- 22 Ağustos 2015
- 29.689
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.643
- 598
Himm olur insallah olunca da haberini vermek nasip olurBugun acmadim kac defa aradi bakmadim en son actim yine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Himm olur insallah olunca da haberini vermek nasip olurBugun acmadim kac defa aradi bakmadim en son actim yine
Amin insallah cnm boyle konusmalar olunca uzuluyorumHimm olur insallah olunca da haberini vermek nasip olur
Aynen canm vala hep gozume sokuyor yapiyorsa yapsin bana niye habire soyluyor yapalim diye benim olmuyor niye bunu soylemekten zevk alir kiYaptigi essekliktir. Ogle insanlardan uzak durun. İnsanlarin yarasina basmaktan zevk alirlar ...
Evet canm kac defa soyledim halen halen ayni konu insallah canm hepimize nasip olur sende mi tedavidesinuyarılmasına rağmen böyle salakça konuşuyosa kırılmayı hakediyo demektir. inşallah tedavinden olumlu sonuç alırsın. Rabbim bizlerede nasip eder inşallah![]()
yok ben uzun zamandır boşvermişlik aşamasındayımEvet canm kac defa soyledim halen halen ayni konu insallah canm hepimize nasip olur sende mi tedavidesin
Bende bu son denememyok ben uzun zamandır boşvermişlik aşamasındayım
Insallah canm evet cok gerginim insan beni kirdigi icin agresif oluyorumAslında çok büyütülcek birşey değil ama sizin yerinizde kim olsa aynı tepkiyi verirdi. Eğer yeni evli olsaydınız ve daha yeni bebek düşünüyo olsaydınız gayet normal tepki verirdin ama tüp bebek tedavisi görüyosun korkuların var ve gerginsin yanı haklısın bence. Umarım bu gerginliğin hamiş gerginliğidir içime öyle doğdu inşallah hamilesindir :)
Çocuk yapın lafına ayrı gıcığım zaten.Evet yazin yapti kac ay gecti yine hadi sizde coxuk yapin sanki biz istemiyoruz nasip olmuyor ne yapalim
Masallah darisi basima canm ama tukenmisim valla umudum bittiBenim bir arkadaşım da aynısını söyledi bana.benden 1 sene sonra evlenmisti.tamam olur senin ikinciye yetisirim dedim.megerse o zaman 3 aylık hamile imiş.söylemeye mi utandi naptiysa önce ağzımı yokladi
Inancli biri degilki canm ya ne desen bosÇocuk yapın lafına ayrı gıcığım zaten.
Yahu çocuğu sanki biz insanlar yapıyoruz. Ne yanlış bi algı. Allah ol diyor oluyor. Bu bir kibir çeşidi aslında ‘ben çocuk doğurdum.’
Hayır arkadaşım Allah sana bir çocuk nasip etti!!!
Mesajin icin tesekkur ederim canm cok guzel yazmissin suan evet tedavideyim ama ona soylemedim cunku cok merakli bi kere soyledim her seferinde aaa keske tutsaydi simdi kac aylik olmustu falan artik soylemiyorum cunku guvenmiyorum ona artikÖncelikle; en kısa sürede güzeller güzeli evladınızın, evlatlarınızın olmasını tüm kalbimle diliyorum. Rabbim anne olmak isteyen hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın. Hiçbir zaman umudunuzu kaybedip karamsarlığa kapılmayın Allah her şeyin zamanını bizden daha iyi biliyor , bunu bir çok kere deneyim edip şahit oldum buna.
Daha sonra konunuza dönecek olursak: Çocuğunuzun olması için tedavi olduğunuzu bile bile bu cümleyi kurabilen kişi ya kötü niyetlidir ya dangalak. Patavatsız filan demicem, direk dangalak yahu. NET !!
Ben şahsen benim çevremde de uzun zamandır çocuk yapmayan insanlar var ve ben bu çiftlerin çocuğu belki de kendi isteklerinin dışında olmuyordur diye kendimce düşünüp asla çocuk konusu açmıyorum. Hani bakın bilmiyorum bir şey belki de kendileri istemiyorlardır ama her ihtimale karşı aman kimsenin derin yarasını deşmeyeyim diye "ne zaman çocuk yapcaaağnız?" tarzı cümleler kurmuyorum bile.
Ama sizin arkadaşınız , daha önce birkaç kere uyarmanıza rağmen halaaaa bu tarz cümleler kuruyor ise dangalak da değil, bilmemnedir. (Bilmemne yerine aklınızdan geçen ilk küfürü koyup rahatlayın ben şahsen konuyu okuyunca küfredip rahatladım)
Tüm yapılan yorumları yine de bir kenarı koyup şunu demek istiyorum son olarak: Biz ne dersek diyelim, siz bu kadından bu şekilde rahatsız olup etkileniyorsanız, iletişiminizi kesin. Çünkü şuan şu tedavi sürecinde iyi hissedip, düşünmeye ihtiyacınız var.![]()
Ben daha yetisemedim ona kiMasallah darisi basima canm ama tukenmisim valla umudum bitti
Saol canm benim yapsin yapmasin degil ama hadi sende yap zaten tedaviyle oluyor ki ama nasip herseyden keske gamsiz olsaydim bu dunyadanEvlenince, sanki evlilik cocuk yapmakmis gibi herkes ne zaman cocuk yapacaksiniz diye sormaya baslar. Muhabbetin genel konusu budur. Belki de cocuk istemiyorlardir diye dusunmezler. Toplum olarak burnumuzu ille bir seylere sokmak zorundayiz sanki.
Nisanlanirsin dugun ne zaman derler. Bosanirsin kendini kapatma gencsin evlen derler. Derler de derler. Laf bitmez. Onemli olan baskalarinin ne dusundugu degil. Hersey nasip kismet.
Sen yuvan da mutlu isen baskalarinin ne soyledigi onemli degil.
Inan kimsenin hayati dort dortluk degil. Cocuk olunca hersey tastamam olacak saniyor insanlar. Oysa hayat bir sinav. Kimi yuvasinda mutludur kayinvalideden ceker, kimi evladiyla sinanir, kimi esiyle, kimi de gecim sIkIntisi ceker. O arkadasinin da iki cocugu olabilir ama inan onun da baska baska problemi vardir. Hayat zaten zor. Sen de bunlara uzulerek kendini mahvetme. Boyle dengesizler heryerde var. Onlar kendi iclerindeki mutsuzlugu baskalarinin problemlerine tuz basarak kapatmaya calisanlar. Dilerim en kisa zamanda saglikli, hayirli bir bebegin olur. Cok mutlu olmani dilerim.