- 12 Eylül 2015
- 70
- 21
- 38
- Konu Sahibi neleroluyorburada
-
Ah şu kadınların çabucak bağlanması yok mu...
Seninki ask'mi saplantimi bilemedim! lakin ben ilk goruste aska inanirim bunu bizzat kendim yasadim !
ille de sen diyosun elde edersen hevesin geçecek bilmiyorsunnn ahhh gençlik başımda dumann
İnşallah o gun hayirlisiyla cok yakin zamanda gelir senin mesajini okuyunca 4 yıl boyunca platonik olarak sevip bekledigim biri gelmisti aklima sonuc nişan fotografini tevafuken gormustum ve basimdan asagi kaynar sular dokulmus hissini yasamistim bende hic unutmam zannediyordum ama unutulabiliyormusHaklısınız olabilir. Ancak gerçekten sevdiğim sevildiğim zaman unutucam galiba. O da ne zaman olur Allah bilir
İnşallah o gun hayirlisiyla cok yakin zamanda gelir senin mesajini okuyunca 4 yıl boyunca platonik olarak sevip bekledigim biri gelmisti aklima sonuc nişan fotografini tevafuken gormustum ve basimdan asagi kaynar sular dokulmus hissini yasamistim bende hic unutmam zannediyordum ama unutulabiliyormus
Seni gercekten seven ve gercekten sevebilecegin insanın tez zamanda karsina çıkıp o şahsı unutturmasını dilerim
Ay bilirim bilmezmiyim bide ben bi arkadasimin arkadaslarina bakiyodum facede bi baktim nisan resmi kizin ustundeki kiyafetin rengini cok begendim bi modeline bakayim diye kizin profiline bi tıkladım ki karsimda benim 4 yıl plotonik olarak sevip hasretini cektigim kisinin nisan resmiAynı hissi ben de yaşadım sevgilisiyle fotosunu görünce. İçime öküz oturmuştu resmen ağlayamadım bile..
Ay bilirim bilmezmiyim bide ben bi arkadasimin arkadaslarina bakiyodum facede bi baktim nisan resmi kizin ustundeki kiyafetin rengini cok begendim bi modeline bakayim diye kizin profiline bi tıkladım ki karsimda benim 4 yıl plotonik olarak sevip hasretini cektigim kisinin nisan resmi
Bi okuzde benim icime oturmustu:)
Herseyde vardır bi hayır suan dusunuyorumda acaba aramizda birsey olsa ben onunla yapabilirmiydim belkide yapamazdimOo baya kötü olmuş :) 4 yıl iyi beklemişsin ben 1 senede canımdan bezdim. bende de foto yüklenmedi ama yeni foto yüklemiş hehe hemen bakıyım diye heveslendim gülüşüm suratımda soldu
Herseyde vardır bi hayır suan dusunuyorumda acaba aramizda birsey olsa ben onunla yapabilirmiydim belkide yapamazdim
Aslında bu konular kader kısmet ne yaparsak yapalım degisterebilecegimiz birsey olmuyor
Hakkımızda hayırlısı
Hayatına yeni biri almayi denedin mi hiç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?