilemedim dedim ki yapiyorsan yap banane istersen ontane yap sonra kapatyim benim ne kadar hasas oldugumu biliyor ve bunu bana soylemesi hos mu sizce boyle arkadas olur mu ya sizin oluyor ve benim olmuyor niye bunu bu dille soyluyorsun ki anlamiyorum insanlari... buna ne diyorsunuz

Unutmuştur...hemen alinganlik yapmayin
Isi gucu yok cocugunuzun olup olmadigini mi tutcak aklinda

Haklisiniz ama buyukluk sizde kalsaymis bu arkadas biliyor mu tedavi gordugunuz belki guzel dilekte bulunmustur beraber hamile kaliriz umarim diye.
Benim 2 yil bebegim olmadi ama bir gun bile kimseyi terslemedim banada diyorlardi yap diye beraber zamanda olsun diye takmiyordum.
Sonra rabbim nasip etti.Biraz kalplere sefaflik ve naiflik temenni ediyorum.

Haklisiniz ama buyukluk sizde kalsaymis bu arkadas biliyor mu tedavi gordugunuz belki guzel dilekte bulunmustur beraber hamile kaliriz umarim diye.
Benim 2 yil bebegim olmadi ama bir gun bile kimseyi terslemedim banada diyorlardi yap diye beraber zamanda olsun diye takmiyordum.
Sonra rabbim nasip etti.Biraz kalplere sefaflik ve naiflik temenni ediyorum.
Ne yapmam lazim ki kirmak istemiyorum ama onlar beni kiriyor hemd3 cok

Yaa benimde arkadaslarim oyle diyor hadi olsun da beraber buyusun cocuklarimiz filan diye..
Ben de insallah diyorum
Gurbette oldugumuz icin..
Soylemedim de olmadigini..
Duyacagiz nabalim herkes de fesad degildir boyle oldugu icin herhalde.. hassasiyetinizdendir belkim siz daha iyi tanrsniz bilmem ama soledinizmi herseyi kendisine?

Yaa benimde arkadaslarim oyle diyor hadi olsun da beraber buyusun cocuklarimiz filan diye..
Ben de insallah diyorum
Gurbette oldugumuz icin..
Soylemedim de olmadigini..
Duyacagiz nabalim herkes de fesad degildir boyle oldugu icin herhalde.. hassasiyetinizdendir belkim siz daha iyi tanrsniz bilmem ama soledinizmi herseyi kendisine?
Soyledim hepsini suan tedavi oldugumu soylemedim cunku kimsenin aramasini istemiyorum

Soyledim hepsini suan tedavi oldugumu soylemedim cunku kimsenin aramasini istemiyorum
Anladim insallah olur ya soyleniyor iste inanin bende cok duyuyorum ama nabayim es geciyorum bi sekilde ortamda..
Hatta en yakin arkadasim var her defasinda hadi artik yapsanayiz diyo konusup durur binkere istedigimizi bildigi soyledigim halde. Bende dalgaya vuruyorum anlasilmayinca :)) severim de kendisini ama hafiza balikca.biraz tazeliyor iste :))
Allah yardimciniz olsun guzel haberleri alirsinz insallah uzaktan tedavi olmakta zordur dmi?

Anladim insallah olur ya soyleniyor iste inanin bende cok duyuyorum ama nabayim es geciyorum bi sekilde ortamda..
Hatta en yakin arkadasim var her defasinda hadi artik yapsanayiz diyo konusup durur binkere istedigimizi bildigi soyledigim halde. Bende dalgaya vuruyorum anlasilmayinca :)) severim de kendisini ama hafiza balikca.biraz tazeliyor iste :))
Allah yardimciniz olsun guzel haberleri alirsinz insallah uzaktan tedavi olmakta zordur dmi?
Evet zor ama ne yapayim nasip inanin belki bazilarina abarti gelebilir ama abartmiyorum

Evet zor ama ne yapayim nasip inanin belki bazilarina abarti gelebilir ama abartmiyorum
Bi sekilde tikayin kulaklarinizi artik herkese dert anlatilmadigi gibi herkesten ayni tepkiler gelmiyor bunu biz yonetemeyiz.. acmayin telefonlari islerim vardi filan diyin uzulecekseniz cok..
Kendinizce tabi uzulmus olabilirsiniz
Kolay isler degil cunku gercekten

Bi sekilde tikayin kulaklarinizi artik herkese dert anlatilmadigi gibi herkesten ayni tepkiler gelmiyor bunu biz yonetemeyiz.. acmayin telefonlari islerim vardi filan diyin uzulecekseniz cok..
Kendinizce tabi uzulmus olabilirsiniz
Kolay isler degil cunku gercekten
Bugun acmadim kac defa aradi bakmadim en son actim yine

Back
X